Top 11 grappen

FemaleMale
11 Lijstitems - Ontwikkeld door:
- Ontwikkeld op: - 2.131 keer opgeroepen - 3 mensen vinden het leuk

Wil je lachen? Word je moe van al die standaard grappen die je op elke hoek en op elk schoolplein hoort? Kijk dan naar mijn top 11 hilarische grappen! Hier vind je de top selectie van grappen waar je niet meer kan stoppen met lachen! Waarom heeft de slak een blauw oog? En wat doen twee vampieren op een tandemfiets? Kijk naar mijn grappen en je zult niet kunnen stoppen met het vertellen aan je vrienden ;)

 • Plek 11
  Gevangenis
  Gevangenis
  Twee mannen zitten in de gevangenis. Vraagt een, "Waarom werd je opgesloten?" De andere antwoordt: "Ik was geld aan het vervalsen. Bij het tientje ging het goed, bij de twintiger ook. Maar ik moet een fout hebben gemaakt met de dertiger!"
 • Plek 10
  Kinderen
  Twee kinderen komen thuis. Een kind zegt: "We hebben een belangrijke bezoeker." "Waarom? "Mama lacht om papa's grappen!"
 • Plek 9
  Oom
  "Het is aardig van je om te komen," Leo begroet zijn oom aan de deur. " Mama zei gisteravond nog, dat we je nog net misten!"
 • Plek 8
  Fietsers
  Twee vampieren rijden op een tandemfiets. Ze worden door de politie gecontroleerd. De politieman zegt: " Hebben jullie wat gedronken?" "Ja, twee fietsers."
 • Plek 7
  Kleuter
  De kleuterjuf houdt een paar handschoenen omhoog en vraagt: "Van wie zijn deze?" Kleine Paul komt aanlopen en zegt: "Ze lijken op de mijne, maar ze kunnen niet de mijne zijn. Ik ben de mijne kwijt!"
 • Plek 6
  Auto
  " Je auto is volledig overbelast, ik ben bang dat ik je rijbewijs moet afnemen," zegt de politieagent tegen een autobestuurder. Hij antwoordde: "Maar dat is belachelijk, het rijbewijs weegt hooguit 50 gram!"
 • Plek 5
  Thee
  Louise en Anna zijn thee aan het zetten. Er blijft een liter heet water over. Louise zegt tegen Anna: "Kom op, laten we het invriezen, heet water is altijd nuttig!"
 • Plek 4
  Ober
  Een ober vraagt aan een klant: "Wil je vandaag nog wild eten?" De klant antwoordt, "Oh, nee, ik eet liever in vrede."
 • Plek 3
  Engels
  Na de zomervakantie komt de leraar Engels in de klas en vraagt: "Waar gingen jullie naartoe voor de zomervakantie? Henkie antwoordt: "Naar Engeland." "Dat is geweldig, verstonden ze jouw Engels?" Henkie antwoordt: "Ik wel, maar de Engelsen niet."
 • Plek 2
  Slak
  Twee slakken ontmoeten elkaar, één met een blauw oog. Vraagt de andere: "Waarom heb je een blauw oog?" "Gisteren, toen ik in het bos liep, kwam er een paddenstoel uit de grond geschoten!"
 • Plek 1
  Chinees restaurant
  Twee oma's gaan naar een Chinees restaurant. Als ze de eetstokjes op tafel zien, kijken ze elkaar verbaasd aan. Een van hen vraagt: "Is dit waar je je eigen eten breit?"
  Ik hoop dat je ervan genoten hebt en dat je hebt gelachen! ;-)

commentaren (4)

autorenew

Bizp (79556)
voor 235 dagen
Sommige Leuke moppen maar ik heb niet veel gelachen.
Niet persoonlijk opnemen
hahahaha (86320)
voor 472 dagen
hahahahhahhhhahahahahaha leuke top tien !!
Anoniempje (37357)
voor 600 dagen
Het is wel leuk, sommige grappen waren wel heel flauw.
Nootje (86944)
voor 1025 dagen
De meeste waren wel grappig maar sommige snapte ik niet echt.