Alle-tests.nl -» De quizstatistiek

Tot wat voor soort jongen voel jij je aangetrokken?

29.27 % van de gebruikers hebben de score: Jij hebt de leuk uitziende knappe kop! Hij is lief, slim en ziet er goed uit. Er is niets mis met hem! Je kunt een studiegroepje oprichten- quiz jezelf een weg naar zijn hart.

4.91 % van de gebruikers hebben de score: Een atleet is waar jij op valt. Hottie met een a body! Goed postuur en gebruinde huis. Ga hem aanmoedigen tijdens een van zijn vele spelen.

7.69 % van de gebruikers hebben de score: Jij lijkt musici. Emo musici om precies te zijn. Niet dat daar iets mis mee is. Ze zijn gevoelig en verstarren niet als je over gevoel wilt praten. Misschien schrijft hij een liefdeslied voor jou!

17.97 % van de gebruikers hebben de score: Jij bent aangetrokken tot liefdadigheids types. Ze zijn lief en zorgzaam. Je moet wel van ze houden! Praat met ze over dieren, het milieu, of vraag hem met een buurt project mee te helpen om hem op gang te brengen.

40.16 % van de gebruikers hebben de score: Bad boys zijn de mannen voor jou! Jij houdt van jongens met wilde trekjes. Dat is geweldig, maar zorg ervoor dat ze je niet meesleuren in hun wilde leven.