Top 10 dingen waar meisjes van houden! 💕

Male
10 Lijstitems - Ontwikkeld door:
- Ontwikkeld op: - 575 keer opgeroepen - 8 mensen vinden het leuk

Ben je single en wil je eindelijk een vriendin? Je hebt een vriendin, maar je maakt vaker ruzie of je bent bang haar te verliezen?

Dan zijn er waarschijnlijk een paar dingen die je niet helemaal goed doet. 😉

Meisjes zoeken altijd dezelfde gebaren en karaktertrekken in jongens en het is helemaal niet ingewikkeld als je dit weet en een beetje oefent. Je kunt de volgende tips één voor één ter harte nemen en ik beloof je dat het een stuk beter zal gaan met de meisjes. 😜

 • Plek 10
  Van achteren geknuffeld worden. 😊
  Van achteren geknuffeld worden. 😊
  Ik ken heel veel meisjes die het heerlijk vinden als de jongen van achteren komt en zijn armen om haar heen slaat. Dan voelen de meisjes zich veilig en worden ze helemaal warm. 💕
 • Plek 9
  Goed verzorgde lichamen. ☝
  Het is echt heel belangrijk dat de jongens goed verzorgd zijn, geen vet haar hebben, tanden gepoetst zijn en in geen geval mogen stinken! Zorg dat je goed ruikt, je hoeft je haar niet te gelen of zo, maar hygiëne is in ieder geval iets wat elke jongen zou moeten hebben!
 • Plek 8
  Geef de meisje een compliment!
  Geef de meisje een compliment!
  Als je een meisje echt leuk vindt, geef haar dan serieuze complimenten. Maar zeg niet dat ze een "lekker kontje" of "lekkere tieten" heeft. Geen enkel meisje wil dat horen!
  Zeg in plaats daarvan dat haar glimlach leuk is, dat ze lekker ruikt of dat ze mooie ogen heeft. Dan zal ze zich super op haar gemak voelen om je heen 😉 .
 • Plek 7
  Bij het chatten:
  Durf het meisje echt te benaderen en vertel haar niet dat je met andere meisjes chat, dit komt alleen maar arrogant over en zal haar kwetsen. Het vertelt het meisje namelijk dat ze saai is of niets bijzonders. Als je haar echt leuk vindt, probeer dan ook te schrijven met "💓"... Als ze niet beantwoordt, betekent dat niet dat ze je niet leuk vindt 😉.
  Heel weinig meisjes zullen de eerste stap zetten!
 • Plek 6
  In de clique:
  In de clique:
  Jongens, er zijn veel dingen die meisjes leuk vinden aan jongens. Maar daarbij hoort zeker niet het doen alsof als je maten in de buurt zijn. Het meisje zal denken dat ze je in verlegenheid brengt en dat mag zeker niet gebeuren! Dus wees aardig tegen haar als je met de clique uitgaat. Echte mannen behandelen hun vrouwen respectvol en doen niet alsof in het bijzijn van anderen.
 • Plek 5
  Je moet vechten voor het meisje!
  Ik weet dat het ouderwets klinkt, maar welk meisje wil een man die alles meteen weggooit? GEEN! Dus vecht voor wat je wilt, daar ben je meestal zo goed in en laat haar zien dat het je menens is en geef niet meteen op. Als ze de eerste keer niet op je 'springt', wil ze waarschijnlijk gewoon testen of je echt om haar geeft, zolang ze niet zegt dat je sh**** bent en walgend kijkt, is er niets verloren! 😄
 • Plek 4
  Over jaloezie gesproken:
  Over jaloezie gesproken:
  Doe niet altijd, "Het kan me niet schelen..."
  Toon soms jaloezie en dat je om haar geeft, anders denkt ze dat je niet om haar geeft. Je hoeft niet bang te zijn dat ze je minder leuk vindt als je een beetje jaloers bent. Of wil je dat ze zich niets aantrekt van wat jij doet?
  Dus vraag gerust wat ze doet of met wie ze omgaat.
 • Plek 3
  Wees een gentleman!
  Je hoeft haar niet op te halen in een limousine of altijd een overhemd te dragen als jullie elkaar ontmoeten. Het zijn meer de kleine gedragingen die de gentleman maken. Geef haar een leuk compliment als je haar ziet of trek haar jouw jas aan als ze het koud heeft. (Niet vragen, gewoon doen! 😉 )
  Je kunt ook soms de deur voor haar openhouden. Zoals ik al zei, het zijn altijd de kleine dingen in het dagelijks leven die je een gentleman maken. Wees een man!
 • Plek 2
  Wees geen aap. ☝
  Wees geen aap. ☝
  Oké, ondanks alle tips is er één ding dat je niet mag vergeten! Wees geen aap! Dat betekent niet overdrijven, haar complimenteren, haar gunsten verlenen, beleefd zijn en ervoor gaan, maar nooit te veel van alles! Het is gemakkelijk voor je om je als een aap aan haar vast te klampen en elk meisje zal daar misbruik van maken, dus als je voelt dat ze te verwaand, ijdel en arrogant wordt en van je probeert te profiteren, laat haar dan met rust, geef niet meteen antwoord of zo. Zodat ze merkt dat jouw wereld niet alleen om haar draait (ook al is dat wel zo... 💕) Maar ook hier moet je niet overdrijven, want dan denkt ze dat je niet meer geïnteresseerd bent en probeert ze je te vergeten! Je ontwikkelt er mettertijd wel gevoel voor, maak je geen zorgen 😉.
 • Plek 1
  Het beste komt aan het einde.
  De ultieme tip:
  De ultieme tip om meisjes je te laten opmerken is om altijd eerst voor jezelf te zorgen! Doe aan sport, voel je goed en heb altijd genoeg tijd voor jouw hobby's. Zorg dat je een leven leidt waarin je gelukkig kunt zijn zonder meisje. Dan zullen meisjes van je houden! Meisjes houden van jongens die onafhankelijk zijn en een eigen leven hebben. Maak tijd voor de meisjes, maar maak ze niet het middelpunt van je leven, dan ben je heel snel het middelpunt van HUN leven 😉
  Wees jezelf! Doe niet alsof!

Beoordeel deze quiz

commentaren (0)

autorenew