Alle-tests.nl -» De quizstatistiek

Hoe moet je haar verkering vragen?

19.83 % van de gebruikers hebben de score: Ze (ik noem haar Iris) zou het het leukst vinden als je het in een brief vraagt, vraag haar om ergens af te spreken maar het moet niet te romantisch zijn. Begin met Hey Iris of Hoi Iris, geen lieve Iris of Beste Iris en ook niet alleen haar naam. Doe het bijv. Zo: Hey Iris, Kun je maandag middag bij t heuveltje afpreken? K wil je wat vragen. Later! (Naam) Sluit niet af met liefs of groetjes of xxx ofzo doe dit met doei, mazzel, later, See you.

12.09 % van de gebruikers hebben de score: Jouw girl is echt een stoere meid! Skateboarden, snowboarden, vroeger boompje klimmen, slootje springen, voetbal, allemaal iets voor haar! Ze trekt zich niet veel aan van anderen en is erg zelfverzekerd. Maar van binnen is ze waarschijnlijk heel gevoelig en lief. Maar vraag haar niet persoonlijk verkering waar anderen bij zijn, dan heb je kans op falen. Stuur haar gewoon een niet te lang smsje, ik noem d'r heel ff Sabrina. Hi Sabrien, Wil je met me? Morgen answer! (Naam) Dan heb je meer kans op slagen dan met een heel lang verhaal waarin je eindeloos door gaat over hoe verliefd je toch op haar bent.

40.6 % van de gebruikers hebben de score: Jouw chick is echt een popu girl. Ze staat vaak inhet middelpunt en vind zichzelf het einde. Vraag haar daarom persoonlijk verkering. Anders kom je een beetje soft over. Maak het niet te romantisch maar wel een beetje zo van i love you ik noem haar heel even Shirly Hey Shirly, ik moet je wat zeggen (Trek haar mee naar waar niemand jullie hoort) Shirl, ben je op me? Wil je met me?

27.49 % van de gebruikers hebben de score: Zij (ik noem haar Elise) is een beetje verlegen, faalangst, ze is niet zo populair maar heel gevoelig, ze is heel snel van haar stuk gebracht en schrijf haar daarom eerst een brief: Hoi Elise, Ik vind je leuk, Kun je vrijdag direct na school naar de halfpipe komen? Hopelijk zie ik je daar, zeg het me als je niet kan komen. Hey, doei (naam)