Alle-tests.nl -» De quizstatistiek

Darkness Rising

50.72 % van de gebruikers hebben de score: Als al het kwaad tot leven kwam zou jij degene zijn op wie iedereen zijn hoop vestigt. Jij weet hoe je voedsel moet rantsoeneren en wat te doen in een crisis. Jij bent een geboren leider en geeft iedereen die zou kunnen overleven een kans.

9.18 % van de gebruikers hebben de score: Jij zou waarschijnlijk een gebeurtenis als dit overleven, maar je moet nog wel wat oefenen. Gebruik je vrije tijd verstandig door overlevingstactieken door te nemen.

8.94 % van de gebruikers hebben de score: Wordt sterker. Jij hebt moed nodig om te vechten en je mannetje te staan, maar nog meer om de juiste kant op te gaan. Probeer voor anderen op te komen en het hoofd koel houden.

28.74 % van de gebruikers hebben de score: Vraag jezelf dit: Wat is belangrijker. Wapens of vrienden? Tuurlijk, jij zou dit scenario overleven, maar je zou iedereen die je kent in de steek laten. Probeer je vrienden meer te waarderen, en denk eraan dat leven met een vriend beter is dan alleen leven.

2.42 % van de gebruikers hebben de score: Jij hebt veelal de juiste beslissingen genomen, maar je zou niet overleven onder deze omstandigheden. Denk eraan dat je soms je keuzes moet overwegen, en je moet afvragen of ze je echt helpen op de lange duur. Probeer niet zo impulsief te zijn en denk goed na over je keuzes.