Top 10 geboortes uit Thuis

FemaleMale
10 Lijstitems - Ontwikkeld door:
- Geactualiseerd op: - 141 keer opgeroepen

 • Plek 10
  De geboorte van Clio Moeyaerts
  Dit is de eerste geboorte uit thuis. Deze is te zien in aflevering 395 die voor het eerst uitgezonden werd op 27 februari 1998. Clio krijgt als achternaam Moeyaerts, ondanks het feit dat Harry Moeyaerts niet de vader van het kind is. Wel wordt hij door iedereen vanaf het begin gezien als de vader van het kind. De echte vader is François Chevalier. De moeder is Ingrid Michiels. Harry kon geen kinderen krijgen waardoor zijn relatie met Ingrid stuk liep. Wanneer zij zwanger is en haar relatie met François ook eindigt komen de twee terug samen.
 • Plek 9
  De geboorte van Hannah Cremers
  Wanneer blijkt dat Sam zwanger is, is ze hier niet blij mee, omdat ze zelf geadopteerd is. Ze wil het kindje alleen houden, als ze haar biologische moeder terugvindt. Dit lukt en daarom bevalt ze op kerstmis van een dochtertje Hannah. Haar peter was Jens, maar hij overlijdt de dag van haar geboorte.
 • Plek 8
  Geboorte van Leo Vereken
  Tamara wordt zwanger maar Bob wil het kind niet en de breuk is een feit. Bob beseft echter dat hij een fout heeft gemaakt en hij gaat de strijd aan om zijn zoon te erkennen. Tamara laat zich niet doen en vraagt Dries haar kind te erkennen, wat hij ook doet tot groot ongenoegen van Bob.

  Op zijn vrijgezellen verklaart Bob zijn liefde voor Tamara. Ze gaat hier niet op in, waardoor Bob toch met Christine richting gemeentehuis gaat om te trouwen. Christine spreekt haar jawoord uit, maar Bob wordt door Olivia gewaarschuwd dat Tamara aan het bevallen is. Hij wil naar het ziekenhuis gaan maar krijgt van Christine te horen dat ze ook zwanger is. Tamara bevalt en noemt haar zoontje Leo Junior. Leo en Olivia zijn peter en meter. Bob duikt toch op in het ziekenhuis, maar wanneer hij Tamara en Dries samen ziet met Leo, vertrekt hij. Hij trouwt toch met Christine, maar laat haar vallen wanneer blijkt dat ze de zwangerschap had verzonnen.

  Bob wil nu maar één ding: vechten voor zijn zoon. Na veel geruzie leggen Tamara en Bob het bij dankzij een plan van Olivia, Dries en Leo. Ze vormen nu een gelukkig gezinnetje met de kleine Leo.
 • Plek 7
  De geboorte van Britney Van Noteghem
  Het leven van Nancy lijkt goed te gaan tot wanneer ze zwanger wordt van Eddy, die ondertussen terug zwaar aan de drank zit. Na de geboorte van Britney belandt Nancy in een postnatale depressie. Femke moet inspringen om voor haar zusje te zorgen. Eddy kan niet van de drank blijven wat leidt tot zijn ontslag bij Marie Design. Ook Nancy geraakt opnieuw aan de drank, maar dokter Smeekens zet haar terug op het rechte pad. Het speciaalste aan deze geboorte is dat Nancy bevalt in de woonkamer van Marianne, haar werkgeefster.
 • Plek 6
  De geboorte van Lucas De Grote
  Femke gaat met haar ex Peter naar bed op diens vrijgezellenavond voor zijn huwelijk met Peggy. Ze blijkt later zwanger blijkt te zijn, tot grote ontzetting van Tim, de vriend van Femke. Hij maakt meteen een einde aan de relatie. Femke gaat ondertussen omdat ze dronken achter het stuur kroop voor zes maanden de cel in. Wanneer ze later hoogzwanger terugkeert zegt ze dat ze zwanger is van een onbekende, rondreizende zakenman. Peter krijgt steeds meer het gevoel dat hij de papa is van het kind van Femke, en vraagt het haar vlak af in haar gezicht. Femke bevestigt zijn vermoedens.

  Als Femke voor oefenweeën naar het ziekenhuis moet, beseft Peter dat hij voor haar en zijn kind wilt kiezen, hij word overbezorgd en dit merkt ook Rosa, hij bevestigd haar vermoedens maar wilt dat dit nooit uitkomt voor Peggy, haar dochter. Maar uiteindelijk is stiefvader Eddy die Femke na het ziekenhuis moet vervoeren wanneer ze echt moet bevallen. Hij valt echter langs een autoweg zonder benzine. Nancy kan ter plaatse komen op haar brommer en stopt de politiecombi met Tim erin, om hun naar het ziekenhuis te brengen.

  Niet veel later bevalt Femke, met haar moeder aan haar zijde, van een zoontje: Lucas Amadeo De Grote. Zijn peter is Eddy en zijn meter is Nancy. Peter haast zich naar het ziekenhuis voor bij zijn nieuw gezin te zijn, maar Peggy is vastberaden om het hier niet bij te laten...
 • Plek 5
  Geboorte van Robin Bomans
  Bianca begint opnieuw een relatie met Tom, en wordt zwanger van hem. Het komt echter niet veel later tot een breuk, maar Bianca is inmiddels zwanger. Ze besluit tegen Tom te vertellen dat ze een abortus is ondergaan, maar al snel komt hij achter de waarheid.

  Zes weken voor haar bevalling geraakt Bianca samen met collega Mo betrokken in een zwaar auto-ongeluk. Ze is genoodzaakt een spoedbevalling te ondergaan, en bevalt met haar moeder Jenny aan haar zijde. Het is een zoontje: Robin Bomans. Zijn meter is Ann en zijn peter is Franky. Mo en Bianca beginnen een poosje later een relatie, en gaan samen tegen Tom de strijd aan over het hoederecht over Robin...
 • Plek 4
  De geboorte van Finn en Jaan Bakkal
  Christine raakt onverwacht zwanger van een tweeling.

  Tijdens de moeilijke zwangerschap van Adil & Christine sterft Finn, één van de twee kindjes, vroegtijdig. Christine bevalt van Finn en Jaan, die laatste stelt het gelukkig wel goed, maar met mama Christine gaat het minder goed. Zij heeft een psychose en het duurt lang voor het beter met haar gaat.
 • Plek 3
  De geboorte van Nand Reimers
  Wanneer Eva zwanger geraakte, was men niet zeker wie de vader was. Wanneer Jan erachter komt dat Werner misschien de vader is, vermoordt hij het kind in Eva's buik en wil zelfmoord plegen. Maar dan beseft hij dat hij met zelfmoord de verkeerde zou straffen. Hij zoekt Werner op en probeert hem te wurgen. Het is echter Jan die om het leven komt.

  Het kind wordt dan toch geboren: Nand. Een DNA-test toont aan dat Jan de vader was.
 • Plek 2
  De geboorte van Zoë Kosinski en Magaly Meskens-Luyds
  Waldek belandt plots in bed met Mayra Magiels, die kort daarna zwanger blijkt te zijn. Na de bevalling dopen ze het kind Zoë. Mayra, die denkt vergiftigd te zijn door Julia, verwisselt haar baby echter met een ander in het ziekenhuis. Mayra's vrees komt uit: hun eigen baby sterft. Zonder dat Waldek dit weet, voedt het duo de verwisselde baby verder op, maar wanneer na een onderzoek de bloedgroep van de baby bekend raakt en hieruit blijkt dat Waldek onmogelijk de vader kan zijn, begrijpt Waldek dat er iets niet klopt. Hij denkt dat Mayra liegt en de baby door iemand anders is verwekt. De situatie escaleert en Mayra wil vluchten met de baby, maar na een zwaar ongeval bekent ze aan Waldek de ware toedracht. Waldeks wereld stort in en hij verlaat België, hij keert terug naar Polen. Een maand later keert Waldek echter terug naar België. Nuria, de eigenlijke moeder van Zoë, belandt in een postnatale depressie. Omdat haar man haar heeft verlaten en niets meer van haar noch Zoë wil weten, wordt Waldek tijdelijk pleegvader van Zoë. Nuria wordt opgenomen in een instelling en Waldek neemt zijn leven in België terug op. Het gevreesde moment blijft echter niet uit en op een dag moet Waldek Zoë weer aan Nuria afstaan.
 • Plek 1
  De geboorte van Vic Vlerick
  Peter en Femke maken trouwplannen. Op een dag slaat het noodlot echter toe: Femke en Lucas hebben een ongeluk met een bestelwagen. Lucas overleeft dit niet. Ze is hier kapot van. Al snel blijkt dat het niet om een ongeluk gaat: er is geknoeid geweest met de remleidingen van de bestelwagen. Onmiddellijk wordt Peggy verdacht omdat zij kort voor het ongeval bij de bestelwagen was gespot. Eddy bekent uiteindelijk dat hij de dader was, denkende dat de bestelwagen nog steeds aan de Zus&Zo (en dus aan Peggy) toebehoorde. Femke en haar familie verbreken alle contact met hem. Enkel haar moeder Nancy hernieuwt later het contact met hem omwille van hun dochter Britney.

  Enkele maanden later is Femke opnieuw zwanger. Wanneer ze tijdens de rechtszaak betreffende het ongeval hoort van Karin Baert, de advocaat van Eddy, dat Eddy door Peter werd aangespoord om Peggy kwaad te berokkenen, krijgt ze weeën. Ze bevalt op 7 maanden in haar zwangerschap van een zoon: Vic Vlerick

commentaren (0)

autorenew