Alle-tests.nl -» De quizstatistiek

Wat voor persoonlijkheid hebt jij?

22.95 % van de gebruikers hebben de score: Jij bent... een strever! Jij doet goed je best op school en vindt dat hard werken loont. Mooi zo, want met deze eigenschappen kan je nog wel eens succesvol worden! Maar op sociaal vlak ben je minder zelfverzekerd: voor intimiderende types deins jij achteruit en je laat je makkelijk de mond snoeren. Mijn tip: Praat jezelf niet aan dat zij beter zijn dan jij. Want jij hebt zoveel betere kwaliteiten als die tutjes! En over 10 jaar, als jij een diploma op zak hebt, werken zij in de supermarkt, dagdromend over wat er had kunnen gebeuren als ze wat beter hun best hadden gedaan op school...

29.23 % van de gebruikers hebben de score: Jij bent... een dromer! Jij bent een vriendelijk type dat veel nadenkt over haar toekomst! Dagelijks droom je over allerlei dingen en je bent dan ook erg romantisch. Maar af en toe ben je nogal afwezig, en je vrienden kunnen zich daar op ten duur aan storen. Mijn tip: Leef meer in het Hier & Nu! Want straks gaan er allerlei geweldige ervaringen aan je neus voorbij, alleen maar omdat jij te veel droomde over de toekomst. En dat terwijl 'de toekomst' zich in feite nu afspeelt...

23.77 % van de gebruikers hebben de score: Jij bent... simpelweg gelukkig:) Jij bent altijd vrolijk en erg actief! Het zal nooit saai zijn in jouw omgeving en door je open karakter heb je ook veel vriendinnen. Voor de rest sta je sterk in je schoenen en ben je niet bang voor intimiderende types. Sterker nog, je bent waarschijnlijk ook bevriend met een van hen! Maar je bent ook zelfbewust en zegt 'nee' als je iets niet wilt. En dat verdient een applaus, vindt ik:) Want lang niet iedereen is zo zelfverzekerd als jij!

5.84 % van de gebruikers hebben de score: Jij bent... een populair-iemand! Uiterlijk en status staan bij jou voorop, maar ook geef je veel om je vriendinnen. Je bent over het algemeen vriendelijk, maar vanwege het feit dat je er (waarschijnlijk) goed uitziet, zien veel mensen jou als arrogant en naïef. En dat terwijl je heel aardig kan zijn! Mijn tip: Doe eens wat beter je best op school en probeer niet al te intimiderend te zijn. Dan zal je zien dat mensen veel natuurlijker tegen je doen!

18.21 % van de gebruikers hebben de score: Jij bent... een individueel! Jij bent anders dan alle anderen. Met jouw aparte look en rare hobby's ben jij een individu, maar dat maakt jou niks uit. En uiteindelijk zullen mensen je daarvoor respecteren! Dus als ik jou was zou ik maar blij zijn met wie je bent. Anderen zouden wat van je kunnen leren en je bent ook zeker een voorbeeld voor mensen die uit de toon vallen en niet voor zichzelf op durven te komen.