Is een wolfhond geschikt voor mij?

FemaleMale
11 Vragen - Ontwikkeld door:
- Ontwikkeld op: - 62.833 keer opgeroepen - 11 mensen vinden het leuk

Test jezelf! Is een wolfhond geschikt voor je en andersom?

  • 1/11
    Je gaat lekker een weekje op vakantie, waar laat je je wolfhond?

commentaren (6)

autorenew

Elisabeth (07278)
voor 1304 dagen
Leuke test, maar vraag 6 kon ik niet beantwoorden, gewoon omdat ik het veel dingen eng vinden en het vluchtgedrag totaal geaccepteerd heb bij mijn Saarloos wolfhonden. Daarbij moet je een dier ook de tijd geven. Bij mijn eerste Saarloos duurde het 4 maanden voor hij aan mijn man gewend was. Niet dwingen, gewoon de ruimte geven dan komt dat helemaal goed. Daarna was hij gek op mijn man. We hebben 21 jaar Saarloosjes gehad, heerlijke tijd. Reu, teefje en jong.
Karin (73031)
voor 1354 dagen
Ik heb duitse herders en wij krijgen binnenkort een Tamaskan puppy erbij. Het is een droom die na 10 jaar uitkomt en waar wij ons al jaren in verdiepen. Eindelijk mogen wij een wolfhond bij onze roedel voegen. De vragen in de test vind ik goede vragen. Zo zou je met elk ras om moeten gaan. Je neemt een (wolf)hond en past je levensstijl (en soms interieur) aan op het karakter/eigenschappen van de hond. Bij aanschaf van een huisdier weet je dat elk ras zijn karakteristieken heeft waar je rekening mee moet houden en daarmee zorg je ervoor dat je heel veel plezier en liefde ervoor terug krijgt.
yvonne (07733)
voor 1529 dagen
ik zie bij elke vraag hetzelfde antwoord hieronder !
ron (37161)
voor 1905 dagen
ik heb zelf 2 saarloos wolf honden deze honden zijn onder elkaar al niet te verglijken het mannetje wat nog steeds een mannetje is is behoorlijk dominant en haal je de wolf echt uit.
bij mij zijn mijn twee wolfjes heilig maar blijf nog steeds de baas.
maar ik probeer bij het manneke auto rijden te voorkomen hij is daaroptegen dol op varen waarbij we niet ver gaan maar wel een eilandje op en slapen dan op de boot.
als ik ook maar boot zeg word deze gek en wil dan wel heel even in de auto (moet dan niet de haven voorbij rijden dan word hij best wel narrig) .
de ander een vrouwke vind echt alles goed als ze maar mee mag
eric veldhuizen (89403)
voor 1921 dagen
nou de vragen zijn weinig tot niet relevant aan het gedrag of omgang met een wolfshond,
heb een tjechoslowaakse wolfshond gehad die helaas uiteindelijk is overleden aan autoimuumziekte.
wij gingen meermaal daags een flinke wandeling maken hij ging overal mee nartie en waar hij niet welkom was daar gingen we niet heen.
en als ie al iemand beet had hij daar een rede voor uiteindelijk waren ik en mn hond samen 1 en voelde we elkaar heel nauw aan en lag ik uiteindelijk vaker met hem op de bank dan met mn vriendin haha

maar goed uiteindelijk is het de kunst je hond aan te voelen en hem of haar vertrouwd te maken met zoveel mogelijk omstandigheden
en persoonlijk zie ik net iets te vaak mensen die een hond nemen om hoe die uitziet niet om wat die doet
Erwin Helsmoortel (34429)
voor 1954 dagen
Je moet dit in stappen aanleren en opbouwen