Mijn top 5 lijst van series

FemaleMale
5 Lijstitems - Ontwikkeld door:
- Ontwikkeld op: - 2.675 keer opgeroepen

Ik heb hier mijn top 5 lijst van series omdat ik even zin had om die te maken

 • Plek 5
  Bevergem
  Op mijn nummer 5 staat Bevergem. Voor de mensen die niet weten wat Bevergem is: Dat is een West-Vlaamse serie en ik ben een West-Vlaming. Ik vind het een heel grappige serie en daarom staat hij op nummert 5.
  Op naar de volgende!
 • Plek 4
  Thuis
  Op mijn Nummer 4 staat thuis.
  Thuis is een serie die je echt moet volgen om het te begrijpen en ik volg hem al 11 jaar. (En ik ben 11)
  Er is nog zo'n serie, op vtm. Maar daar ga ik het nu niet over hebben
  Op naar de volgende!
 • Plek 3
  Friends
  Op mijn nummer 3 staat friends. Friends is een serie van voor mijn geboorte maar hij is nog altijd op tv. De serie gaat over 6 vrienden uit NY: Ross, Joey, Chandler, Rachel, Phoebe en Monica. Het is weer een hilarische serie en dat is de reden dat hij op nummer 3 staat.
  Op naar de volgende!
 • Plek 2
  Pretty little liars
  Op mijn nummer 2 staat pll. (Ik ben eigenlijk nog te jong om die serie te bekijken.) De serie gaat over 5 vriendinnen, waarvan 1 vermist is. Er is ook iemand die hen achtervolgd. Zij/hij noemt zichzelf A en aan het einde van seizoen ___ kom je te weten wie dat is. Ik weet het al maar ik kan het nog niet zeggen.
  Op naar de volgende!
 • Plek 1
  En nummer 1 is voor...
  NCIS
  NCIS NCIS
  NCIS
  NCIS NCIS
  Mijn nummer 1 is ncis. (Weer een serie waar ik nog te jong voor ben...) In elke aflevering wordt er iemand vermoord en die moord lost het team dan op. Het team bestaat uit L.J.Gibbs(Mark Harmon) (An)t(h)ony DiNozzo (Michael Weatherly) Ziva David (Cote De Pablo) Timothy McGee (Sean Murray) Abbygail Sciuto (Pauley Perrette) en dr. Mallard (David Mccallum) Ik heb er al een quiz over gemaakt: Welk NCIS personage ben jij? Zeker eens maken e!
  Dank u wel om dit te lezen en dat was het dan!

commentaren (0)

autorenew