De beste zombie apocalypse wapens.

FemaleMale
10 Lijstitems - Ontwikkeld door:
- Ontwikkeld op: - 312 keer opgeroepen - 6 mensen vinden het leuk

Yo overlevers! De kans op een zombie apocalypse is vrijwel nul, maar mocht het toch op een ongelukkige dag gebeuren, dan moet je je voorbereiden! Wapens zijn daarbij essentieel. En onthoud: zombies kun je niet doden, alleen onschadelijk maken. Door hun kop eraf te hakken dus. Daarvoor heb ik dus de beste wapens uitgekozen!

  • Plek 10
    Pijl en boog.

    Daarvoor moet je een goed en scherp zicht hebben. Je moet je ook goed op je doel kunnen concentreren. Dit wapen is niet voor mensen die snel trillen als ze te lang stilstaan of zweethanden krijgen. Het is nuttig tijdens de apocalypse als je een zombie vast wil zetten op een afstandje, bijvoorbeeld tegen een boomstam aan.
    Pijl en boog. Daarvoor moet je een goed en scherp zicht hebben. Je moet je ook goed op je doel kunnen concentreren. Dit wapen is niet voor mensen die
    Zet je voeten wijd uit elkaar stevig op de grond. Als je rechtshandig bent je rechterbeen voorwaarts, en als je linkshandig bent andersom. Als je rechtshandig bent, hou de boog stevig vast met je rechterhand (voor linkshandigen andersom). Span dan met je linkerhand het touw, totdat het vlak naast je wang is. Haak met je vingertoppen van je wijs- en middelvinger aan het touw vast. Richt iets beneden je doel (een paar millimeter is genoeg) en laat los.

commentaren (1)

autorenew

Iemand (68848)
voor 170 dagen
Rare lijst maar wel leuk en raar,