Top 12 legendarische kaarten in Castle Crush

star goldstar goldstar goldstar goldstar greyFemaleMale
12 Lijstitems - Ontwikkeld door: - Ontwikkeld op: - 841 keer opgeroepen

Hier worden de 12 legendarische kaarten weergegeven in een volgorde van slecht naar goed, veel plezier verder.

 • Plek 12
  Nummer 12

  SKULL QUEEN
  Nummer 12 SKULL QUEEN
  Haar functie is hoog en krachtig maar niet bepaald goed. Skeletten in het slagveld worden veel sterker maar vanaf ze dood is worden alle skeletten weer superzwak, ook is de Skull Queen zelf geen sterke kaart. Ze richt weinig schade aan en haar levens is medium. Dus een grote skeletten aan vallen is te voorkomen.
 • Plek 11
  Nummer 11

  STORM ELEMENTAL
  Nummer 11 STORM ELEMENTAL
  Als je je niets aantrekt van deze kleine, zwakke medestrijder wordt het direct de krachtigste vijand die nog leeft. Maar hij is te zwak om hem verder in het lijstje te zetten want hij blijft wel groeien elke seconde, en wordt steeds sterker maar als hij ingezet wordt kan hij door elke tegenstander worden vernietigd, hij heeft in het begin van zijn leven maar +/- 50 levens.
 • Plek 10
  Nummer 10

  DARK ANGEL
  Nummer 10 DARK ANGEL
  Een perfecte verdediger tegen groepen zoals een hele horde skeletten en boogschutters. Maar tegen andere verdedigende troepen is hij heel klein. Pas als hij iemand doodt wordt hij sterker en hij brengt te weinig schade aan om het op te nemen tegen tankcards zoals beulen en demonen. Ook als het een te grote horde is kan dat tot zijn dood leiden. Daarom staat deze kaart op nummer 10
 • Plek 9
  Nummer 9

  PHOENIX
  Nummer 9 PHOENIX
  Deze vuurvogel is de 9de rang in dit lijstje want als je hem goed gebruikt is het een onsterfelijke kaart vol upgrades!
  Maar hij zelf en het ei is namelijk superzwak dat hij daarom een prooi is voor elke kaart als je zijn ei niet verdedigt, wat moeilijker is dan het lijkt. Ondanks het zo een goede kaart is staat hij toch redelijk hoog in het lijstje omdat aan zijn functie een heel sterke strategie is vastgekoppeld. Als je het ei namelijk wel fatsoenlijk verdedigd wordt je Phoenix een Infinity Phoenix!
 • Plek 8
  Nummer 8

  HOLLOW KNIGHT
  Nummer 8 HOLLOW KNIGHT
  Een van de beste verdedigende en aanvallende kaarten. Hij doet niet extreem veel schade en daarom is hij een gemakkelijk doelwit. Als hij vermoord wordt gaat hij naar het andere team daarom maakt het je moeilijk om er mee te kunnen spelen. Daarom verdient hij ook niet echt legendarisch want hij is ook zwakker dan een black knight of een beul maar door dat hij zo'n aparte functie heeft en
  gegarandeerd onsterfelijk is, is het een legendarische kaart en daarom staat hij ook op nummer 8.
 • Plek 7
  Nummer 7

  ARCHER QUEEN
  Nummer 7 ARCHER QUEEN
  Dit is de beste range-kaart in het hele spel. Ze schiet van ver naar alles wat haar in de weg staat omdat ze vandaar ook redelijk veel schade aanrichten. Waarom ze dan niet zo hoog in het lijstje staat is omdat ze heeel zwak is. Ze heeft te weinig levens om door het hele spel te stormen. Ze is een heel makkelijk doelwit voor elke verdedigende en aanvallende kaart maar omdat ze sterk is en alle andere rangecards krachtiger maakt staat ze toch nog op nummer 7.
 • Plek 6
  Nummer 6

  SHAMAN
  Nummer 6 SHAMAN
  WOOW! Deze range kaart is megasterk hij brengt het meeste schade aan onder de categorie rangekaarten van reeks 25. Naast zijn vele schade heeft hij ook nog eens 3 klonen die even snel zijn en op de 2 andere fronten lopen. Daarom is het moeilijk om te weten welke de echte shamaan is want de klonen brengen geen schade aan en hebben 1 leven. Aan de andere kant is het ook een redelijk zwakkere kaart omdat het niet veel weerstand biedt tegen spreukenkaarten en een goed doelwit is doordat hij maar een mediumrange heeft.
 • Plek 5
  Nummer 5

  NECROMANCER
  Nummer 5 NECROMANCER
  En nog een rangekaart in de lijst. Deze staat wel weer heel hoog omdat zijn functie overpowered is! zolang hij leeft gaan alle doodgaande kaarten weer leven met 400-500 levens en doordat hij niet zo snel voortbeweegt kunnen alle opgeroepen kaarten hem voorbijsteken en dus ook verdedigen. Hij is dus een heel moeilijk doelwit ondanks hij weinig levens heeft.
 • Plek 4
  Nummer 4

  VAMPIRE
  Nummer 4 VAMPIRE
  Deze vrouw krijgt de levens bij dat zij van haar vijanden steelt, dan zou je denken ze kan dan toch bijna niet doodgaan?, Wel dus, Ze verliest haar levens elke seconde bij 12%. ZO is ze een gemakkelijk doelwit voor Afstandstroepen. Maar toch een onverslaanbare kaart tegen Grondtroepen.
 • Plek 3
  Nummer 3

  DRAGON
  Nummer 3 DRAGON
  Deze draak is de meest krachtige en genadeloze kaart in het hele spel! Hij verpulvert zijn vijanden met zijn vuurvlammen van 400-500 schade en heeft ook nog eens heel veel levens. Daarom is deze kaart het moeilijkst om te vernietigen! Want hij doet ook nog eens gebiedschade en een korte range. Hij staat niet op nummer 1 omdat het niet de kracht is waar het om gaat maar de eigenschappen en functie!
 • Plek 2
  Nummer 2

  VALKYRIE
  Nummer 2 VALKYRIE
  Een hele sterke kaart met medium levens en medium schade. Maar waarom staat hij dan boven de draak?
  Ze is heel overpowered omdat als zij leeft alle andere kaarten -3 mana kosten! supersterk toch? Als je er dus 2 hebt staan kun je alles gewoon blijven spammen. en dat voor 9 elixir! Ze is ook nog eens moeilijk dood te krijgen want ze doet gebiedschade en ze heeft ongeveer 1000 tot 2000, medium zoals ik zei.
 • Plek 1
  Nummer 1

  BLACK WITCH
  Nummer 1 BLACK WITCH
  De minst sterke kaart van dit lijstje staat toch op nummer 1? yep, en waarom, omdat haar functie megasterk is en zelfs de grootste aanvallen kunt verdedigen doordat ze alle troepen, inclusief jou troepen in zwakke skeletten veranderd! Heel sterk als je het mij vraagt! Verdedig je heks maar goed anders is ze dood en zijn alle skeletten weer hun eerste gedaante

commentaren (0)

autorenew