Top 10 duurste huizen

FemaleMale
10 Lijstitems - Ontwikkeld door:
- Ontwikkeld op: - 1.763 keer opgeroepen

Hier vind je de top 10 duurste huizen

 • Plek 10
  Beverley House 135 miljoen euro
  Beverly House is een alom gewaardeerde locatie onder de rijke mensen. Zo hebben de Kennedy presidenten, de prins van Monaco en Rihanna er wel eens een feestje gevierd. De huidige eigenaar, Leonard Ross, kocht Beverly House in 1976. Vooral de locatie – slechts een paar blokken verwijderd van Sunset Boulevard – sprak hem aan. En de 30 slaapkamers vast ook wel! Als Ross zijn gasten een rondleiding wil geven, dan trekt hij daar minstens twee uur tijd voor uit. Alleen al in de immens grote tuin, kun je je uren vermaken.
 • Plek 9
  Shepard Krech House – 140 miljoen dollar
  Op 27 juli ging Shepard Krech House in de verkoop. De vraagprijs: 140 miljoen dollar. Op het moment dat het ‘te koop bord’ in de tuin werd geplaatst, werd dit huis betiteld als het duurste onroerend goed in de Verenigde Staten. Shepard Krech House is gelegen in The East Hamptons. Deze regio staat bekend als een van de duurste van het land. De toekomstige eigenaar koopt niet zozeer een huis, maar meer een ministad. Shepard Krech House is onder meer uitgerust met 10 slaapkamers, vier open harden, een gym en een galerie. Natuurlijk ontbreekt ook een vrijstaand gastenverblijf niet.
 • Plek 8
  Spelling Manor – 150 miljoen dollar
  De naam Aaron Spelling doet vast een belletje rinkelen: deze TV magnaat heeft een fortuin verdiend met series zoals Charmed en Beverly Hills 90210. Hij kon zich dan ook een prima optrekje veroorloven. In 2012 is Spelling Manor verkocht. Hoewel de exacte verkoopprijs stilgehouden is, schat men in dat het voor 150 miljoen dollar in andere handen is overgegaan. De nieuwe eigenaar beschikt over 14 slaapkamers, 27 badkamers en een groot aantal themakamers. Dan kun je denken aan een kamer waarin alleen maar zilverwerk is uitgestald.
 • Plek 7
  Hearst Mansion – 165 miljoen dollar
  Wil je met eigen ogen zien hoe Hearst Mansion eruit ziet? Zoek dan op YouTube naar de muziekvideo ‘G.U.Y. – An Artpop Film’ van Lady Gaga. Die is opgenomen in Hearst Mansion in Californië. Lady Gaga had zich geen betere setting kunnen wensen: het complex – met een waarde van 165 miljoen dollar – is onder meer uitgerust met een mini dierentuin, drie luxe zwembaden en een wijnkelder. Hearst Mansion is in handen van de gelijknamige familie. En die heeft naam gemaakt – en veel geld verdiend – in de wereld van de kranten.
 • Plek 6
  Palazzo di Amore – 195 miljoen dollar
  Hoewel de naam Italiaans aandoet, ligt Palazzo di Amore in Californië. Het is een huis om verliefd op te worden! De imposante villa is geheel opgetrokken in mediterrane stijl. En beschikt onder meer over faciliteiten zoals een balzaal, een theater en een bowlingbaan. Verder zijn er 12 slaapkamers en 23 badkamers. Ook buiten is het heel aangenaam ingericht: Palazzo di Amore is uitgerust met diverse tennisbanen, luxe zwembaden, heerlijke pools en fraaie watervallen. In de garage passen welgeteld 27 auto’s. En dat zullen vast geen kleine bolides zijn!
 • Plek 5
  The Penthouse – 200 miljoen dollar
  The Penthouse is het eerste huis uit dit lijstje, dat een waarde van meer dan 200 miljoen dollar vertegenwoordigt. Het ligt middenin Londen. De eigenaar is zich ervan bewust dat hij een doelwit voor criminelen is. Hij heeft geen halve maatregelen getroffen: The Penthouse wordt 24/7 bewaakt door SAS getrainde beveiligingsmensen. Verder zijn alle ramen voorzien van kogelwerend glas. Ook is in The Penthouse een zogenaamde ‘panic room’ ingericht. Om alle stress kwijt te raken, kan de eigenaar gebruik maken van een luxe spa. En van een uitmuntende roomservice!
 • Plek 4
  Fair Field – 250 miljoen dollar
  Fair Field ligt in New York, om precies te zijn in The Hamptons. De omvang van dit huis is ongekend groot. Zo groot dat de buren een rechtszaak tegen de eigenaar hebben aangespannen: zij voelden zich aangetast in hun privacy. Het is niet zover gekomen dat er aanpassingen zijn gedaan aan Fair Field. Wel is er een wet aangenomen waarin staat dat een Southhamptons complex niet meer dan 20.000 feet mag beslaan. Het zal de eigenaar van Fair Field een zorg zijn! Hij geniet van zijn theater, basketbalveld en bowlingbaan. Verder beschikt dit huis over een eigen synagoge.
 • Plek 3
  Penthouse Tour de Odeon – 400 miljoen dollar
  In Monaco draait het om zien en gezien worden. Hierbij past een optrekje met een geschatte waarde van 400 miljoen dollar. Penthouse Tour de Odeon staat bekend als het duurste appartement ter wereld. Het bevindt zich bovenin het op een na hoogste gebouw aan de Middellandse Zeekust. De architect heeft hier leuk op ingespeeld: Penthouse Tour de Odeon beschikt over een zwembad, dat zo in de Middellandse Zee lijkt over te gaan. Waar je ook bent in het Penthouse, in elk vertrek zie je de zee.
 • Plek 2
  Villa Leopolda – 750 miljoen dollar
  In tegenstelling tot de meeste huizen in dit lijstje, is het fundament onder Villa Leopolda lange tijd geleden gebouwd. In 1902 gaf Koning Leopold van België opdracht om de villa te bouwen. Het was bedoeld voor een van zijn minnaressen. In 2008 kwam het in handen van een Russische biljonair: Mikhail Prokhorov heeft ongeveer 750 miljoen dollar betaald voor Villa Leopolda. Hoewel dit huis niet beschikt over de luxe, die je wel aantreft in de andere huizen, geniet het wel de status van een monument.
 • Plek 1
  Antilia – 1 miljard dollar
  Het duurste huis staat in India: het is 1 miljard dollar waard. Antilia is een wolkenkrabber bestaande uit maar liefst 26 etages! Het complex is ontworpen door het architectenduo Perkins & Will. In de stijl – en faciliteiten – van Antilia is de religieuze levenswijze van het Indiase volk gecombineerd met luxe. De ene etage beslaat een tempel, de andere een theater. En weer een andere etage is geheel ingericht als sportstudio. Verder beschikt Antilia over drie helicopter platforms en een garage met ruimte voor 168 auto’s.

commentaren (3)

autorenew

Mila (10287)
voor 1318 dagen
Laat foto's zien anders weet je niet hoe die er uit ziet
Teknique[374] (56093)
voor 1595 dagen
Joatruin.
Teknique[374] (56093)
voor 1595 dagen
Laat op zn minst de fotos zien ofzo