Top 10 rijkste dj's

star goldstar goldstar goldstar goldstar goldFemaleMale
10 Lijstitems - Ontwikkeld door: - Ontwikkeld op: - 1.342 keer opgeroepen

Dit zijn de 10 rijkste dj's 🤖😎

 • Plek 10
  10. Zedd (€15 miljoen)
  Zedd is bekend geworden door zijn samenwerking met andere artiesten. Bovendien verdiend hij nu minimaal 1 TON per live-optreden!
 • Plek 9
  9. Martin Garrix (Martijn Garitsen) (16 MILJOEN)
  Wauw... Veel moneyz heeft die gast😎✌🏻 Hij is Nederlands en Martin Garrix is maar een artiesten naam. Hij heet on het echt Martijn Garitsen.
 • Plek 8
  8. Marshmello (17 MILJOEN)
  Rijke knaap. Sommige video's van hem op YouTube hebben meer dan 500 miljoen views. Dus niet zo gek meer, die 17 millies
 • Plek 7
  7. David Guetta (20 MILJOEN)
  Deze Franse dj is al een paar jaren bezig maar nog steeds honderden keren op het podium te vinden. Alleen en met andere artiesten.
 • Plek 6
  6. Diplo (23 MILJOEN)
  Deze bekende dj verdiend ook minimaal een TON per avondje optreden. Hij scoorde laatst nog een hit met Justin Bieber. "WHERE ARE YOU NOW".
 • Plek 5
  5. Steve Aoki
  Dit is misschien wel een van de drukste dj in dit lijstje. Hij heeft meer dan 200 optredens per jaar en vaak ook nog 2 op dezelfde dag. Daar verdiend hij wel ieder jaar MILJOENEN mee.
 • Plek 4
  4. Skrillex (€25 miljoen)
  Hij was de persoon die dubstep groot maakte en is nu samen met Diplo bezig om tropical house de nieuwe rage te maken. Skrillex blijft altijd vernieuwen en doet dat ook door leuke samenwerkingen aan te gaan. Zijn hit “Sorry” met Justin Bieber is nog steeds op de radio te horen.
 • Plek 3
  3. The Chainsmokers (€30 miljoen)
  En natuurlijk niet te missen, DE CHAINSMOKERS!
  Dit duo is deze lijst ingestormd. The Chainsmokers hebben een ontzettend grote boost in hun carrière gehad dankzij hits als “Closer” en “Paris”. Dankzij hun goede nummers en eindeloze optredens scoort dit duo ontzettend hoog.
 • Plek 2
  2. Tiësto (32 MILJOEN)
  Hij is inmiddels al bijna vijftig jaar oud, maar Tiësto laat zich door niets of niemand stoppen. Deze Nederlander hoort al jaren bij de top van de muziekwereld en daar blijft hij waarschijnlijk ook nog wel even. Een salaris van 32 miljoen euro is ook helemaal niet verkeerd.
 • Plek 1
  1. Calvin Harris (39 MILJOEN)
  Met een salaris van 39 miljoen euro hoeft Calvin Harris zich nooit zorgen te maken over geld. Deze dj is van alle markten thuis. Hij produceert elektromuziek, maar hij vindt het ook leuk om af en toe een goed popnummer te produceren. Zo scoort hij hit na hit en verdient hij een lekker zakcentje. Zijn salaris voor een optreden is ook niet verkeerd. Hier vraagt de Schotse dj namelijk minstens een miljoen dollar voor.

commentaren (0)

autorenew