Alle-tests.nl -» De quizstatistiek

Wat voor paard is handig voor jou?

15.81 % van de gebruikers hebben de score: Jij houd echt van paarden knuffelen! Aandacht en vertrouwen is super belangrijk voor jou! Als ik jou was, zou ik een paard nemen die houd van knuffelen en die altijd aandacht wilt.

31.2 % van de gebruikers hebben de score: Jij weet al veel van paarden en wilt graag meer leren. Er valt altijd wel iets te doen. Jij houd van een stoer paard waarmee je wat kunt bereiken. Zoals een Arabier of Fries. Ook Connemara is erg handig voor jou. Fjord zou ook kunnen!

6.41 % van de gebruikers hebben de score: Jij hoft wel van een rozet in je hand. Neem dan bijvoorbeeld een paard die goed wedstrijden kan rijden. Ik dacht aan KWPN of Fries.

13.25 % van de gebruikers hebben de score: Jij weet al wat, maar wilt meer leren. voor jou is het belangrijk dat je samen kunt werken en kan leren van elkaar. Neem bijvoorbeeld een Haflinger of Appaloosa. Beiden kunnen je veel leren.

33.33 % van de gebruikers hebben de score: Jij weet nog niet zo veel van paarden, maar je wilt wel graag. Ik zou een ras nemen die erg braaf is en waarvan je kunt leren. Tinker of Welsh pony is voor jou handig.