5 Grootste Gebeurtenissen in K-pop

FemaleMale
5 Lijstitems - Ontwikkeld door:
- Ontwikkeld op: - 484 keer opgeroepen

K-pop: Catchy muziek, make-up en kleding. K-pop is heel bekend, ook buiten Azië. Maar... de zelfmoorden van k-pop artiesten zijn er ook vaak. Maar er zijn ook meerdere spraakmakende gebeurtenissen.

 • Plek 5
  Verkeerde Eindstand
  I.O.I, de nu al ontbonden k-pop meidengroep van Produce 101, heeft eigenlijk niet de juiste leden. De groep had 11 leden. Er waren meiden die er niet horen te zitten, maar ook meiden die er in horen te zitten. Dit was een foutje van Produce 101.
 • Plek 4
  Racistische reden
  De tweede seizoen van Produce 101 maakte geen meidengroep, maar een jongensgroep. Deze nu al ontbonden groep heet Wanna One. Kim Samuel had ook auditie gedaan (hij is CUTE!). Hij heeft er eigenlijk in moeten zitten, maar door zijn nationaliteit liet de Entertainment hem er niet in. Hij is kwart Mexicaans en 3/4 Koreaans. Nu zingt hij solo en is hij acteur.
 • Plek 3
  Sulli’s zelfmoord
  Sulli was een lid van de k-pop meidengroep f(x). Is op 25-jarige leeftijd dood gevonden. Toen ze f(x) verliet kreeg ze veel haat, maar ze kreeg ook nare reacties over hoe ze zich kleedde. Sulli heeft zichzelf daarom opgehangen, waardoor ze aan doodging. Ik kon maar een k-pop artiest uitkiezen die zelfmoord had gepleegd, want het waren er gewoon TE veel.
 • Plek 2
  Vermoorde ouder
  Weer een tragisch moment over Kim Samuel. Zijn vader is vermoord. We weten niet waarom.
 • Plek 1
  Politieke excuses
  Tzuyu, een lid van de bekende k-pop meidengroep TWICE, is een meisje van Taiwan. Ja, er zijn k-pop artiesten die niet Koreaans zijn, maar je moet dan wel Koreaans kunnen. Als je onder een Koreaanse Entertainment danst en zingt is het k-pop. Ze droeg de Taiwanese vlag op een Koreaanse show. Haar Entertainment, Jypentertainment, dwong haar om haar excuses aan te bieden aan China. Als je haar excuses op YouTube wilt bekijken, zoek dan op “Tzuyu apology”.

commentaren (0)

autorenew