Twijfel je over je seksualiteit?

star goldstar goldstar gold greystar greystar greyFemaleMale
10 Vragen - Ontwikkeld door: - Ontwikkeld op: - 41.199 keer opgeroepen - User-Oordeel: 2,3 van 5 - 8 stemmen - 4 mensen vinden het leuk

Dit is bedoeld voor verwarde jongend en meisjes die denken in het foute lichaam geboren te zijn.

 • 1
  Denk je wel eens dat je transgender bent?
 • 2
  Heb je met een persoon die je goed vertrouwt al eens gepraat hierover?
 • 3
  Hoe zeker ben je ervan dat je bent geboren in het foute lichaam?
  Ja: heel zeker, meer dan 75%
  Neen: ik weet het niet goed, onder 25%
 • 4
  Ben je bereid door een vervelende, moeilijke periode te gaan om bij het juiste geslacht te horen?
 • 5
  Gedraag of gedroeg je je meer zoals een stereotype van het andere geslacht?
 • 6
  Zocht je al vaker dingen op over transgenders en dergelijke?
 • 7
  Weet je goed het verschil tussen transgenders en cisgenders?
 • 8
  Ken je het verschil tussen gender en geslacht?
 • 9
  Doe je deze quiz omdat je echt wilt weten of je nu transgender bent?
 • 10
  Denk je dat je gelukkiger zou zijn moest je tot het andere geslacht toebehoren?

commentaren (21)

autorenew

Milan ♥︎ (38778)
voor 94 dagen
Hallo, Jaemin ik support jou! Ik ben een meisje genaamd mila en ik wil ook een jongen zijn net als jij. Ik beantwoord jouw vragen graag! Ik ga er vanuit dat als je probeert je borsten te verwijderen je nog wel tepels hebt maar minder dikke borsten. Je kan ook inderdaad van geslacht veranderen. (Transgender noemen ze dat) Noem Jezelf Maar Gewoon Jaemin Om Te Oefenen! Oh en je kan inderdaad je geslachtsdelen veranderen dat wil ik later ook. Komt goed jaemin! Geloof in jezelf.
Noël (59683)
voor 127 dagen
Hey hey,

Deze test wou ik even doen omdat ik al van mezelf weet dat ik trans ben maar ik dacht ik test hem even. en tot mijn grote verbazing het antwoord dat ik kreeg. I love it 😻 wees je zelf ik heb ooit vervelende dingen gedaan bij mezelf tot mijn juf (in groep 5) vertelde over transgenders toen ging ik meer dingen er over op zoeken en toen wist ik het. Ik ben trans 🏳️‍⚧️💕 (ik droeg wel al vaker (6/7 dagen per week jongens kleding)

Groetjes Noël 💕
DE WINNE CHANTAL (96214)
voor 274 dagen
IK VOEL MIJ AL ZEER LANG EEN VROUW
🏳️‍⚧️🏳️‍⚧️🏳️&z (42613)
voor 337 dagen
ik weet het niet of ik nou trans of lesbisch ben hellllpppp🏳️‍⚧️🏳️‍🌈?
Lotus (jaemin) (03602)
voor 677 dagen
hey, ik ben een meisje maar ik wil al super lang een jongen zijn. ik denk dat als ik ooit een jongen word dat ik dan wel nog op andere jongens val maar dat maakt mijn niks uit. ik weet niet wat ik moet doen om een jongen te worden ik denk dat ik hulp nodig heb. ik durf het aan niemand te vertellen, toen ik het mijn moeder vertelde lachte ze en zei dat het een 'pubertijd dingetje' is. maar dat is niet zo. ik heb een vraag kunnen meisjes uit eindelijk ook het zelfde geslacht deel als een jongen krijgen? of moet je voor altijd met een meisjes geslacht deel rong lopen? ik kon dat nergens op het internet vinden... oh ja! en als je je borsten laat weg halen, is er dan niks meer van over? heb je dan geen tepels meer? (alle jongens hebben tepels dus..) ik vraag me af of mijn idee om gelukkig te worden en (eindelijk) een jongen te zijn wel gaat lukken... kan iemand please mijn vragen beantwoorden? alvast bedankt ххх Lotus (das mijn meisjes naam, mijn jongens naam is jaemin)
Soendous(Souhail) (34378)
voor 786 dagen
Hallo. Ik ben een meisje. Maar in het verkeerde lichaam geboren. Ik ben van buiten een jongen maar vanbinennen ben ik een meisje.
Ik heb me nooit thuis gevoeld in mijn geslagt.
Ik draag altijd dikke truien om men borsten te verbergen. Ik ben al 1/2 jaar er mee vast.
Nu ben ik 11 jaar.
Hopelijk word ik een jongen later.😓
Bolisha (83431)
voor 786 dagen
En soms....soms WIL IK ZELFMOORD PLEGEN DAT KAN TOG NIET!?
Bolisha (83431)
voor 786 dagen
Ik denk dat ik lesbie ben heb al verkering met een meisje maar ik weet het niet zeker en heb het al tegen mijn moeder gezegd dat ik verkering heb maar mijn vader en broertje niet en mijn klasgenoten ook niet alleen 1 en besproken met het meisje waar ik verkering mee heb maar soms ben ik ook op een jongen verliefd en ook eentje uit mijn klas HELP IK WEET NIET MEER WAT IK MOET DOEN😭😭😭
leena (46253)
voor 832 dagen
ik heb 10\10 en ik ben een meisje
Niki (59196)
voor 843 dagen
Ik durf niet aan iemand te vertellen dat ik transgender ben😪 ik zit al vanaf me 10e te denken dat ik transgender ben en nu ben ik 5 jaar veder. Soms doe ik vroeg in de ochtend een jurk aan en ik voel me mezelf. En ik als ik een meisje ben heet ik Nicky😉
Esmay (61448)
voor 974 dagen
Ik voel me altijd anders en ga niet goed om in het van meiden, ik voel me thuis bij de jongens maar die zijn zo van iewww meisjes. Dus ik sta altijd lonely. Ik voel me 💗 in de kleren van een meisje. Mijn borsten zijn raar. Het is fijn als mensen mij aan zien als jongen. Ik stel me eigenlijk ook altijd voor onder een andere naam (Jasper). Ik ben nu bijna 14 en ik hoop een jongen te kunnen worden en zijn.
gabrielle (80699)
voor 982 dagen
dat is ook de naam die ik mezelf geef . ik ben echt een meisje .
Ynes (47751)
voor 1066 dagen
Ik wil een jongen worden ik ben 10 jaar ik durf het met niemand te delen
rens Teggeler (21377)
voor 1088 dagen
Ik will graag een meisje worden en heb er alles voor over
bobientje (26041)
voor 1138 dagen
what the hell, zuiver zijn?!?!?! de vragen in deze test trekken op niets en het antwood op nog minder. het antwoord heeft ook werkelijk niets te maken met de antwoorden op de vragen.
Fredou (68498)
voor 1147 dagen
Ik 30%maar denk dat ik blijde ben maar daar is geen test van
mark (23793)
voor 1189 dagen
Ik wil wel een meisje worden
😏 (44655)
voor 1207 dagen
omfg 0% zuifer🤣
(33241)
voor 1250 dagen
Ik was 30 % zuiver👱🏻‍♀️
Ik ben verliefd op meike bootsma (21437)
voor 1331 dagen
ouw website toe:

En zo ziet het eruit!
Diploma: Quiz resultaat
Ben jij transgender?
Of je nu een keer 'ja' hebt geantwoord of 10 keer, alleen jij weet precies hoe je je voelt en dus of je transgender bent of niet. Misschien als je steeds nieuwsgierig bent en er dingen over opzoekt, kan het zijn dat je in het foute lichaam zit. Volgens mij kent geen enkele test of persoon je beter dan jezelf. Je hebt nog een heel leven voor je, in deze tijd kan je nadenken. Ben je zeker dat er iets niet klopt: praat met je ouders, vriend(en), een dokter, een psycholoog. Er zijn vele mensen die klaar zullen staan voor jou. Ik hoop dat je ontdekt wie je bent. Nog veel succes en wil je meer weten over transgenders en soortgelijke onderwerpen, je vindt erg veel informatie op het internet. Zorg goed voor jezelf en het belangrijkste: wees jezelf! Niemand bepaalt wie je bent of wie je niet bent. Alleen jij doet dat.

U heeft 4 punten van 10 vragen. U bent voor 60 % zuiver!

Gemiddeld waren de surfers 38 % zuiver.

Ook de quiz Ben jij transgender?spelen