Alle-tests.nl -» De quizstatistiek

Wat voor fantasie wezen ben jij?

7.04 % van de gebruikers hebben de score: Jij bent een vampier! Je bent stil en rustig van aard en valt niet graag op. Het liefst lig je de hele dag te slapen als een vleermuis en kom je alleen uit bed om te eten of om ‘s nachts naar de maan te kijken.

47.24 % van de gebruikers hebben de score: Jij bent een draak! Je bent wild en vrolijk van aard en bent graag vrij. Voor vuur hoef jij niet te vrezen! Je bent dan ook een echte avonturier en eet graag vlees. Het liefst lijdt je je eigen leventje, maar wanneer het er op aan komt kan je ook goed luisteren.

17.1 % van de gebruikers hebben de score: Jij bent een fee/kabouter! Je bent dromerig en lief van aard en helpt graag anderen. De lente is je favoriete seizoen want dan bloeien de bloemetjes en vliegen de vlinders rond. Het liefst ben je buiten in de natuur en geniet je van het zonnetje.

11.26 % van de gebruikers hebben de score: Jij bent een heks! Je hebt je eigen vriendinnengroepje op school en valt graag op. Je houdt van experimenteren maar bent ook op de hoogte van de nieuwste trends! Katten zijn je favoriete dieren. Je kunt tegen ze praten wanneer je je alleen voelt en ze luisteren altijd!

17.35 % van de gebruikers hebben de score: Jij bent een elf. Je hebt altijd dé oplossing voor problemen en hebt gevoelige zintuigen. Je hebt ook een supergoed geheugen en houdt ervan om nieuwe dingen te ontdekken. Voor jou zit het leven boordevol verassingen en kan je uit elke dag iets bijleren.