En weer gaan we naar Naruto wereld

Ontwikkeld door: Alle-Tests.nl

Wat kan men daar nu nog aan toevoegen ^^

 • 1
  Ik wil graag met een rollenspel beginnen en de standaardvragen links laten liggen. Iedereen die van standaardvragen houdt wil me nu weliswaar het liefst doodslaan, maar daar kan ik mee leven (of in dat geval misschien niet). Goed, dan begin ik nu:
  Jij bent nieuw aangekomen in Konoha en het eerste dat je overkwam was, dat je tegen een Wanabee type aanliep die vindt dat hij helemaal het einde is. Je reactie:
  Ik wil graag met een rollenspel beginnen en de standaardvragen links laten liggen. Iedereen die van standaardvragen houdt wil me nu weliswaar het lief
 • 2
  Nadat je die vent eindelijk van je afgeschud hebt, ga je je meteen voor de Chunin selectietest aanmelden. Daarbij moet je eerst een schriftelijke test doen (ik hoef natuurlijk niet te vertellen onder welke omstandigheden deze plaats vindt). Hoe doe je de test?
  Nadat je die vent eindelijk van je afgeschud hebt, ga je je meteen voor de Chunin selectietest aanmelden. Daarbij moet je eerst een schriftelijke test
 • 3
  Je bent geslaagd en moet je nu op de volgende opdracht voorbereiden.
  Je bent geslaagd en moet je nu op de volgende opdracht voorbereiden.
 • 4
  De tweede Chunin test begint. (De regels voor de test zou je moeten kennen zodat ik die niet hoef uit te leggen … ik ben een beetje lui ^^). Hoe denk je dat je aan de test begint?
 • 5
  Het is je gelukt beide perkamentrollen te verkrijgen en je moet in een gevecht tegen Sasuke vechten.
  Het is je gelukt beide perkamentrollen te verkrijgen en je moet in een gevecht tegen Sasuke vechten.
 • 6
  Gefeliciteerd, je bent Chunin en hebt je vanwege je overwinning op Sasuke de haat van Ino en Sakura op de hals gehaald.
  Gefeliciteerd, je bent Chunin en hebt je vanwege je overwinning op Sasuke de haat van Ino en Sakura op de hals gehaald.
 • 7
  Nadat je een beetje gewend bent en de dodelijke blikken van Sakura en Ino overleefd hebt, heb je besloten je een woning te zoeken in Konoba. Waar wil je graag naar toe?
 • 8
  Mooi. Nu heb je ook je eigen woonplek. Geef je een house warming party?
 • 9
  Zo, nu toch een paar standaardvragen, om het rollenspel een beetje op te vrolijken.
  Kies spontaan een haarkleur
 • 10
  Je karakter
 • 11
  Kies spontaan een begrip die je het meest aanspreekt
 • 12
  En nu verder met het rollenspel:
  Je hebt je eerste missie ontvangen, samen met Naruto en Sakura. Jullie moeten naar Suna-Gakure gaan om daar informatie over een geheime organisatie op te halen. Dat klinkt misschien een beetje banaal, wat Naruto meteen opmerkt. Wat denk jij?
  En nu verder met het rollenspel:Je hebt je eerste missie ontvangen, samen met Naruto en Sakura. Jullie moeten naar Suna-Gakure gaan om daar informatie
 • 13
  Wanneer jullie onderweg zijn, duurt het niet lang of jullie worden al aangevallen. Het blijkt dat de vriendelijke man, die jullie bedreigd, Kabuto is.
  Wat wil je doen?
 • 14
  Of je je nou hebt voorgenomen te vluchten of te vechten, beide lukte niet zo als je het je had voorgesteld. Nu zit je samen met Naruto en Sakura vastgeketend aan een boom. Een persoon, zonder twijfel Orochimaru, duikt op uit het duister. Hij biedt je een deal aan. Hij geeft je de mogelijkheid met hem mee te gaan, en dan laat hij de anderen lopen. Of hij laat jullie aan de boom verrotten. Wat kies je?
  Of je je nou hebt voorgenomen te vluchten of te vechten, beide lukte niet zo als je het je had voorgesteld. Nu zit je samen met Naruto en Sakura vastg
 • 15
  Gelukkig schrikken Orochimaru en Kabuto door een geluid op en vluchten. De hoop rijst dat het vriendelijk gezinde Ninjas zijn. In plaats daarvan komen twee personen, die zich voorstellen als Itachi en Kisame vorstellen, tevoorschijn. Je eerste gedachte:
  Gelukkig schrikken Orochimaru en Kabuto door een geluid op en vluchten. De hoop rijst dat het vriendelijk gezinde Ninjas zijn. In plaats daarvan komen
 • 16
  De twee kijken niet naar jou en Sakura om, maar grijpen Naruto, die zich heftig maar vruchteloos verweert. Nadat ze zijn verdwenen, lukt het jou je te bevrijden. Wat nu?
  De twee kijken niet naar jou en Sakura om, maar grijpen Naruto, die zich heftig maar vruchteloos verweert. Nadat ze zijn verdwenen, lukt het jou je te
 • 17
  Jij gaat op weg om die twee in te halen en natuurlijk blijft je achtervolgingspoging niet onopgemerkt. In een kleine open plek in het bos wachten ze op jou. Wat doe je nu?
  Jij gaat op weg om die twee in te halen en natuurlijk blijft je achtervolgingspoging niet onopgemerkt. In een kleine open plek in het bos wachten ze o
 • 18
  Zoals verwacht nemen die twee je in de mangel. Je hebt geen schijn van kans tegen ze. Maar toch geef je niet op, totdat eindelijk versterking komt. Kakashi, Guy, Asuma und Kurenai verjagen ze, zodat Naruto gered kan worden. Door alle inspanningen wordt het je zwart voor de ogen en je zakt weg. Je laatste gedachte:

commentaren (0)

autorenew