Ben jij een echte weerwolf?

star goldstar goldstar goldstar goldstar grey FemaleMale
17 Vragen - Ontwikkeld door: Ruben L - Ontwikkeld op: - 26.859 keer opgeroepen - User-Oordeel: 4 van 5.0 - 6 stemmen - 10 mensen vinden het leuk

Eens kijken of jij een echte weerwolf bent
Als dat zo is, dan zou je alles moeten weten over weerwolven. Nee, niet die flauwe mythes die de christenen bedacht hebben, maar echte weerwolf feiten. Hoe ik dat weet? Ik ben een weerwolf en ik wil zien of ik Nederlands(talige) soortgenoten heb:)

Enjoy!

 • 1
  Weerwolven transformeren....
 • 2
  Weerwolven zijn....
 • 3
  Hoe word je een weerwolf?
 • 4
  Zou een weerwolf zichzelf tonen aan de menselijke wereld (transformeren in het openbaar of het aan iemand vertellen, filmpje maken van z'n transformatie etc.)
 • 5
  Wanneer heeft een weerwolf zijn / haar eerste transformatie?
 • 6
  Waarom is dat zo denk je?
 • 7
  Als een weerwolf in zijn Wolf vorm is, dan ziet hij eruit als...
 • 8
  Wat is waar?
 • 9
  Een misschien wat moeilijke vraag: waarom worden veel weerwolven, zoals ik, gediagnoseerd met een geestelijke aandoening zoals (een vorm van) autisme of ADHD?
 • 10
  Wat zijn de gemiddelde krachten van een weerwolf?
 • 11
  Hoe herken je een weerwolf?
 • 12
  Waar houden weerwolven van?
 • 13
  Waar houden ze absoluut niet van?
 • 14
  Even over roedels. Kan een weerwolf letterlijk een geboren leider zijn?
 • 15
  Laatste vraag: de transformatie van een weerwolf....
 • 16
  Hoe dood je een weerwolf?
 • 17
  Moet de Wolf je favoriete dier zijn als je een weerwolf bent?

commentaren (52)

autorenew

Eymen (11831)
voor 5 dagen
Ik word gestalkt door een weerwolf
Max (31183)
voor 17 dagen
Ik wil ook helemaal geen weerwolf zijn, maar een bloedzuigende vampier of nog beter: een gigantische zeedraak langer dan een olietanker die verzot is op mensenvlees en gek is op schepen laten zinken! En die op stikdonkere dieptes voorkomt!
ely (97815)
voor 30 dagen
bij de test staad dat ik 100% wolf ben
ely (97815)
voor 30 dagen
hoi
ik heb hulp nodig omdat ik soms transvoormeert als ik het niet wil/wou.vaak als het niet uit kwam bv op school en bij mijn sport gebeurt dit vaak (dat ik transvoormeer)ik kan ook niet zelfbepaalen waneer ik wel en niet kan transvoormeren help plz. zoek ik iemand die me kan helpen hoe ik het ondercontrolen moet krijgen dat ik het zelf een beetje onder ondercontrole heb want op school en andere pleken met veel mensen kan moet ik niet zomaar transvoormeren. ik zou graag willen wete hoe ik het zelf kan bepalen waneer wel en waneer niet
lilla (74504)
voor 31 dagen
Hallo allemaal,
ik heb hulp nodig want ze zeggen dat ik een pup ben maar dat je je pas kunt transformeren tussen je 18 en 22 maar ik ben nu nog maar 14 en ik wil heel graag een volwasse weerwolf worden kan iemand me helpen hoe ik dat kan worden? En ik wou even zeggen voor de mensen die over alpha en beta,.. zaten te praten we zitten niet in teen wolf hoor.
sssj (84684)
voor 46 dagen
als er hier een echte weerwolf is maak me er een de test heb ik goed gedaan en ik weet dat er een manier is om niet als een geboren weerwolf weerwolf te worden
Isa (91467)
voor 85 dagen
He ik ben een weerwolf! Ik weet 100 procent van niet dit is niet eerlijk ik bijt graag hou van de bossen ben bij een reactie al boos ik snap het niet!
Timothy Vanden bussche (01243)
voor 92 dagen
Hoe word je een weerwolf
Remus lupos (98357)
voor 105 dagen
Jongens serieus als je Harry Potter leest weet je dat dit niet goed is
isa (91467)
voor 106 dagen
He ik ben een weerwolf waarom zeggen die 💗s van niet
Chanelle (84066)
voor 115 dagen
De reactie hieronder is fout..

Jij bent 100% weerwolf! Je hoeft niet meer te twijfelen als je dat deed, want het is waar! Tipje: vertel niemand je geheim want niemand zal je geloven. En als je transformeert, doe dat dan op een plek waar je niet gestoord kunt worden.

ik heb een real weerwolf ontmoet en die zei dat ik misschien een weerwolf of een wolfblood ben. Ik heb een groep op Facebook bedoelt voor weerwolf fans. De naam is Werewolf Lovers. Wordt lid en kom in de wereld van de weerwolven.
Chanelle (84066)
voor 115 dagen
Ik ben een pup, ik heb een real weerwolf ontmoet en die zei dat ik misschien een weerwolf of een wolfblood ben. Ik heb een groep op Facebook bedoelt voor weerwolf fans. De naam is Werewolf Lovers. Wordt lid en kom in de wereld van de weerwolven.
Ilse (62992)
voor 118 dagen
Ik heb heel veel dingen opgezocht over weerwolven ben zo achter veel dingen gekomen ik denk dat je te veel twilight hebt gekeken want ik heb zeker wel 15 vragen goed in de plaats van 9 van de 17
Arvakje (42565)
voor 132 dagen
Deze test klopt niet.
Ik ben wel een weerwolf!
ruben (01337)
voor 133 dagen
ik hoop dat ik een weerwolf ben!'
Nina (01888)
voor 140 dagen
Leuke guiz wil ook weerwolf zijn
ilse (91467)
voor 152 dagen
Yo rigt ik wil graag een weerwolf zijn maar soms ben ik het mischien................
daan (54147)
voor 155 dagen
kom dan een keer nar Hilversum en laat jezelf zien maar dat doen jullie niet want jullie zijn allemaal nep
daan (54147)
voor 155 dagen
jullie zijn allemaal helemaal in de war stelletje debielen je snap toch zeker wel dat dit niet bestaat jullie zijn geestelijk gestoord allemaal ga hulp zoeken ofzo
Sophie (31423)
voor 164 dagen
Hey, ik ben sophie en ben nog al geobsedeerd door de serie teenwolf. Het gaat over een jongen die is gebeten door en alfa weerwolf en er zelf 1 word maar heb heel eeg het gevoel dat ik er zelf ook 1 ben. Ik kan best wel goed comuniceren met andere dieren enzo en heb altijd al een obsessie gehad met wolven. Ik kan btw ook beter in het donker zien dan de rest van mijn familie en ruik al snel iets. Idk of ik het ben maar ik hoop het wel xxx