Alle-tests.nl -» De quizstatistiek

Op welk Dier lijk jij?

44.29 % van de gebruikers hebben de score: Olifant Een olifant vergeet nooit iets. Jij bent intelligent, sociaal en hebt het liefst vrienden en familie om je heen. Zij kunnen altijd op jou rekenen! Olifanten zijn in staat te leren, te zorgen voor anderen, hebben gevoel voor kunst, tonen verdriet en altruisme (onbaatzuchtigheid) en soms gevoel voor humor. Leuk feitje: olifanten kunnen water (ja, WATER) ruiken (!) op 5km afstand... Je hecht waarde aan tradities en gewoontes. Je vermijd problemen en hebt weinig vijanden, maar vergis je niet! Als jij eenmaal kwaad bent kan je behoorlijk gevaarlijk zijn. Ondanks je kalme uitstraling zijn er bepaalde dingen waar jij heel zenuwachtig en onrustig van wordt, dat maakt je soms onvoorspelbaar. Sommige mensen noemen je lomp. Maar niets is minder waar: olifanten hebben een goede motoriek (een slurf bevat 148.000 spieren)! Tenslotte ben je een echte doorzetter, je hebt veel uithoudingsvermogen. Passie en liefde zijn dingen waar een olifant niet zoveel kaas van gegeten heeft. Liever een avondje met familie bbq'en, dan een romantisch diner bij kaarslicht... ben je een beetje bang voor romantiek, olifant?

4.94 % van de gebruikers hebben de score: Poema De poema is een echt solitair dier: je bent graag alleen. Je bent een jager. Poema's hebben een heel gevarieerd menu van kleine en grotere dieren (variërend van slakken tot herten). Maar ondanks dat ze dominant en gevaarlijk zijn voor hun prooi, zijn ze niet agressief. Ze zijn slimme jagers en weten hun krachten op een juiste manier te gebruiken. Poema's zijn minder stoer dan ze lijken: Als een situatie je niet bevalt, verkies je vaak de vlucht boven de aanval. Zoals ik al zei zijn poema's geen sociale dieren. Heb je echt geen behoefte aan vrienden? Of ben je gewoon stronteigenwijs, heb je een gebrek aan sociale vaardigheden en moet alles altijd op jou eigen manier? Je weet je goed aan te passen aan wisselende situaties. Het leefgebied van de poema varieert van warme subtropische gebieden tot koude bergstreken. Als je aan sport doet zal je merken dat je lichaam krachtig en soepel is, vooral als atleet kan je het ver schoppen. Probeer verspringen (de poema kan tot 12 meter ver)!

6.02 % van de gebruikers hebben de score: Mier De mier. Je bent misschien niet meteen enthousiast, maar je moet weten dat de mier het meest succesvolle dier op aarde is! Geschat wordt dat de biomassa van mieren op aarde groter is dan die van alle andere dieren op aarde. Mieren komen overal voor, weten zich overal aan te passen en zijn overal de succesvolste en dominante levensvorm. Kortom: Jij hebt de neiging succesvol te zijn in alles wat je doet. Je hebt enorm veel doorzettingsvermogen en kracht (een mier tilt meerdere keren zijn eigen gewicht) en bent een harde werker. Als je ergens je zinnen op hebt gezet, geef je niet op voordat je je doel hebt behaald. In een groep kan je in een volger veranderen, maar als je besluit de leidersrol op je te nemen kan je daar ook in uitblinken. Eigenlijk wil jij in alles uitblinken wat je doet, want jij eist altijd het uiterste van jezelf. Je bent er van overtuigd dat je samen sterker staat dan alleen: met goede communicatie en teamwork kan je veel bereiken. Kortom, je bent een echte teamplayer. Daarom ben je ook in staat om het belang van het hogere doel, van de groep, vóór je eigenbelang te stellen. Je pikt het echt niet als anderen een bedreiging vormen voor je bezittingen of je geliefden. Dan kan je erg giftig uit de hoek komen! Als iets of iemand je bedreigd kan je heel agressief zijn. Een klein beetje minder argwaan tegenover alles wat vreemd en nieuw is, zou soms wel goed voor je zijn...

22.79 % van de gebruikers hebben de score: Manta-rog of Reuzenmanta De mantarog, duivelsrog of reuzemantra is met zijn spanwijdte tot 7 meter werkelijk een koninklijk dier. Jij hebt iets bijzonders over je. Je bent een beetje mysterieus, gracieus en kan imponerend overkomen. Je straalt kracht en sierlijkheid uit. Anderen zijn al snel jaloers op jou uitstraling. Deze jaloerse mensen zullen misschien zeggen dat je koud of afstandelijk bent, maar zij die jou echt kennen weten wel beter. Je bent zachtaardig voor de mensen om je heen, maar je hebt niet veel vrienden nodig. Een paar goede vrienden is voldoende voor je. Het is trouwens ook niet makkelijk om aan jou "eisen" te voldoen: ietsje minder veeleisend en streng zou af en toe geen kwaad kunnen! Je hebt ruimte om je heen nodig en kan niet zo heel goed omgaan met drukte of plotselinge veranderingen. In je eigen omgeving ben je in je element en heb je nauwelijks vijanden.

21.97 % van de gebruikers hebben de score: Struisvogel Dat een struisvogel het liefst zijn kop in het zand steekt is natuurlijk niet letterlijk zo. Maar, als het erop aankomt, dan ben jij toch wel een beetje een vermijdend type. Het liefst ga je moeilijkheden uit de weg in plaats van ze aan te gaan. Pas als je echt in het nauw gedreven wordt gebruik je je kracht om plotseling een enorme trap uit te delen. Je bent dus iemand die lange tijd niets laat blijken en dan plotseling fel uit de hoek kan komen! Verder ben je een echt gezelschapsdier, je houdt van anderen om je heen. Je bent een klein beetje ijdel: je houdt wel van mooie kleren en controleert geregeld of je veren nog wel goed zitten. Je bent enthousiast en kan hals over kop ergens aan beginnen, maar bent vervolgens wel snel weer afgeleid en toe aan iets nieuws. Een beetje meer diepgang kan soms geen kwaad, struisvogel! Je bent nieuwsgierig van aard. Je eet wel vlees (hagedissen en kikkers bijvoorbeeld), maar geeft de voorkeur aan een vegetarisch maaltje (iets grassigs).