Top 10 beste thema cafes om te bezoeken in 2019!

FemaleMale
10 Lijstitems - Ontwikkeld door:
- Ontwikkeld op: - 939 keer opgeroepen

Thema Cafes. Waarom dat? Mensen kunnen een fantasiewereld ontdekken, door gewoon naar een thema cafe te gaan. Maar welke zijn het beste? Ontdek het in deze top 10!

 • Plek 10
  Snake Cafe
  Als je bang bent voor slangen geen aanrader! Je krijgt een slang om je nek, dus, niet voor mensen met slangenfobie! Als het wel waagt, I don’t know of je het zeker weet!🐍ssssss!
 • Plek 9
  Hedgedogs Cafe
  Echt voor dieren- en herfstliefhebbers! Met allemaal schattige egeltjes waar je mee kan spelen! IEIEIE! SO CUTE! Echt lief!🦔
 • Plek 8
  Oiran Za
  Deze cafe is voor mensen die van geschiedenis houden: het is een traditioneel Japan cafe. Met ouderwets Japans kleding. Dus als je van moderne dingen houdt ga dan naar een andere thema cafe.
 • Plek 7
  Vampire Cafe
  Brrrrrr! Eng cafe! Niet voor bangerikken! Echt een van de engste cafe's ooit! Bloed, spinnen, dood, allemaal enge dingen, het lijkt wel dat je de dood in gaat! Dus, WELCOME TO YOUR DEATH!🧛‍♂️🧛‍♀️
 • Plek 6
  Sengoku Cafe
  Voor geschiedenisliefhebbers! Deze cafe is een historische Japan cafe, vooral met Samurai, dus als je van vechten houdt of zwaarden dan is het een aanrader!
 • Plek 5
  Eorzea Cafe
  Een Final Fantasy Cafe, als van fan bent van Harry Potter of De Magiërs dan is het zeker voor jou!
 • Plek 4
  Alice in Magical Land Cafe
  Voor sprookjesliefhebbers! Er zijn dingen om te doen voor kinderen, tieners, volwassenen enz. Het is een cafe met bordspellen zoals schaakborden, ganzenborden maar ook spellen zoals kaarten. Het is voor jongens, meiden en families!
 • Plek 3
  Maidreamin
  Only Girls! Nee, grapje het is niet verboden voor jongens, maar of jongens het leuk vinden... Nee. Maar meiden krijgen het wel naar hun zin: roze, schattige dieren, hartjes, noem maar op. Het is eigenlijk een huishoudster cafe maar den met hele schattige huishoudsters. Dus, Girl Time!💖
 • Plek 2
  Robot Restaurant
  Cafe met dansende robots, dus erg voor feestbeesten. Je kunt een robot show bekijken, samen met eten en drinken! Dus, PARTYTIME!
 • Plek 1
  Kawaii Monster Cafe
  CUTE + SCARY= Kawaii monster. Eigenlijk heel voor schattige mensen en stoere mensen! Rare combinatie, hè? Schattig en eng, past niet zo bij elkaar! Ontdek een magische wereld vol zoetigheden! O, het is voor elk geslacht, dus boys and girls let’s get in! PS: ook voor zoetekauwen!

Beoordeel deze quiz

commentaren (1)

autorenew

Jeffrey (28180)
voor 1768 dagen
Leuk!ik ben altijd op Zoek naar Japanse Thema Cafes!