Alle-tests.nl -» De quizstatistiek

Wat voor soort jongen past het beste bij jou?

31.93 % van de gebruikers hebben de score: Jij gaat voor de... casual jongen! Jij houdt van iemand die normaal is, vrolijk is en veel humor heeft. Als jullie samen zijn, dan is dat gewoon bij een van jullie thuis en niet in een chique restaurant. En je hebt gelijk ook, want waar is dat allemaal voor nodig? Persoonlijk vind ik het ook véél romantischer om in het donker met zijn tweeën een film te kijken...

21.38 % van de gebruikers hebben de score: Jij gaat voor de... sportieveling Jij houdt van de populaire, sportieve jongen met veel vrienden en veel charmes. Hij heeft het soms wat druk met zijn vrienden, en hij kan ook best ijdel zijn, maar als jullie samen zijn kan zijn dag niet meer stuk! Jeeeh leuk voor jou!

1.86 % van de gebruikers hebben de score: Jij gaat voor de... slimme nerd Jij valt op mensen die slim zijn, zoals je hierboven kan lezen. Want net zoals hij vind jij school erg belangrijk en ben je ook erg ambitieus. Eén klein nadeel: hij is niet bepaald dominant en laat makkelijk over zich heenlopen. Maar samen staan jullie sterk en daarom houdt hij zo van jou!

10.14 % van de gebruikers hebben de score: Jij gaat voor de... alternatieve jongen Jij valt op mensen die... 'anders' zijn. Anders dan andere mensen, houd jij van piercings, status en geverfd haar want jij houdt van kleurrijke personen. Nou ja, hij kan af en toe nogal down zijn, maar als jij hem opvrolijkt, kan zijn dag niet meer stuk.

34.7 % van de gebruikers hebben de score: Jij gaat voor de... romanticus Jij houdt van gevoelige, lieve en betrouwbare jongens die het voor je opnemen als je lastig gevallen wordt en je troosten als je verdrietig bent. Leuk, alleen het enige nadeel is dat lang niet alle jongens zo zijn als in jouw dromen. En als je iets minder hoge eisen stelt, zal je zien dat er vanuit het niets een jongen opduikt die veel liever is dan je zelf eigenlijk dacht