Mijn top 15 favoriete Warrior Cats

FemaleMale
15 Lijstitems - Ontwikkeld door:
- Ontwikkeld op: - 2.621 keer opgeroepen - 9 mensen vinden het leuk

Dit is mijn top 15 favoriete Warrior Cats. Top 5 poezen, top 5 katers en top 5 leiders

 • Plek 15
  Top 5 poezen eerst!

  Op 5 staat Taanpels. Taanpels is een felle jonge poes en een loyaal lid van de SchaduwClan. Haar broer Braamklauw van de DonderClan en haar moeder Goudsbloem van de DonderClan zou ze nooit wat aan doen.
 • Plek 14
  Op 4 staat Stintelvel/Stintelhart. Stintelvel de trouwe medicijnkat van de DonderClan. Ze werd getraind door Vuurhart(Vuurster) tot krijger maar verminkte haar poot op het donderpad. Ze is omgekomen in "Schemering" boek 5 van serie 2. Tijdens de bevalling van Vosstaart. De SterrenClan heeft haar terug gestuurd om krijger te worden. Genaamd Stintelhart.
 • Plek 13
  Op 3 staat natuurlijk Geeltand! De oude medicijnkat van de SchaduwClan en de trouwe medicijnkat van de DonderClan vóór Stintelvel. Ze is omgekomen door een brand in het oude Donderkamp.Ze bezoekt Gaaipoot soms in zijn dromen als hij niet luisterde ofzo.
 • Plek 12
  Op nummer 2 staat Vederstaart! De lieve RivierClanpoes, dochter van Grijsstreep en Zilverstroom en zusje van Stormvacht. Ze is omgekomen in het laatste stukje van "Maannacht". Boek 2 van serie 2. Om haar vrienden en de Stam der Waterstromen te redden van de leeuw-kat Scherptand.
 • Plek 11
  En op nummer 1 natuurlijk de felle maar ook lieve poes Kwiklicht! Het trouwe zusje van de DonderClanmedicijnkat Loofpoel en de zorgzame dochter van Vuurster en Zandstorm. Zij en haar zusje Loofpoel hebben een zeer speciale band met elkaar. Kwiklicht was 1 van de 6 katten die de Grote Reis gemaakt hebben om de 4 Clans naar hun nieuwe territorium te leiden.
 • Plek 10
  En de top 5 katers zijn nu!

  Met op 5 Stormvacht! Het loyale en zorgzame broertje van Vederstaart. Ook Stormvacht was 1 van de 6 katten die de Grote Reis gemaakt hebben. En samen met Beek Waar Vissen Zwemmen (Beek) woont hij bij de Stam der Waterstromen. Geboren in het DonderClanwoud, opgegroeid bij de RivierClan en woont nu bij de Stam der Waterstromen.
 • Plek 9
  Op 4 staat de goede vriend en oude commandant Grijsstreep! Hij is de beste vriend van Vuurster, de lieve partner van Millie en trotse vader van Stormvacht, Vederstaart, Hommelkit, Houtkit en Rozenkit. Grijsstreep werd meegenomen door tweebenen in "Dageraad"(Boek 3 serie 2) en kwam samen met zijn nieuwe partner Millie terug in "Het tweede gezicht"(Boek 1 serie 3).
 • Plek 8
  Op 3 staat de trotse commandant Braamklauw. De partner van Kwiklicht, de vader van Hulstloof, Leeuwvlam en Gaaipoot. Het broertje van Taanpels en zoon van Goudsbloem en de moorddadige Tijgerster. Braamklauw lijkt totaal niet op zijn vader Tijgerster en zijn halfbroer Havikwind. Tijgerster en Havikwind hebben hun eigen Clan verraden om aan de macht te komen. Ze hebben zelfs andere katten gedood. Braamklaue was samen met zijn zusje Taanpels, het zusje van Stormvacht Vederstaart en Kraaipoot(Kraaiveder) een van de uitverkorene katten.
 • Plek 7
  Op plekje 2 staat de eenling Ravenpoot! De jonge leerling van de DonderClan werd getraind tot krijger maar is uit het woud verdreven door zijn eigen mentor Tijgerklauw(Tijgerster). Vuurpoot(Vuurster) en Grijspoot (Grijsstreep) hebben hem naar de andere eenling Rogge gestuurd. Sindsdien is Ravenpoot een echte vriend van alle 4 de Clans.
 • Plek 6
  En op 1 staat natuurlijk de langharige witte krijgskat Wolkstaart. Het eigenwijze neefje en leerling van Vuurster heeft Geengezicht (Lichthart) van het randje van de dood weten te redden. Samen met Lichthart heeft hij 1 dochter Witvleugel. Wolkstaart is ook door tweebenen meegenomen net zoals Grijsstreep. Maar Wolkstaart was nog maar een leerling. Zijn moeder Prinses gaf hem aan Vuurster om van hem een krijger te maken.
 • Plek 5
  En nu de top 5 leiders!

  Op 5 staat wonder boven wonder toch Tijgerster. De moorddadige leider van de SchaduwClan. Vader van 3 krijgers: Braamklauw, Taanpels en Havikwind. En vader van 1 medicijnkat: Motvleugel. Tijgerster had een geweldige krijger kunnen worden maar zijn honger naar macht was te groot. Hij en zijn zoon Havikwind trainde Leeuwvlam toen hij nog leerling was. Tijgerster werd vermoord door Vuursters halfbroer Schruk in "Vuurproef". Boek 6 serie 1.
 • Plek 4
  Op 4 staat de trouwe leider van de Rivier Kromster. De grote zwarte kater met zijn verwrongen kaak heette als kitten Stormkit. Tot hij uit een boom viel en zijn moeder hem Kromkit noemde. Kromster. De lieve vader van Zilverstroom en opa van Stormvacht en Vederstaart.
 • Plek 3
  En op 3 staat de wijze oudste leidster van de DonderClan Blauwster! Mentor van Vuurster, moeder van Mistvoet, Steenvacht en Moskit en partner van de oude RivierClancommandant Eikenhart. Blauwster gaf haar kittens aan hun vader Eikenhart omdat geen enkele Clan een zogende moederkat als commandant wilde. Haar jongste kitten stierf naast Blauwster aan de RivierClangrens. Blauwster zelf stierf in "Gevaar!"(Boek 5 serie 1). Ze verdronk en gaf haar laatste leven om Vuurster en de gehele DonderClan te redden van de woeste meute honden die haar Clan bedreigde.
 • Plek 2
  Op 2 staat Eenster. De WindClanleider. De oude vriend van Vuurster die helemaal geen leider wou worden. Maar op het laatste moment benoemde Langster Eensnor(Eenster) tot commandant in plaats van Modderklauw. Modderklauw en Havikwind spande samen om de nieuwe WindClanleider te laten zien dat Midderklauw de leider moest worden.
 • Plek 1
  En op 1 staat de almachtige en sterke leider van de DonderClan Vuurster! Vuurster kwam bij de DonderClan als poesiepoes. De vuurrode kater is de zachtaardige vader van 2 dochters Kwiklicht en Loofpoel. En de partner van Zandstorm. Grijsstreep zijn beste vriend kan altijd op hem rekenen. Vuurster verloor zijn eerste leven in "Vuurproef" in het gevecht met de BloedClan. Door Schruk zijn halfbroer. Een profetie over hem werd werkelijkheid "Fire alone can save our Clan". En nog een profetie over de kleinkinderen van hem spookt door zijn hoofd "Ze zullen met 3 zijn. Nageslacht van jou nageslacht die de kracht van de sterren in hun poten zullen houden".

Beoordeel deze quiz

commentaren (12)

autorenew

zilverstroom (14024)
gisteren
favo leider vuurster
!!!!!!!!!!!!!!
Zilverstroom (14024)
voor 2 dagen
1 zilverstroom 2 vuurster 3 lindpoel 4 elshart 5 mistster 6 grote schaduw 7 langster 8 motvleugel 9 blauwster 10 kastanjevacht
Mistpoel (99192)
voor 39 dagen
Mijn favoriete leiders zijn: Blauwster, Kromster en natuurlijk Vuurster! En Mijn favoriete poezen zijn: Sintelvel, Zilverstroom, Vederstaart, Mistvoets, Loofpoel en Kwiklicht.
Lily (67222)
voor 91 dagen
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Niet klagen a.u.b (58693)
voor 148 dagen
Mijn favorite zijn (van leiders): Kromster , omdat ik medelijden heb en hij is gewoon geweldig! Blauwster : zij was de eerste leider die ik kende toen ik begon te lezen , want ik las '.blauwsters voorspelling' . Vuurster , hij is geweldig en dapper . Van krijgers of medicijn katten : Geeltand , ze was een goede medicijn kat en ik moest huilen bij haar dood , Sintelvel : ze beschermde iemand door , proberen , een das aan te vallen omdat hij hun wou vermoorde , ze is een ware dood gestorven , Lichthart : ook al stond ze er niet bij , het is zielig voor haar...
leeuwvacht (20318)
voor 318 dagen
mijn favorieten zijn vuurster en braamster en leeuwvlam
Claire van der Vlugt (02662)
voor 366 dagen
Vuurster!!! Eens met deze test.
Chloë (31888)
voor 507 dagen
Ik vind jullie qiuzen heel leuk blijf zo door gaan 😀

Groetjes Chloë
Veerle (22635)
voor 528 dagen
Ik vind grijze vleugel toch echt het leukst!
Kiki Groenewoude (12678)
voor 750 dagen
Toch vind ik mistster de beste
Amelie (53251)
voor 789 dagen
Mijn favoriet is vuurpoot of vuurster
spikkelroos (34239)
voor 1074 dagen
hé! Mag Loofpoel er niet tussen