Alle-tests.nl -» De quizstatistiek

Welk soort snoep van Harry Potter ben je?

24.38 % van de gebruikers hebben de score: Je bent Smekkies in alle smaken. Jij bent echte een twijfelaar. Je kan nooit kiezen wat je wilt en als je dan toch kiest, ben je o zo onvoorspelbaar! Maar je hebt zeker en vast een hart van goud.

3.29 % van de gebruikers hebben de score: Je bent Knalbonbons. Je reageert meestal op een moeilijke situatie door te gillen of te schreeuwen. Rustig aan, kalm. Maar dat betekent zeker niet dat je niet lief bent hoor!

41.28 % van de gebruikers hebben de score: Je bent Chocoballen gevuld met aardbeicrème. Je bent heel lief. De mensen voelen je echt goed bij jou. Maar je moet toch iets vaker voor jezelf opkomen. Niet altijd jezelf de schuld geven. Kom op!

9.96 % van de gebruikers hebben de score: Je bent Pepermuntduiveltjes Jij bent wel soms een tikkeltje gemeen voor de anderen rondom je. Wees niet zo onbetrokken, spreek de anderen aan!

21.09 % van de gebruikers hebben de score: Je bent Slobbers beste Bubbelgum. Je bent vast en zeker lief. Maar je moet wat minder verlegen of zenuwachtig zijn. Men houdt niet van stresserende mensen.