Liefdes- / Relatietesten -» Lesbisch

Wist je dat het woord "lesbisch" is afgeleid van een Grieks eiland dat Lesbos heet? In de oudheid was er een Griekse dichteres van het eiland die voor het eerst over de liefde tussen twee vrouwen schreef. Dus "Lesbisch" staat eigenlijk voor "behoren tot Lesbos". Maar heel weinig mensen weten dat.
In het algemeen is de seksualiteit van de mens een groot vraagteken voor velen. Wat bepaalt in ons wie we liefhebben? Waarom kan onze seksualiteit in de loop van het leven veranderen? En waarom vinden sommigen het een probleem? Hoe weet je of een vrouw op vrouwen valt? Hoe weet je zeker of je lesbisch bent? Vraag je jezelf af hoe je bent? Voel je je aangetrokken tot vrouwen, maar weet je niet hoe ver dat gaat? Ben je misschien lesbisch of biseksueel? Of gewoon nieuwsgierig? In deze categorie kun je nagaan hoe jouw interesses en neigingen zijn. Doe nu een lesbie test.

Alles over de liefde. Test jezelf en je liefdesleven!

Voel je je aangetrokken tot vrouwen, maar weet je niet hoe ver dat gaat? Ben je misschien lesbisch of biseksueel? Of gewoon nieuwsgierig? In deze categorie kan je nagaan hoe je interesses en neigingen zijn.

Quiz 1 - 10 van 34
Ben ik lesbisch, bi of hetero?

Ben ik lesbisch, bi of hetero?

Wat is mijn seksualiteit?

Wat is mijn seksualiteit?

Liefde

Wat is mijn geaardheid?

Liefde

Ben ik lesbi? ( Meisjes! )

Ben ik lesbisch, bi, hetero of iets anders?

Ben ik lesbisch, bi, hetero of iets anders?

Liefde

Seksuele geaardheid Test

Liefde

Op welk geslacht val jij?

Ben ik Biseksueel?

Ben ik Biseksueel?

Liefde

Ben jij lesbisch of biseksueel?

1 • 234Pijl

commentaren (3)

autorenew

Gyal (84684)
voor 1199 dagen
Tosca , het hoeft niet perse hoor je moet erg gewoon goed bij voelen
Gyal (84684)
voor 1199 dagen
Wat is de ergste ding die kan gebeuren als je die liefde van je leven kwijt raakt 🤕 wat kan k er aan dien om het gied te maken ?? Er is wel een ding ze woont in US maar k hou nog steeds van dr !! 😭💯💔 kweet niet wat k moet doen
- gyal
P.s ben echt lesbisch
Tosca (44176)
voor 1359 dagen
Ik weet het niet zeker