Top 10 schoolstudenten

star goldstar goldstar goldstar goldstar greyFemaleMale
10 Lijstitems - Ontwikkeld door: - Ontwikkeld op: - 449 keer opgeroepen

In mijn allereerste top 10 lijst behandel ik: DE TOP 10 SCHOOLSTUDENTEN
Bekijk de top 10 en kijk welk typetje er bij jou zou passen.
Check! Go

Veel plezier

 • Plek 10
  Dromer 🌌

  De dromer is de student die al jaren op voorsprong leeft. De persoon weet al wat hij wil volgen, weet al of hij universiteit gaat doen, weet zijn eerste auto al, en weet de inrichting van zijn huis als de beste. Maar meestal veranderen de ideeën in de loop der jaren. Deze persoon doet alsof hij al veel ouder is en houdt zich bezig met "grote mensen" zaken.
 • Plek 9
  Doorzetter 🌚
  De doorzetter zet door!
  Deze persoon zal uren leren tot hij de test kan en wilt al zo vroeg mogelijk starten. Deze persoon geeft niet op en zal tot het uiterste gaan. Geen enkel woordje zal hij vergeten te leren. Wanneer deze persoon een minder cijfer heeft zal hij extra veel aandacht besteden aan dat deel.
 • Plek 8
  De netflixer 🎬
  Deze persoon leert.
  Leert films kijken!
  Wanneer deze persoon een toets heeft van bijvoorbeeld Frans zal hij zich daar niet te veel van aantrekken en gewoon bezig zijn met zijn/haar ding: NETFLIX

  "Je kan altijd een Franse film kijken als je een toets Frans hebt"
  "Of kijk een film van WO1 en hupa je bent klaar" zo denken deze personen
 • Plek 7
  Sportie 🏆
  Deze persoon zal alleen bezig zijn met sport en zal waarschijnlijk richting SPORT volgen op school. Deze persoon beoefend natuurlijk een sport en doet dat met veel passie

  Het doel van het leven: Sport, Sport en oh ja, Sport
 • Plek 6
  De leraarspeler 👩‍🏫👨‍🏫
  Tijdens het leren doet deze persoon alsof hij/zei de leerkracht is. Hij legt de theorie uit aan je bed in je kamer en begint alles op een krijtbord op te schrijven

  ( ⚠️ wettelijk bewezen dat deze manier het beste werkt om dingen te onthouden ⚠️ )
 • Plek 5
  Kunstenaar 🎨👩‍🎨👨‍🎨
  Deze persoon is de Pablo Piccasso van de school. Dan niet letterlijk genomen! Deze persoon maakt bijvoorbeeld kunstwerken en de mooiste creaties van aantekeningen en samenvattingen. De titel versieren, alles in kleurtjes, lekker de achtergrond versieren met allerlei symbolen en doodles.

  ( ⚠️ deze manier is ook een goede methode want zo onthoud je alles beter ⚠️ )
 • Plek 4
  De Strever ➕➖➗
  Deze persoon is een beetje zoals de doorzetter maar deze gaat nog een stapje hoger. Deze persoon loopt bijvoorbeeld voor op de rest. Wil altijd het antwoord geven als de leerkracht iets vraagt. Zal als eerste willen klaar zijn en zal zich natuurlijk opjagen in het feit dat hij 2 weken voorloopt ipv 3 weken. Lekker bezig!

  ( ⚠️ dit is bewezen een slechte eigenschap ⚠️ )
 • Plek 3
  Eetzak 🥐🌰🍟
  Deze persoon eet, eet, en eet.
  Tijdens de les, tijdens een examen, tijdens het leren van een moeilijk hoofdstuk. Deze persoon zal ALTIJD eten. Vooral ongezonde dingen natuurlijk!

  (⚠️ kauwgom helpt beter onthouden ⚠️ ) kauw dus genoeg bubblegum tijdens het leren
 • Plek 2
  Ik ben pas geboren ♂️♀️
  Dit is het tegengestelde van de strever. Deze persoon loopt een paar weeken achter met alles. Wanneer er een toets wordt uitgedeeld begint iedereen de toets te maken . Na 20 minuten heeft ongeveer iedereen af behalve deze persoon die zit nog maar aan vraag 3! ( van de 20! )
 • Plek 1
  Stille muis 🤫🔕
  Deze persoon zegt nooit wat tijdens de les. Hij weet de antwoorden maar komt nooit aan bod. Het is een wonder als je deze persoon hoort praten in de les. Deze persoon zal geen -1 krijgen op zijn toets of examen wegens babbelen! Zeker weten!

commentaren (0)

autorenew