Rollenspel: Wie ben jij in de magische wereld van Alfenmark?

star goldstar goldstar goldstar goldstar greyFemaleMale
21 Vragen - Ontwikkeld door: Alle-Tests.nl - Ontwikkeld op: - 5.611 keer opgeroepen

Jij hebt de „Elfen“-Sage netzo verslonden als ik en vraagt je steeds weer hetzelfde af: Wie zou ik zijn in Alfenmark? Wie van al deze lieve mannen zou zijn hart aan mij verliezen? Hoe zouden de anderen over mij denken? En vooral – wat zou mijn weg in het maanlicht zijn? Hier kun je het beleven! Verplaats je in een volledig nieuwe situatie en een nieuw verhaal (dat misschien logischerwijs niet echt bij de Elfen Sage past, maar daar hoeven we ons niet aan te storen...) Alles met rollenspel!

 • 1/21
  Het is kort voor lichtfeest (niet het lichtfeest uit Elfenwinter). Maar Emerelle heeft ontdekt dat een van haar vorsten een complot tegen haar smeedt: Ze moet vermoord worden zodat hij de macht over Alfenmark overnemen kan. Zijn vrouw ondersteunt hem daarin. Emerelle vraagt jou hem te doden, want jij bent de enige die er in kan slagen dat te doen! Waarom?
  Ik ben geboren om te doden, of dat nu tijdens een veldslag is of in de slaapkamer van een vorst. Hoewel tijdens een veldslag duidelijk eervoller is, dat moet ik toegeven …
  Omdat ik trouw ben aan de koningin en totaal geen scrupules heb om dat zwijn genadeloos om te brengen.
  Doden is mijn dagelijkse bezigheid. Een vorst meer of minder, dat maakt mij niets uit.
  Ik heb bewezen trouw te zijn aan de koningin en sta bekend om mijn sterke magische krachten. Bovendien zou niemand mij verdenken.

commentaren (0)

autorenew