Alle-tests.nl -» De quizstatistiek

Ben jij klaar voor seks?

66.12 % van de gebruikers hebben de score: Jij hebt al wat ervaring met jongens/meisjes en hebt geen remmingen voor je partner. Integendeel, jij verheugt je totaal op jullie eerste keer. Dat is erg belangrijk. Als jullie het samen eens zijn en het beide willen doen, dan veel plezier! Een ding moeten jullie natuurlijk niet vergeten: Een voorbehoedsmiddel!

20.58 % van de gebruikers hebben de score: Goed beschouwd weet jij nog niet helemaal zeker of je al met een jongen/meisje wilt slapen. Knuffelen en zoenen, aanraken, strelen is prima, maar meer niet. Het belangrijkste is dat je praat met je partner over hoe je je voelt en wat je denkt. Je zult vast snel merken dat je plotseling niet meer bang bent. En dan is de juiste tijd gekomen!

13.3 % van de gebruikers hebben de score: Geen paniek! Op het moment is het thema seks nog even te vroeg om over te beginnen en daarom krijg je eerder een beklemmend gevoel dan er vrolijk van te worden, als je aan seks denkt. Daarom is het beter nog even te wachten voordat je met je partner naar bed gaat. Neem heel veel tijd, doe langzaam ervaringen op en ga op ontdekking. Dan zul jij ook binnenkort graag seksueel actief zijn.