Alle-tests.nl -» De quizstatistiek

Ben jij Lesbisch, Bi, of hetero?

23.99 % van de gebruikers hebben de score: Jij valt bijna zeker weten op meiden. Maar deze tests zijn sowieso niet zo betrouwbaar. Het gaat erom wat jij voelt. Niet om wat de stereotypes zijn. Ben je verliefd op een meisje? Houd je van haar? Zou je de rest van je leven met een meisje kunnen zijn? Zo ja, dan klopt dit resultaat. Zo nee, misschien moet je deze test nog eens doen.

36.1 % van de gebruikers hebben de score: Jij valt bijna zeker weten op jongens. Je bent hetero volgens deze test. Maar tests en stereotypes weten niet of het echt zo is. Heb je gevoelens voor een jongen? Houd je van hem? Zou je de rest van je leven met een jongen kunnen zijn? Zo ja, dan klopt dit resultaat. Zo nee, misschien moet je deze test opnieuw doen. Maar ook al ben je hetero, vergeet niet respect te hebben voor de mensen die op hun eigen geslacht vallen. Zij kunnen er niks aan doen, liefde is iets raars en onvoorstelbaars.

39.91 % van de gebruikers hebben de score: Volgens mij ben je bi. Voor jou maakt het niet uit wat voor geslacht iemand heeft, zolang diegene je maar gelukkig maakt. Als je zeker weet dat je meisjes niet aantrekkelijk vindt, denk ik dat je deze test opnieuw moet doen, en waarschijnlijk ben je dan als nog hetero.