Liefdes- / Relatietesten -» Lesbisch

Wist je dat het woord "lesbisch" is afgeleid van een Grieks eiland dat Lesbos heet? In de oudheid was er een Griekse dichteres van het eiland die voor het eerst over de liefde tussen twee vrouwen schreef. Dus "Lesbisch" staat eigenlijk voor "behoren tot Lesbos". Maar heel weinig mensen weten dat.
In het algemeen is de seksualiteit van de mens een groot vraagteken voor velen. Wat bepaalt in ons wie we liefhebben? Waarom kan onze seksualiteit in de loop van het leven veranderen? En waarom vinden sommigen het een probleem? Hoe weet je of een vrouw op vrouwen valt? Hoe weet je zeker of je lesbisch bent? Vraag je jezelf af hoe je bent? Voel je je aangetrokken tot vrouwen, maar weet je niet hoe ver dat gaat? Ben je misschien lesbisch of biseksueel? Of gewoon nieuwsgierig? In deze categorie kun je nagaan hoe jouw interesses en neigingen zijn. Doe nu een lesbie test.

Alles over de liefde. Test jezelf en je liefdesleven!

Quiz 1 - 6 van 6
Liefde

Ben ik lesbisch?

Liefde

Ben je lesbi?

Liefde

Val ik op vrouwen?

Liefde

Ben je lesbisch?

Liefde

Lesbisch of niet

Ben je lesbi?

commentaren (11)

autorenew

anoniem (72747)
voor 3 dagen
ik voel me aangetrokken tot meeste vrouwen maar wil er geen relatie mee wel keertje of twee drie mee zoenen raar he geef me tipsx
Meisje van 10 (60412)
voor 237 dagen
Ik ben bi maar grotendeels val ik meisjes ❤️🧡💛💚💙💜💗😍
Laura (60412)
voor 237 dagen
Mijn ouders zijn blij als ik ze zeg dat ik lesbisch ben 🥺
Laura (60412)
voor 237 dagen
Omg ik ben lesbisch
❤️🧡💛💚💙💜💗😍
Voldi (69550)
voor 271 dagen
Ik hoop dat ik het zal zijn
Ik denk dat ik lesbisch ben?? (80471)
voor 283 dagen
Ik wil nicks tegen mijn ouders zeggen ik weet niet hoe ze reageren mijn gedachtens zijn groot dus weet ik ook niet hoe ze gaan reageren maar ben ik nu lesbisch ???
Meisje van 12 (52246)
voor 367 dagen
Ik ben bi maar val meer op meiden
Hi (05196)
voor 485 dagen
Ik denk dat ik bi ben ma ben alleen nog maar op een meisje geweest. En ik denk misschien voorkeur voor meisjes ma k ga da ni vertellen ma op school weten wel al mensen over mijn verliefdheid helaas ze, wil me ni k eb ne crash on een nieuw meisje ma k ben ni verliefd en k zi dr brna ni ma k ga niks tegen men ouders zeggen tot keen relatie heb.
Gyal (84684)
voor 1969 dagen
Tosca , het hoeft niet perse hoor je moet erg gewoon goed bij voelen
Gyal (84684)
voor 1969 dagen
Wat is de ergste ding die kan gebeuren als je die liefde van je leven kwijt raakt 🤕 wat kan k er aan dien om het gied te maken ?? Er is wel een ding ze woont in US maar k hou nog steeds van dr !! 😭💯💔 kweet niet wat k moet doen
- gyal
P.s ben echt lesbisch
Tosca (44176)
voor 2129 dagen
Ik weet het niet zeker