Top 10 Marvel Cinematic Universe Films

FemaleMale
10 Lijstitems - Ontwikkeld door:
- Ontwikkeld op: - 1.700 keer opgeroepen - 2 mensen vinden het leuk

Sinds Iron Man (2007), is de Marvel Cinematic Universe niet meer weg te denken uit de Filmwereld, maar wat zijn nou de beste films? (Het is van Iron Man tot Ant Man And The Wasp.)

 • Plek 10
  The Avengers (2012)
  The Avengers (2012)
  De laatste film uit Phase 1 van De Marvel Cinematic Universe, heeft goede actie scènes en goede humor, wat gebruikelijk is bij Marvel Films. Loki was geweldig in de film en De Avengers werden bij elkander gebracht. Helaas wordt de film uiteindelijk iets minder door de lange gesprekken en tussenscenes, dat maakt het saaier, helaas. Vandaar Plek 10.
 • Plek 9
  Doctor Strange (2016)
  Doctor Strange uit Phase 3, is een film gebaseerd op de comics. De actie scènes zijn werkelijk geweldig en de verhaallijn is ook redelijk. De humor in deze film wordt alleen wel gemist, ondanks Wong en De Wificode.
 • Plek 8
  Ant Man (2015)
  Ant Man, De laatste film uit Phase 2, staat vooral bekend om de geweldige humor in de film van Paul Rudd. Voor veel mensen is deze film Géwéldig, maar voor sommige mensen is het een redelijke film. Dat komt doordat de verhaallijn soms wat slapjes is.
 • Plek 7
  Iron Man 3 (2013)
  Iron Man, de eerste film uit Phase 2.
  Veel mensen zijn onterecht negatief over deze film, maar de verhaallijn is goed, de actiescenes zijn goed en de humor is goed.
  Dit was de laatste Iron Man Film..
 • Plek 6
  Avengers: Infinity War (2018)
  Dit was de film waar alles naar toe leidde. De film uit Phase 3. Perfecte Actie, een geweldige verhaallijn, maar toch mist er op sommige locaties of scènes wel een vleugje humor..
  Vandaar de 5de plek.
 • Plek 5
  Captain America: Civil War (2016)
  Een film uit Phase 3 waar team Tony Stark (Robert Downey Jr.) En team Captain America (Chris Evans) tegen elkaar strijden, waarom moet je in de film zien. Het was een goede, emotionele film met veel plot twisten en een goede verhaallijn, ook de Actiescenes waren géwéldig.
 • Plek 4
  Spider-Man Homecoming (2017)
  Spider-Man Homecoming, uit Phase 3, is een film die iedereen vanaf het begin wilde.
  De humor en verhaallijn in deze film is geweldig. Ook de Actiescenes en Emotionelescènes waren goed.
 • Plek 3
  Ant Man And The Wasp (2018)
  Op Nummer 3 staat, Ant Man And The Wasp, uit Phase 3. Ook de laatst uitgekomen film sinds 2019, Februari.
  Deze film is geweldig qua humor en actiescenes en soms zit er ook wel goede spanning tussen.
 • Plek 2
  Guardians Of The Galaxy Vol. 2 (2017)
  Alhoewel sommige mensen de Eerste Guardians Of The Galaxy (2014) leuker vinden, vond ik deze film uit Phase 3 leuker. De humor was uitmuntend, net zoals de actie en verhaallijn.
 • Plek 1
  Thor Ragnarok (2017)
  Thor Ragnarok heeft een verdiende eerste plek gekregen, omdat in deze film, alweer uit Phase 3, alles zit. Humor, Actie een geweldige verhaallijn en Plot twisten.

commentaren (0)

autorenew