Alle-tests.nl -» De quizstatistiek

Harry Potter - Welke van de HP-jongens is jouw vriend?

33.44 % van de gebruikers hebben de score: Tatarataaaa: Jouw vriend is niemand anders dan HARRY POTTER! Natuurlijk zit je, net als hij, in Griffoendor. En zo zijn jullie bij elkaar gekomen: Op een dag tijdens Toverdrank betrapt Sneep je erop dat je Harry helpt bij het maken van zijn toverdrank, zodat hij niet weer een "1" haalt. Sneep merkte het. "Nablijven Ms. Ik sta niet toe dat je Potter helpt met sjoemelen." "Maar Sir! Normaalgesproken heeft u er nooit iets op tegen als iemand iemand anders helpt!", zei Harry heetgebakerd. "Twijfel je aan mijn beslissingen Potter? 10 punten aftrek voor Griffoendor.", zei Sneep spottend. "Rotvent", mompelt Harry, maar Sneep hoort het. "Nablijven Mr. Potter. Vanmiddag... Jullie allebei!", grijnsde hij. Terwijl jullie nablijven, kijkt Harry je een lange tijd stil aan. Tot hij opstaat en naar je toeloopt. "Het spijt me dat je moet nablijven, alleen maar omdat je mij wou helpen." "Geeft niet", zeg je en lacht. "Nou ja... nu kan ik tenminste een keer alleen met jou zijn... Ik mag je namelijk erg graag", fluistert Harry en kijkt je aan. Jij wordt rood en draait je van hem weg, maar Harry gaat naast je zitten en neemt je hand. Hij kust je voorzichtig op je voorhoofd. Vanaf die dag komen jullie steeds vaker bij elkaar. Op een gegeven moment bekent Harry, dat hij totaal verliefd op je is. Als antwoord geef je hem alleen een lange kus. Harry: Ik heb enorm geboft met haar. Ik wil altijd met haar samen zijn. Ron: Harry krijgt altijd de leuke meisjes! Hermelien: Je kunt met haar goed praten. Marcel: Ik vind haar leuk. Ze helpt me af en toe. Perkamentus: Ze is zeer intelligent en ik ben blij dat Harry zo'n meisje heeft gevonden. Draco: Ze gaat met Potter. Dat is genoeg voor mij om me een oordeel over haar te geven. Carlo: Ze is mooi. Harry heeft geboft met haar.

15.8 % van de gebruikers hebben de score: Van harte gefeliciteerd. Jij hebt het hart van puurbloed DRACO MALFIDUS veroverd. Logisch, dat jij in Zwadderich zit. Jij bent vergeten hoe jullie verliefd op elkaar zijn geworden? Nou, let dan maar eens op: Op een dag toen je in de gang stond en een eersteklasser met een beenklemspreuk ophield, kwam Draco voorbijlopen. Hij bleef staan en zei: "Jij kunt echt gemeen zijn. Dat bevalt Draco." "Dat zeg je alleen maar omdat je te stom bent zelf zoiets uit te halen!" Jij loopt trots weg. Draco is zeer onder de indruk van je brutaal gedrag. De volgende morgen geeft een kleine jongen je een brief, waarin staat: "Vanavond in de catacomben. M." Je hebt een idee dat Malfidus je daar treffen wil. Wanneer je ’s avonds in de catacomben staat komt een in een zwarte mantel gehulde figuur op je af, geeft je een brief en gaat langzaam verder. Nieuwsgierig open je de brief: "Ik geloof dat ik totaal verliefd op je ben. Je Draco." Even overleg je met je zelf en merkt dat je Malfidus helemaal zo gek nog niet vindt. "Ik mag jou ook graag", roep je hem achterna. De figuur draait zich nog eenmaal kort om en zwaait naar je, alvorens aan het einde van een gang te verdwijnen. In de volgende dagen tref je Draco steeds vaker, tot hij je uiteindelijk vraagt of je met hem wilt gaan. Jij bent blij en zegt natuurlijk ja. Draco: Ze is net als ik. Dat bevalt me aan haar en ik hou veel van haar! Harry: Ze heeft een slechte smaak, omdat ze met Malfidus gaat. Ron: Ze is echt mooi, maar een gemene Zwadderin. Hermelien: Ik denk dat ze van binnen wel aardig is. Marcel: Ze boezemt me angst in! Perkamentus: Ze is een slimme meid en past bij Draco. Jammer dat ze vaak zo gemeen tegenover anderen is. Carlo: Nou, ze ziet er weliswaar goed uit, maar is niets voor mij.

37.46 % van de gebruikers hebben de score: And the Oscar goes to... CARLO KANNEWASSER! Wauw, jij hebt de beste uitgezocht. Jij zit weliswaar in Griffoendor, maar toch ben je bijna altijd bij Carlo. En dit is jullie verhaal: Op een avond ga je languit liggen op de sofa in de gemeenschappelijke ruimte. Je merkt niet hoe je ogen langzaam dichtvallen en je in slaap valt. Als je wakker wordt, zie je een klein gouden pakje naast je liggen. Omdat jouw naam erop staat, maak je het open en ziet een wonderschone halsketting met een klein briefje. Je opent de brief en leest: "Ik zou je graag morgen tijdens zonsondergang bij het meer willen zien." "Een geheime aanbidder", denk jij en gaat lachend naar bed. De volgende dag ben je de hele dag opgewonden en probeert te bedenken wie jou zou willen ontmoeten. Bij zonsondergang ga je naar het meer. Je kunt nergens iemand ontdekken. Je gaat zitten op een grote steen aan de oever en kijkt wachtend uit over het water. Plotseling legt iemand van achteren een hand over je ogen. "Wie ben ik toch?", hoor je de lachende stem van Carlo Kannewasser, de meest aantrekkelijke jongen van de hele school. Je draait je om. Inderdaad,: voor je staat werkelijk Carlor. "Ben je teleurgesteld dat ik je aanbidder ben?", vraagt hij. "Eh...nee. Eigenlijk ben ik erg blij dat jij het bent!" Je wordt een beetje rood en Carlo gaat naast je zitten. "Dat is goed om te weten", zegt hij, en legt lachend een arm om je schouders. Je gaat dichter tegen hem aan zitten, want je voelt je goed bij hem. "Weet je... ik geloof dat ik echt verliefd ben op je", zegt hij en geeft je onverwacht een kus op je mond. Jullie zitten nog lang zwijgend aan de waterkant. Vanaf die dag zijn jullie onafscheidelijk. Carlo: Ik ben nog nooit eerder een meisje tegengekomen dat is zoals zij.Ik kan niet meer zonder haar leven, zoveel hou ik van haar. Harry: Wauw, goede vangst Carlo! Ron: Ze is een mooi meisje. Ik ben zelfs een beetje jaloers op Carlo. Hermelien: We kunnen het goed met elkaar vinden en gaan af en toe samen naar de bibliotheek. Marcel: Ze helpt graag mee en is aardig. Ze past goed bij Carlo. Draco: *grumbel* Kannewasser heeft het enige meisje opgepikt van Griffoendor dat ik leuk vind. Perkamentus: Nou, die twee hebben elkaar gevonden, en hoe!

4.53 % van de gebruikers hebben de score: MARCEL LUBBERMANS is je lieveling! Jij zit in Ravenklauw, maar ontmoet Marcel zo vaak mogelijk. En dit is jullie eigen kleine geschiedenis: Onlangs hebben jullie in kruidenles huilers omgepot. Die staan erom bekend dat hun schreeuw dodelijk kan zijn, daarom heeft professor Stronk altijd oorbeschermers voor iedereen. Als jij je oorbeschermers omdoet, merk je niet dat er een klein gat zit aan een kant. Opgewekt trek je een huiler uit zijn pot en die begint te huilen. Plotseling merk je dat je duizelig wordt want de schreeuw dringt door het gat in je oorbeschermer. Bewusteloos val je neer. Marcel, die in de vakantie onderzoek heeft gedaan naar huilers, weet wat jou kan redden; een beetje stinksap van de Mimbulus Mimbeltona. Marcel rent naar je toe en haalt een klein flesje met stinksap uit zijn tas. Hij gooit de inhoud over je voorhoofd en wrijft het daar in. Meteen komt een afweersysteem in werking dat je behoedt voor de schreeuw van de huiler. In spanning wacht iedereen af of je weer bijkomt. Jij opent langzaam je ogen en ziet je reddende engel Marcel voor je. "Dank je", fluister je zachtjes en geeft Marcel een kus. Hij is helemaal van slag en vraagt: "Waarom... he-heb je mij gekust?" "Daarom", antwoord jij, "Jij hebt mijn leven gered." Nog een keer druk je hem tegen je aan en geeft hem een nog langer kus. Marcel heeft daar niets op tegen. vanuit de menigte van omstanders roept Simon Filister: "Marcel heeft een vriendin!" En zo is het ook. Vanaf die dag zijn jullie geen moment meer zonder elkaar. Marcel: Ik ben zo blij dat ik haar gevonden heb. Ik zal nooit van iemand anders houden. Harry: Onbegrijpelijk dat ze niet op mij valt, maar ik gun het Marcel van harte. Ron: Wauw, zo’n lief meisje! Marcel kan blij zijn. Hermelien: Ik ben erg blij voor Marcel. Draco: Hoe kun je nou van Lubbermans houden? Perkamentus: Ze geeft Marcel zelfvertrouwen en het gevoel nuttig te zijn. Dat is mooi. Carlo: Ik ken die twee niet zo goed, maar ze zien er samen gelukkig uit.

8.78 % van de gebruikers hebben de score: Je hebt de test gedaan en wilt nu vast weten met wie jij samen bent... RON WEMEL! Jullie zijn het perfecte paar! Daar hebben twee Griffoendors elkaar gevonden. Ben je alweer vergeten hoe jullie elkaar hebben leren kennen? Als volgt: Onlangs werden jullie bij Zorg voor Magische Wezens in groepen ingedeeld. Jij moest met Ron werken. Jullie moesten iets over eenhoorns te weten komen. In de Bibliotheek lenen jullie een paar boeken over fabeldieren en spreken af om in de namiddag ergens op het terrein aan het opstel te werken. Als jullie net buiten op een kleed zitten, ontdek je in een boek belangrijke informatie. Als je je pen wilt pakken om dit op te schrijven, raak je Rons hand aan, die ook net iets wou opschrijven. Snel trekken jullie je handen terug. "Pijnlijk", denk jij... Een paar minuten later probeer je het weer, maar weer grijpen jullie op het zelfde moment naar de pen. Voordat jij je hand terug kunt trekken, grijpt Ron hem vast. Jullie kijken elkaar een paar minuten zwijgend aan. "Ik hou van jou", zegt Ron plotseling. Jij staart hem aan. "Mag ik je, eh...kussen?", vraagt hij, maar jij geeft geen antwoord. Ron vat dat op als een "ja" en geeft je eerst een kus op je neus en dan een op je mond. Op dat moment merk je dat Ron eigenlijk erg lief is en beantwoord zijn kus. Nu zijn jullie officieel samen=) Ron: Ze heeft de romanticus in mij gewekt. Ik hou erg van haar. Harry: Cool, dat Ron een meisje heeft! Hermelien: *Huil* Ze heeft Ron van mij afgepakt *sob* Marcel: Ze is aardig en past bij Ron. Draco: Wemel en een vriendin? Phuh! Perkamentus: Dat moet ik Molly en Arthur vertellen! Ik ben nou eenmaal een roddeltante! Carlo: Ken ik niet...