Word ik gepest?

star goldstar goldstar goldstar goldstar greyFemaleMale
10 Vragen - Ontwikkeld door:
- Geactualiseerd op: - 23.259 keer opgeroepen - User-Oordeel: 4,2 van 5 - 11 stemmen - 8 mensen vinden het leuk

Soms is de grens tussen pesten en plagen onduidelijk.
Met deze test hoop ik je meer inzicht te geven in of je al dan niet gepest wordt (of misschien zelf wel de pester bent).
Ook geef ik je bij de resultaten graag wat tips mee.

 • 1
  Stel:
  Je ziet een jongen een jonger meisje uitschelden en duwen.
  Wat doe jij?
 • 2
  Heb jij zelf al eens gepest?
 • 3
  Met welke kinderen trek jij op?
 • 4
  Ben je al eens gepest?
 • 5
  Hoe omschrijf jij jezelf?
 • 6
  Waar herken jij je het meeste in?
 • 7
  Stel:
  Je ziet een jongetje op de speelplaats lopen met een papiertje op zijn rug geplakt waar opstaat, ik ben dom. Hij blijkt het zelf niet te weten.
  Wat doe jij?
 • 8
  Word je soms uitgelachen op school?
 • 9
  Word je soms op de grond geduwd of geslagen of gestampt?
 • 10
  Geven anderen jou soms het gevoel dat je minderwaardig bent?

commentaren (24)

autorenew

Koraal (40178)
voor 314 dagen
Ik ben voor 0% meeloper of pester en voor 70% de gepeste en de gene die opkomt voor de gepeste en 20% de gewone gepeste en ik heb er voor 10% niks mee te maken. Ik ben dus goed bezig. Bij ons op school is het een hele groep: 1 pester en 13 meelopers wat echt veel is
Lina (51667)
voor 343 dagen
Ik word op school denk ik ook gepest maar ik weet niet zeker of het pesten is, ik heb het op gezocht en het is dus toch een vorm van pesten. Er worden iedere dag allemaal nare dingen over mij gezegd door 3 kinderen, 1 is het ergste en die andere 2 die lopen mee. Maar het erge is, is dat het vrienden zijn. Eigenlijk helemaal niet zulke goede vrienden. De groep bestaat uit 5 meiden, waaronder ik. 3 zijn onaardig en 1 is neutraal zegt ze. Maar ook zei doet af en toe mee. Op de basisschool waren ik en de neutrale beste vriendinnen en nu pest ze soort van.

Weet iemand wat ik hiermee moet?

Groetjes Lina
Acelya (92244)
voor 354 dagen
Ewaa. Ik ben in de tweede denk ik gepest en wilde deze test doen om te kijken of ik het gevoel van toen erbij kon halen maar daar is deze test niet voor gemaakt. Ik vertel nu wel aan mensjes dat ik gepest ben en vertel dan ook verhaaltjes van de tweede. ik heb het pas achteraf doorgehad dus ik heb het nooit aangegen en ze deden het alleen waar leraren niet bij waren. Er waren maar 2 mensjes die zeiden dat dat andere meisje fout bezig was en de rest van de klas vond vooral dat ik rustig most doen als ik weer eens geïrriteerd reageerde en hun wilde slaan met mijn stok (ik ben blind). Ik zag iedereen hun verhaaltje droppen dus doe ik dat ook maar even in het kort. Nu ben ik van school gewisseld en ben ik vrolijker en gaat het goed met me.
Gepeste (07523)
voor 373 dagen
Ik heb 90% gepeste en 10% opkomer
Pest actie (45021)
voor 380 dagen
Pesten is super erg al ziet aan mij la g had ik het verboden gemaakt
Pesten is gewoon niet normaa
Ok (23793)
voor 707 dagen
Ik hoop dat pester sam een grapje maakte?!ik had 60% niets te maken met pesten, 20% opkomen voor de gepeste,10% een meeloper,10% de gepeste, en 0% de pester.

Een tijd geleden (rond groep 5/6 , ik zit nu in groep 7)werd er 1 iemand gepest, fenne lakerveld,en er was een anti-pestclub en een pestclub ik zat bij allebei ik weet dat het niet goed was maar ik wilde me niet buitengesloten voelen.ik zat wel in de pestclub maar ik deed niks.maar in de anti-pestclub ook niet.ik weet het ik was heel slecht bezig (fenne vond ik niet echt aardig maar ook niet stom,dus gewoon neutraal).uiteindelijk is fenne naar een andere school gegaan en dat vind ik heel zielig en fenne als je dit leest:ik haatte je niet.ik vond je dus best aardig dus.

Steve was de aanvoerder van de pestclub.het was trouwens wel beter voor fenne dat ze naar een andere school ging want ze vond het hier helemaal niet leuk.en dat snap ik.ik zelf ben gelukkig nog nooit gepest.

Ik wil dus mijn excuses aanbieden aan fenne.
MeggaMiauw (59240)
voor 1377 dagen
Rochelle, Dit klinkt echt niet goed! Heb je heb tegen een volwassene verteld?? Ik hoop dat het beter gaat en je moet NOOIT jezelf veranderen!
MeggaMiauw (59240)
voor 1377 dagen
Veerle, ja dat is pesten. alsjeblieft vertel het tegen iemand zodat hij of zij je kan helpen en wat je ook doet je moet jezelf NOOIT veranderen!
MeggaMiauw (59240)
voor 1377 dagen
Dit klopt best wel bij mij alleen ik ben nog nooit gepest of heb nog nooit iemand gepast zien worden
Figarodekat (53349)
voor 1707 dagen
Het klopt gedeeltelijk. Ik ben in de test voor 10% de Pester, maar daar klopt niets van! Wel ben ik de opkomer voor de gepeste. Maar ik denk dat die 10% komt doordat ik bij ben jij wel eens in elkaar geslagen of gestampt of geduwd had aangeklikt; Nee, dat durven ze bij mij niet. Dat komt doordat ik paarse band karate heb.
pesten is slecht (06377)
voor 1729 dagen
pester sam
waarom ga je op de andere school pesten dat is slecht
waarom bestaat pesten uwehoudt
oja pester sam doe niet zo gemeen
en kap met pesten
hoe zou jij je voelen als je gepest wordt
ja mischien vindt jij het leuk
maar weet je wel hoe het voelt
voor hun is het niet leuk
ik vindt het zielig voor de gepesters
dus daarom kom ik elke keer voor ze op
dus dit zeg ik tegen jullie als je ziet dat iemand gepest wordt ga niet meedoen
maar kom voor diegene op

liefs Anni
Daan (78763)
voor 1735 dagen
Ik raad iedereen aan die gepest wordt op school een maatje te zoeken uit een hogere klas. Pesters worden jaloers en laten je met rust. Je moet wel het lef hebben om op iemand af te stappen. Ik hield een oogje in het zeil en als het nodig was verbaal de pesters aangepakt. Uiteindelijke meerdere vriendschappen voor het leven afgesloten.
saskia (97181)
voor 1736 dagen
Veerle je moet het gewoon vertellen tegen je ouders en /of de juf. of schakel iemand anders in. veel succes. saskia (10)
Veerle (13135)
voor 1737 dagen
ik wordt al heel lang gepest... in groep 2 begon het... ik ga nu naar groep 8... ik kom meeste al niet naar school omdat ik bang ben.. dan zeg ik dat ik buikpijn enz. heb.. mijn ouders weten het niet... heeft iemand miss een tip... ik wordt altijd als laatst gekozen bij gym enz. en buitengesloten ik wordt uitgedaagd voor vechtpartijen en als ik dan naar mijn fiets loop rennen ze achter me aan.. ik wil graag weten of dit echt pesten is... ik heb nu een gebroken been en mijn fietsbanden zijn lek door hun.. is dit nou pesten?
Pester Sam (59533)
voor 1741 dagen
Hallo ik woon in Overijssel en ga naar een ander school en raad is wat ik daar op die school ga doen weet je het niet het is

PESTEN!!!!!
Mirthe (11137)
voor 1749 dagen
Ik word al lang gepest ik hoop in het middelbaar niet
Skye💗💖💋 (50009)
voor 1756 dagen
🙍😪😔😖😓😫😟😲😦😦😦😦😦😧😧😧😧😧😧😧😧😥😥😥😧😧😧😧😧😧😧😧😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😢😢
Rochelle (59533)
voor 1841 dagen
Ik heb een vankatiedag dus zijn er Pesters nee eindelijk weer een dag vrij zonder pestkoppen oh ik krijg een berichtje binnen zo hij is van lars hij schrijft:rochelle vind je het fijn een dag zonder pessters.
Rochelle (59533)
voor 1842 dagen
au mijn voet doet zeerdit is het verhaal:vandaag hebben ze me op de grond geduwt maar ging toen mijn voet dubbel knakken maar toen was mijn voet gebroken en de pestkoppen (Lex Jan tim Danny) zeiden ah is rochelle gevallen hahahahahahahahahahahahahahahah maar lars (mij vriendje verkeering sinds 19 maart 2017) zei hé zijn jullie gek geworden wegwezen hier zeiden ze lars zij gaat het nee me voet doet pijn ik ga naar de dokter oké maar ik ga mee oké ja prima maar de dokter zij welke kleur vind je hier van het mooist die (deze kleuroké en toen zij ik hè wat doe ik met gips om mijn voet j hebt een gebroken voet zij hij je krijgt wel k💗 mee die wil ik oké prima genees snel uit hè ja dankje dus nu lig ik met een gebroken voet in bed

Groetjes rochelle
Rochelle (59533)
voor 1843 dagen
Hallo iedereen ik ben terug en wat vertellen mijn wang is nog niet dicht maar ik geef een ding toe als je er veel mee te makken hebt lees dit even: als je niet weet wat je moet doen is vertel het aan de juf of de baas mama papa iedereen want ik ben blij dat ik een vriendje heb waarom als ie om je geeft helpt die je altijd zeg het tegen hem haar hij zij helpt je altijd en er is iemand op school bij gekomen en ja ja het is een… pestkop!!! Tip: ga van je school af en naar nieuwe Apple te je eitje of niet
groetjes rochelle