Top 10 Series die ik aanraad!

FemaleMale
10 Lijstitems - Ontwikkeld door:
- Ontwikkeld op: - 893 keer opgeroepen

Voor de duidelijkheid dit is wat ik leuk vind, dus niet iedereen is het hiermee eens!

 • Plek 10
  The Vampire Diaries
  Dit is echt een serie die ik iedereen zou aan raden! Ik heb hem 3 keer helemaal gezien! (8 seizoenen met 22 afleveringen van 42 min) het gaat over de broers Stefan en Damon die in Mystic Falls gaan wonen. Ze zijn vampiers. Ze ontmoeten een meisje Elena die sprekend lijkt op hun vorige liefde van hun leven Kathrine. Dan beleven ze allemaal dingen, moeilijk samen te vatten!
 • Plek 9
  Riverdale
  Echt een leuke serie voor tieners tussen de 12 en 16! Het gaat over een vrienden groep van Betty, Veronica, Kevin, Archie, Jughead, Cheryl en Toni die allemaal dingen meemaken in Riverdale.
 • Plek 8
  Lucifer
  Een leuke spannende serie over de duivel die probeert om als een gewone man te leven. Hij kan elke vrouw versieren maar de liefde van zijn leven, een rechercheur, kan hij niet versieren. Hij doet er alles aan om niet terug te worden getrokken naar hell en dat hij bij zijn rechercheur kan zijn.
 • Plek 7
  La casa de papel
  Het is een leuke serie om met je gezin te kijken (zou ik niet doen met kinderen jonger dan 12) het gaat over 8 dieven die zichzelf opsluiten terwijl een crimineel meesterbrein de politie manipuleert om zijn plannetje uit te voeren.
 • Plek 6
  The Umbrella Academy
  Dit is echt een hele leuke serie over 7 bijzondere kinderen met superkrachten! 1 van de zeven denkt dat ze geen superkrachten heeft maar dat komt alleen door pillen die ze krijgt. De andere zes hebben als kinderen veel mensen gered en er is zelf een van hun overleden. Als hun vader dood gaat komen ze weer samen voor overleg en een begrafenis. Sinds kinds af aan was hun broertje vermist. Die verschijnt weer na 30 jaar en is geen haar verandert...
 • Plek 5
  H2O Mermaids
  Dat is een grappige serie om te kijken met jongere broertjes en zusjes. Ze gaan met een boot de zee op maar de motor stopt. Ze roeien naar Mako eiland waar ze met volle maan in zeemeerminnen veranderen. Maar dat weten ze zelf nog niet. De eerst volgende keer nadat ze droog waren en weer water aan raakten kregen ze een meerminstaart. Ze kunnen het aan niemand vertellen. Toch kan Cleo het niet laten het Lewis te vertellen...
 • Plek 4
  A series of unfortunate events
  Misschien ken je de film wel. Het Is komisch en zielig tegelijk. Het Gaat over Violet, Klaus en Sunny Baudelaire die hun ouders zijn verloren is een brand. Count Olaf wil hun enorme fortuin hebben en doet er alles aan zodat hij het krijgt. Niemand gelooft de kinderen als ze het tegen iemand zeggen.
 • Plek 3
  Stranger Things
  Ik wed dat je deze al gezien hebt, hij is echt heel mooi gemaakt. Het is leuk voor iedereen boven de 12 jaar. Het gaat over een jongensgroep en de onderwereld die met elkaar contact krijgen. Op een creepy manier.
 • Plek 2
  Sex education
  Als je niet van sexistische series houdt moet je deze serie niet kijken! Het gaat over een jongen genaamd Otis, die het niet eens lukt om zelf klaar te komen, maar omdat er iemand achter komt dat zijn moeder sex therapeut is moet hij op school mensen dingen gaan adviseren als er iets niet helemaal goed gaat.
 • Plek 1
  The chilling adventures of Sabrina
  Het is een hele leuke serie van een teenager meisje Sabrina die is opgegroeid in de normale wereld maar dan is gevraagd om in het boek van de duivel te tekenen en te doen wat hij wil. Ze wil niet...

commentaren (0)

autorenew