Alle-tests.nl -» De quizstatistiek

Welk dier ben jij?

34.11 % van de gebruikers hebben de score: Jij bent een hond Je bent lief en trouw en houd van aandacht en liefde. Jouw dag bestaat uit spelen/slapen en de nacht alleen uit slapen. Je houdt van de zomer want dan kun je lekker door het bos rennen. En je favoriete eten is voornamelijk vlees.

12.75 % van de gebruikers hebben de score: Jij bent een vleermuis Je kan soms erg druk zijn en vervelend maar mensen houden wel van jouw. Jouw dag bestaat uit slapen en de nacht uit eten en rondvliegen. Je houdt van de winter omdat de nachten dan zo lekker lang zijn. En vliegen is ook een favoriete bezigheid.

43.09 % van de gebruikers hebben de score: Je bent een vos Jij bent geheimzinnig en sluw, maar je bent ook erg mooi. Je houdt van de lente omdat het dan niet zo warm maar ook niet te koud is. Ook kijk jij uit naar de ochtenden lekker rustig en daar is niks mis mee.

10.05 % van de gebruikers hebben de score: Je bent een das Je bent eigenlijk altijd hongerig en je vindt alles lekker. Jouw dag bestaat voornamelijk uit eten en eten zoeken 's nachts slaap je en dan 's ochtends weer vroeg uit de veren. Een gemakkelijk leventje dus.