Ben jij een echte weerwolf?

star goldstar goldstar goldstar goldstar gold greyFemaleMale
17 Vragen - Ontwikkeld door: - Ontwikkeld op: - 29.465 keer opgeroepen - User-Oordeel: 4.25 van 5.0 - 8 stemmen - 24 mensen vinden het leuk

Eens kijken of jij een echte weerwolf bent
Als dat zo is, dan zou je alles moeten weten over weerwolven. Nee, niet die flauwe mythes die de christenen bedacht hebben, maar echte weerwolf feiten. Hoe ik dat weet? Ik ben een weerwolf en ik wil zien of ik Nederlands(talige) soortgenoten heb:)

Enjoy!

 • 1
  Weerwolven transformeren....
 • 2
  Weerwolven zijn....
 • 3
  Hoe word je een weerwolf?
 • 4
  Zou een weerwolf zichzelf tonen aan de menselijke wereld (transformeren in het openbaar of het aan iemand vertellen, filmpje maken van z'n transformatie etc.)
 • 5
  Wanneer heeft een weerwolf zijn / haar eerste transformatie?
 • 6
  Waarom is dat zo denk je?
 • 7
  Als een weerwolf in zijn Wolf vorm is, dan ziet hij eruit als...
 • 8
  Wat is waar?
 • 9
  Een misschien wat moeilijke vraag: waarom worden veel weerwolven, zoals ik, gediagnoseerd met een geestelijke aandoening zoals (een vorm van) autisme of ADHD?
 • 10
  Wat zijn de gemiddelde krachten van een weerwolf?
 • 11
  Hoe herken je een weerwolf?
 • 12
  Waar houden weerwolven van?
 • 13
  Waar houden ze absoluut niet van?
 • 14
  Even over roedels. Kan een weerwolf letterlijk een geboren leider zijn?
 • 15
  Laatste vraag: de transformatie van een weerwolf....
 • 16
  Hoe dood je een weerwolf?
 • 17
  Moet de Wolf je favoriete dier zijn als je een weerwolf bent?

Commentaarfunctie zonder quiz / ff / lijst

commentaren (63)

autorenew

Hanna (09697)
voor 7 dagen
Ben je dan ook een wolf? +gefeliciteerd!🥳
karina (97423)
voor 8 dagen
jaaaaaaaaaa ik heb 100% gehaalt yessssss ik ben echt zo blij en ik ben ook nog vandaag jarig yessss
Hanna (09697)
voor 17 dagen
Ik wil er heeeeel graag 1 worden ik had 100% goed maar ik ben er geen 1 (denk ik en ik ben 11) maar woont iemand vlak bij Gouda of Moordrecht? Tiss mijn grootste droom sins mijn 4e plzz kan iemand afspreken en me dan meer leren????
Lol (70109)
voor 19 dagen
Ik ben al getransformeerd
Pim (49109)
voor 47 dagen
Ik vond het leuk maar jullie test doet het niet meer dus ik wil de testresultaten weten of ik een weerwolf ben of niet👍🏻😜🤯🌕🐺🐺🐺🐺
Jenne (33241)
voor 50 dagen
Ik ben een gesloten persoonlijkheid ik ben een weerwolf maar ik draag een bril in het donker kan ik beter zien dan in het licht dit is raar
Jenne (33241)
voor 50 dagen
Ik ben een weerwolf pup ben 11 jaar hmmm binnen zon 7 jaar zou Ik kunnen transformeren
anoniem (67739)
voor 85 dagen
anoniem
ik wil graag een weerwolf worden kan je me helpen
Ely (97815)
voor 95 dagen
Het is gw alemaal fake wat ik zij anoniempje 😂
anoniem (76877)
voor 96 dagen
ely ik kan je wel helpen ik ben ook een weerwolf maar ik ben zo geboren ik ben er mee opgegroeit en weet hoe je er mee om moet gaan ik heb in het begin ook veel moeite gehad om het onder controle te krijgen maar het beste wat je kan doen is rustig blijven en je rustig blijven.
eymen voor jou is het anders jij kan het beste uitzoeken of het een echte weerwolf is want ik neem aan dat je in nederland woont en ik ben de enige op ely na dan die in nederland te vinden is als het echt zo is zoals jij het zegt dan is het niet iemand die ik ken dus succes daar mee alvast.
en max ik weet dat je het niet leuk vind maar een vampier zijn is niet beter
ely (97815)
voor 106 dagen
oke voor de duidelijk het van wat ik geschrven had de xd kan ik niet in mijn berigt meer zien maar had her er wel ingezet
Eymen (11831)
voor 120 dagen
Ik word gestalkt door een weerwolf
Max (31183)
voor 133 dagen
Ik wil ook helemaal geen weerwolf zijn, maar een bloedzuigende vampier of nog beter: een gigantische zeedraak langer dan een olietanker die verzot is op mensenvlees en gek is op schepen laten zinken! En die op stikdonkere dieptes voorkomt!
ely (97815)
voor 145 dagen
bij de test staad dat ik 100% wolf ben
ely (97815)
voor 145 dagen
hoi
ik heb hulp nodig omdat ik soms transvoormeert als ik het niet wil/wou.vaak als het niet uit kwam bv op school en bij mijn sport gebeurt dit vaak (dat ik transvoormeer)ik kan ook niet zelfbepaalen waneer ik wel en niet kan transvoormeren help plz. zoek ik iemand die me kan helpen hoe ik het ondercontrolen moet krijgen dat ik het zelf een beetje onder ondercontrole heb want op school en andere pleken met veel mensen kan moet ik niet zomaar transvoormeren. ik zou graag willen wete hoe ik het zelf kan bepalen waneer wel en waneer niet
lilla (74504)
voor 146 dagen
Hallo allemaal,
ik heb hulp nodig want ze zeggen dat ik een pup ben maar dat je je pas kunt transformeren tussen je 18 en 22 maar ik ben nu nog maar 14 en ik wil heel graag een volwasse weerwolf worden kan iemand me helpen hoe ik dat kan worden? En ik wou even zeggen voor de mensen die over alpha en beta,.. zaten te praten we zitten niet in teen wolf hoor.
sssj (84684)
voor 162 dagen
als er hier een echte weerwolf is maak me er een de test heb ik goed gedaan en ik weet dat er een manier is om niet als een geboren weerwolf weerwolf te worden
Isa (91467)
voor 201 dagen
He ik ben een weerwolf! Ik weet 100 procent van niet dit is niet eerlijk ik bijt graag hou van de bossen ben bij een reactie al boos ik snap het niet!
Timothy Vanden bussche (01243)
voor 207 dagen
Hoe word je een weerwolf
Remus lupos (98357)
voor 220 dagen
Jongens serieus als je Harry Potter leest weet je dat dit niet goed is