Ben ik transgender? test

Hoe weet je of je transgender bent? Voor de een is het zo klaar als een klontje. Voor de ander is het niet zo simpel. Uiteindelijk weet alleen jij hoe het zit, ook als dat niet in een hokje past. Voor de een kan het een lastige situatie zijn, je voelt je geboren in het verkeerde lichaam, maar je weet niet hoe en tegen wie je jouw zorgen kunt uitspreken.

Of misschien heb je er veel informatie over gehoord en begin je er steeds meer over na te denken. Deze quiz zal je verder helpen met de vragen die jij hebt. Succes! En weet dat er altijd mensen om je heen zijn bij wie jij je verhaal kwijt kan.

 • 1
  Heb je soms het gevoel dat je transgender bent?
  Heb je soms het gevoel dat je transgender bent?
 • 2
  Heb je met een persoon die je vertrouwt al eens gepraat hierover?
 • 3
  Wat denk je als je mensen ziet die een geslachtsverandering-operatie ondergaan?
 • 4
  Ben je bereid om door een vervelende, moeilijke periode te gaan om bij het juiste geslacht te horen?
 • 5
  Vanaf welk moment begon je te denken dat je misschien in het verkeerde lichaam bent geboren?
 • 6
  Bekijk je vaak video's of forums waarop transgenders zich uitspreken?
 • 7
  Weet je goed het verschil tussen transgenders en cisgenders?
 • 8
  Ken je het verschil tussen gender en geslacht?
 • 9
  Doe je deze quiz omdat je echt wilt weten of je nu transgender bent of erover twijfelt?
 • 10
  Denk je dat je gelukkiger zou zijn moest je tot het andere geslacht toebehoren?

commentaren (14)

autorenew

Milan ♥︎ (38778)
voor 143 dagen
Hallo, Jaemin ik support jou! Ik ben een meisje genaamd mila en ik wil ook een jongen zijn net als jij. Ik beantwoord jouw vragen graag! Ik ga er vanuit dat als je probeert je borsten te verwijderen je nog wel tepels hebt maar minder dikke borsten. Je kan ook inderdaad van geslacht veranderen. (Transgender noemen ze dat) Noem Jezelf Maar Gewoon Jaemin Om Te Oefenen! Oh en je kan inderdaad je geslachtsdelen veranderen dat wil ik later ook. Komt goed jaemin! Geloof in jezelf.
Noël (59683)
voor 177 dagen
Hey hey,

Deze test wou ik even doen omdat ik al van mezelf weet dat ik trans ben maar ik dacht ik test hem even. en tot mijn grote verbazing het antwoord dat ik kreeg. I love it 😻 wees je zelf ik heb ooit vervelende dingen gedaan bij mezelf tot mijn juf (in groep 5) vertelde over transgenders toen ging ik meer dingen er over op zoeken en toen wist ik het. Ik ben trans 🏳️‍⚧️💕 (ik droeg wel al vaker (6/7 dagen per week jongens kleding)

Groetjes Noël 💕
DE WINNE CHANTAL (96214)
voor 324 dagen
IK VOEL MIJ AL ZEER LANG EEN VROUW
🏳️‍⚧️🏳️‍⚧️🏳️&z (42613)
voor 387 dagen
ik weet het niet of ik nou trans of lesbisch ben hellllpppp🏳️‍⚧️🏳️‍🌈?
Lotus (jaemin) (03602)
voor 726 dagen
hey, ik ben een meisje maar ik wil al super lang een jongen zijn. ik denk dat als ik ooit een jongen word dat ik dan wel nog op andere jongens val maar dat maakt mijn niks uit. ik weet niet wat ik moet doen om een jongen te worden ik denk dat ik hulp nodig heb. ik durf het aan niemand te vertellen, toen ik het mijn moeder vertelde lachte ze en zei dat het een 'pubertijd dingetje' is. maar dat is niet zo. ik heb een vraag kunnen meisjes uit eindelijk ook het zelfde geslacht deel als een jongen krijgen? of moet je voor altijd met een meisjes geslacht deel rong lopen? ik kon dat nergens op het internet vinden... oh ja! en als je je borsten laat weg halen, is er dan niks meer van over? heb je dan geen tepels meer? (alle jongens hebben tepels dus..) ik vraag me af of mijn idee om gelukkig te worden en (eindelijk) een jongen te zijn wel gaat lukken... kan iemand please mijn vragen beantwoorden? alvast bedankt ххх Lotus (das mijn meisjes naam, mijn jongens naam is jaemin)
Soendous(Souhail) (34378)
voor 835 dagen
Hallo. Ik ben een meisje. Maar in het verkeerde lichaam geboren. Ik ben van buiten een jongen maar vanbinennen ben ik een meisje.
Ik heb me nooit thuis gevoeld in mijn geslagt.
Ik draag altijd dikke truien om men borsten te verbergen. Ik ben al 1/2 jaar er mee vast.
Nu ben ik 11 jaar.
Hopelijk word ik een jongen later.😓
Bolisha (83431)
voor 836 dagen
Ik denk dat ik lesbie ben heb al verkering met een meisje maar ik weet het niet zeker en heb het al tegen mijn moeder gezegd dat ik verkering heb maar mijn vader en broertje niet en mijn klasgenoten ook niet alleen 1 en besproken met het meisje waar ik verkering mee heb maar soms ben ik ook op een jongen verliefd en ook eentje uit mijn klas HELP IK WEET NIET MEER WAT IK MOET DOEN😭😭😭
Niki (59196)
voor 892 dagen
Ik durf niet aan iemand te vertellen dat ik transgender ben😪 ik zit al vanaf me 10e te denken dat ik transgender ben en nu ben ik 5 jaar veder. Soms doe ik vroeg in de ochtend een jurk aan en ik voel me mezelf. En ik als ik een meisje ben heet ik Nicky😉
Esmay (61448)
voor 1023 dagen
Ik voel me altijd anders en ga niet goed om in het van meiden, ik voel me thuis bij de jongens maar die zijn zo van iewww meisjes. Dus ik sta altijd lonely. Ik voel me 💗 in de kleren van een meisje. Mijn borsten zijn raar. Het is fijn als mensen mij aan zien als jongen. Ik stel me eigenlijk ook altijd voor onder een andere naam (Jasper). Ik ben nu bijna 14 en ik hoop een jongen te kunnen worden en zijn.
gabrielle (80699)
voor 1031 dagen
dat is ook de naam die ik mezelf geef . ik ben echt een meisje .
Ynes (47751)
voor 1115 dagen
Ik wil een jongen worden ik ben 10 jaar ik durf het met niemand te delen
rens Teggeler (21377)
voor 1137 dagen
Ik will graag een meisje worden en heb er alles voor over
Fredou (68498)
voor 1196 dagen
Ik 30%maar denk dat ik blijde ben maar daar is geen test van
mark (23793)
voor 1238 dagen
Ik wil wel een meisje worden