Alle-tests.nl -» De quizstatistiek

Welk personage uit Harry Potter ben jij?

14.92 % van de gebruikers hebben de score: Sirius Zwarts Je bent knap en zelfverzekerd. Soms kom je hierdoor een tikje arrogant over, maar dat maakt je niets uit. Je maakt zoveel mogelijk plezier in het leven en staat altijd klaar voor je vrienden. Je houdt van het avontuur en struint graag 's nachts de gangen van Zweinstein rond. Je beste eigenschap is je trouw aan je vrienden!

38.42 % van de gebruikers hebben de score: Harry Potter Je bent een slimme, hardwerkende jongen. Nog liever chill je echter een beetje met je vrienden. Zwerkbal is je favoriete sport. Het enige waar je nog meer om geeft zijn je vrienden. Om regels geef je een stuk minder, maar je probeert altijd het juiste te doen. Je beste eigenschap is je doorzettingsvermogen!

20.36 % van de gebruikers hebben de score: Hermelien Griffel Je bent een intelligente meid. Samen met je hardwerkendheid maakt dit jou een droomleerling voor elke leraar! Je resultaten zijn je veel waard, maar je vrienden uiteraard nog meer. Je bent niet snel bang, maar je hebt wel een realistische kijk op dingen. Je beste eigenschap is je leergierigheid!

8.38 % van de gebruikers hebben de score: Draco Malfidus Braaf je schoolwerk doen is niets voor jou. Je doet waar je zin in hebt en zorgt dat de juiste personen je mogen om dit te kunnen verwezenlijken. Je bent echter wel ambitieus en je geeft veel om je familie. Je eigen welzijn gaat je boven dat van anderen en het liefst zou je een huiself hebben om de nare klusjes voor je op te knappen.

17.92 % van de gebruikers hebben de score: Rubeus Hagrid Je bent niet alleen een dierenvriend, je staat klaar voor iedereen. Sommige mensen beschouwen je als lomp, naïef en een freak vanwege je voorliefde voor gevaarlijke wezens, maar je hebt zonder twijfel een hart van goud. Je bent nergens bang voor en gaat door het vuur voor je vrienden. Je beste eigenschap is je tolerantie.