10 mensen te dom om te leven

FemaleMale
10 Lijstitems - Ontwikkeld door:
- Ontwikkeld op: - 3.812 keer opgeroepen - 6 mensen vinden het leuk

Hier zitten geen dubbele landen in, dus 1 valt af: Verenigde Staten van Amerika, 2000, een Kiss-fan kon zijn band niet goed zien, hij wilde naar voren gaan, maar het was te donker. Hij was op slag dood, maar dit werd pas na het concert ontdekt.

 • Plek 10
  Land: Verenigde Staten van Amerika
  Jaar: 2010
  Patrouilleagent Sergio Flores arresteerde brandweerman Jacob Gregoire voor het weigeren van het verplaatsen van zijn brandweerwagen. De arrestatie vond plaats op het moment dat Jacob probeerde een slachtoffer van een auto-ongeluk te bevrijden en dat ook nog eens op een drukke snelweg (SUKKEL!).
 • Plek 9
  Land: Nederland
  Jaar: 2004
  Er stond een harde wind en er werd gewaarschuwd dat je voorzichtig moet zijn op de Martinitoren. Een 20-jarige wilde echter indruk maken op zijn vriendin en woei uiteindelijk van de toren.
 • Plek 8
  Land: Canada
  Jaar: 2009
  Een 24-jarige vrouw had de bus net gemist, maar wilde per se mee. Ze haalde allerlei capriolen uit zodat de buschauffeur haar zou opmerken. Helaas voor haar eindigde het avontuur al vrij snel, ze lag uiteindelijk onder de bus.
 • Plek 7
  Land: Thailand
  Jaar: 1999
  Een monnik zat in de sauna. Na een paar uur in de sauna te hebben gezeten, kreeg hij het zo warm dat hij langzaam stierf.
 • Plek 6
  Land: Filippijnen
  Jaar: 2015
  De Commonwealth Avenue is 1 van de gevaarlijkste wegen ter wereld, om 2 redenen: fietsen op deze snelweg is legaal en er zijn niet echt stroken en duidelijke verkeersregels. Een tienerjongen wilde een keer deze snelweg oversteken waar een vrachtwagen in de verte al te zien was, de vrachtwagen begon harder te rijden en uiteindelijk was de jongen in tweeën gesplitst.
 • Plek 5
  Land: Rusland
  Jaar: 2007
  Erus Frenkel geloofde dat hij psychische kracht had om voertuigen te stoppen. Om dit te bewijzen ging hij voor een trein staan, zijn zogenaamde psychische krachten hebben hem niet bijgestaan, want hij wist hem niet te stoppen. En het is niet de 1e keer dat zoiets gebeurt, de wiskundige Edward Frenkel ging in 1994 op een fietspad staan, waar een fietser al bijna aankwam, de fietser remde hard, maar Edward moest uiteindelijk lang in het ziekenhuis blijven. Edward is nog wel in leven.
 • Plek 4
  Land: Kenia
  Jaar: 2014
  2 mannen namen in de auto selfies met een Afrikaanse olifant. Na een aantal selfies raakten ze de olifant ook echt aan, dit vond de olifant niet leuk en hij bracht beide mannen om het leven.
 • Plek 3
  Land: Zuid-Afrika
  Jaar: 2005
  Er probeerden 2 overvallers te vluchten voor de politie. 1 van de 2 sprong over een hek, maar hij was vergeten dat hij in een dierentuin was. Hij viel in de tijgerkooi en werd aan flarden gescheurd door de tijgers.
 • Plek 2
  Land: Verenigde Staten van Amerika
  Jaar: 2016
  De Verrückt was de allerhoogste waterglijbaan van de wereld met 51 meter. Hij is nu gesloten, omdat een jongetje van 10 jaar is overleden door deze attractie. De overledene zelf was niet dom, maar degenen die bij hem in het bootje zaten. Het gewicht was niet goed verdeeld en toen de tiener in een metalen stang vastzat, werd ie door een 2e bootje onthoofd.
 • Plek 1
  Land: Vietnam
  Jaar: 2003
  Een jongeman vond een oude ontsteker. Hij wedde met zijn vrienden dat het niet zou werken en stopte het in zijn mond en verbond het met een elektriciteitskabel. Hij zou niet in deze lijst staan als het ding niet zou ontploffen (dus inderdaad, het ontplofte).

Beoordeel deze quiz

commentaren (4)

autorenew

LDI Dargel de Boer (72223)
voor 1445 dagen
@iemand Zeker. Men zegt dat het oog van een struisvogel groter is dan zijn hersenen en dat veel geleedpotigen hersenloos zijn. Als je deze lijst hebt gelezen, zie je wel dat dat bij enkele mensen ook zo is.
iemand (30540)
voor 1454 dagen
die mensen hebben geen hersenen! en die met nep psychische krachten heeft niet alleen nep psychische krachten maar ook heel veel psychische problemen.
Ziling Chen de 2de (55921)
voor 1499 dagen
jo wie gaat dit allenmaal lezen
Lasse Dargel de Boer (70232)
voor 1607 dagen
De persoon bij nummer 2 die is overleden heette Caleb Schwab.