5 bizarre en onbekende feitjes over bekende dingen

FemaleMale
5 Lijstitems - Ontwikkeld door:
- Ontwikkeld op: - 2.637 keer opgeroepen

Hier heb ik een paar grappige feitjes over dingen die je vast kent, maar dit niet wist

 • Plek 5
  Mobiele telefoon
  Wist je dat er wereldwijd meer mensen een mobiele telefoon bezitten dan een tandenborstel? Gemiddeld iemand 34 maal per dag zijn smartphone checked? 80% van het mobiele internet gebruik wordt gebruikt aan apps en slechts 20% via de browser? De helft van de jongeren liever een deel van hun pink verliezen dan hun smartphone? En dat er minder computer eigenaars zijn dan telefoon gebruikers?
 • Plek 4
  Monopoly
  Wist je dat er meer monopoly geld elk jaar word gemaakt dan echt geld. Het langste potje monopoly duurde zeventig hele dagen. Er zijn verschillende versies gemaakt van het spel. De duurste versie kostte maar liefst twee miljoen dollar en is gemaakt van goud en diamant. Meer dan een biljoen mensen hebben ooit monopoly gespeeld. Ieder jaar wordt er een kampioenschap voor het spelen van monopoly gehouden.
 • Plek 3
  Mario van Super Mario Bros
  Mario was eerst jumpman in een oude Gameboy spel. Iedereen denkt dat hij een loodgieter is maar, dat klopt niet! Hij is een timmerman. Hij was ook dokter, archeoloog, eigenaar van een cement fabriek en eigenaar van een speelgoed fabriek. Hij is dus nooit een loodgieter geweest.
 • Plek 2
  Legofig van lego
  Er gaat in 2017 evenveel legopoppetjes en mensen bestaan, In de nabije toekomst komen er nog meer poppetjes en poppetjes soorten. Ze hebben een berekening gemaakt en in 2019 gaat er ongeveer meer minifig bestaan dan mensen.
 • Plek 1
  Facebook
  Het is de grootste op social media gebied, en vooral de bekendste. Er worden meer Facebook accounts aangemaakt dan er kinderen worden geboren. Dus volgens Facebook bestaan er meer mensen dan in werkelijkheid.

commentaren (0)

autorenew