Alle-tests.nl -» De quizstatistiek

Wat is jouw patronus?

24.96 % van de gebruikers hebben de score: Jou patronus is een luipaard Jij bent dapper en sterk, maar kan ook heel aardig zijn. Het luipaard pas echt bij jouw!

36.43 % van de gebruikers hebben de score: Jouw patronus is een hagedis Jij weet goed wat je wil en vind kracht belangrijk. Door de verassende kracht en snelheid van de hagedis kunnen jullie een goed team vormen!

21.62 % van de gebruikers hebben de score: Jouw patronus is een wezel Jij hebt een gezellige rakker nodig. Dit knuffeldier kan ook goed aanvallen: een win win!

8.32 % van de gebruikers hebben de score: Jouw patronus is een arend Je bent graag alleen en denkt veel na. Je bent creatief en een beetje sportief maar net als de arend kan jij goed presteren als het om aanvallen gaat!

8.68 % van de gebruikers hebben de score: Gefeliciteerd! Jouw patronus is de uiterst zeldzame feniks! Jij bent positief anders dan iedereen, lekker eigenwijs en trekt je niet zo veel van anderen aan. Je bent erg sportief en bent altijd klaar om samen met je patronus te vechten voor het goede!