Hoe verliefd ben ik?

star goldstar goldstar goldstar greystar greyFemaleMale
10 Vragen - Ontwikkeld door:
- Ontwikkeld op: - 9.568 keer opgeroepen - User-Oordeel: 3,2 van 5 - 5 stemmen

Wil je weten hoe verliefd je bent? Test het hier!

  • 1/10
    Ik denk altijd aan hem/haar

commentaren (42)

autorenew

milla (78456)
voor 1404 dagen
hallo ikhebeenleven ik heb een vraag
ik ben verliefd op Daan en mij vriendinnen zijn ook op hem en ik denk dat hij op iemand van mij vriendinnen is maar hoe kan ik het zeker weten hij wil het niet zeggen maar hij zegt dat hij op niemand is maar ik denk het wel.maar ik denkdat hij ook mij jaloers wil maken maar plz help mij ikhebeenleven plz help mij
Louie (16817)
voor 1593 dagen
dankjewel
ikhebeenleven ik zal het doen
ikhebeenleven (69224)
voor 1594 dagen
ik zou het niet weten! vraag anders of hij boos is en waarom hij dan boos is! als hij niet boos is maar chagerijnig dan vraag je rustig wat er is. succes meid!
Louie (16817)
voor 1603 dagen
ikhebeenleven ik heb nog een vraag
Luca wil wraak neemen maar ik wt niet wrm en weet u missichen
wt bedenkt ht al een jonge op een meisje wil wraak wil neemen
Louie (16817)
voor 1624 dagen
danjewel
ikhebeenleven (69224)
voor 1628 dagen
om haar te troosten kan je het beste een leuke middag plannen, koop 2 lekkere maskertjes zoek een leuke film en bak een lekkere taart en koop 3 zakken chips met cola of sinas. zo maak je haar vast weer blij :) succes!
Louie (47699)
voor 1641 dagen
ikhebeenleven
ik heb het gezegt tegen mij vriendin en zij zei van oke goed dat ik bij haar eerlijk was maar zij is heel verdrietig ik probber het goed te maken maar het leukt niet helemaal maar zij is niet boos op mij of op iemand maar zij is heel vertriedig ik weet niet hoe ik het goed moet maken.
Louie (47699)
voor 1642 dagen
geenprobeelem hoor ik zal het eens probberen en dan zal ik het zegen hoe het is gegaan is oke maar nu moed ik echt wel door naar school en ik moet de bus pakken dus totdan
bedznkt voor de tip.
ikhebeenleven (69224)
voor 1643 dagen
wat je het beste louie kan doen is het eerlijk tegen je vriendin zeggen want anders zorgt dat juist voor nog meer problemen en misschien moet je eens aan haar vragen wat haar dwars zit het is gewoon een tip hoor! nou veel succes en sorry dat ik pas zo laat reageerde!
Louie (47699)
voor 1651 dagen
sorry ikhebeenleven dat ik u alweer een vraag moet vragen.
mij vriendin is vandag bij mij kome slaapen een toen begon zij ienees over een jongete praten die zij verliefd was en nu slapt zij en ik ben super blij dat is gestop is met de jonge te praten maar zij doet de laaste tijd echt super raar ik snap echt nieks vaan en ik wil u help want die jonge die mij verliefd is zit nu in het 6ste leerjaar en mij vriendin zit in 5te leerjaar maar wat het probbelem is dat ik ook op hem bent en ik heb toch het gevel dat hij ook op mij is want hij lacht altijd en hij doet en hij doet nieks voor mij vriendin hij lacht zelf niet naar haar maar zij is nog stes op hem en ik ben bang op mijn vriendin er achter komt dat ik ook ophem ben dan word zij super boos op mij dus ik wil ook niet tegen mij vriendin zege
dus ik hoop dat u een tip ka geven op een antwoord op die vraag
a.b.u. en slaap wel
Louie (47699)
voor 1652 dagen
bedankt voor de tip ikhebeenleven
en een fijne vakantie
ikhebeenleven (69224)
voor 1653 dagen
haha louie
zeker jongens zijn niet echt van de liefde en weten vaak ook niet wat ze er mee moeten. als de jongen weer zo naar je lacht lach dan gewoon terug!
Louie (47699)
voor 1654 dagen
bedankt om te atwoorden ikhebeenleven.
is het ook als de jonge naar je kijkt en een lacht enverlegen is om met een meisje te praaten want er is een jonge die altijd lact en verlegen is.
ikhebeenleven (69224)
voor 1655 dagen
lieve louie
ik zie het al dit zijn echte dingen voor jongens om te laten weten dat ze verliefd zijn! en echt geloof me ik heb het meegemaakt! doe ermee wat je wilt maar echt die jongens zijn echt stapelverliefd!
Louie (47699)
voor 1662 dagen
hallo ikhebeenleven

ik zit met een nieuwe probbelem met drie jongen.
gisteren hebben wij van plaast veranderd en k zit naast een jongen en hem vriend zit ook naast hem maar ik weet het zeker dat de dier jongens spioneren want die leten altijd op mij en die kijken altijd naar mij en als ik naar hun kijk daan kijken zij ergens anders en mij vriendinnen zegen het het ook .maar ik heb nieks voor hun gedaan dus ik snap niet ik vind het heel lastig dus hunt u mij helpen ikhebeenleven a.u.b.
ikhebeenleven (69224)
voor 1671 dagen
geen probleem louie ik help graag hoor
Louie (47699)
voor 1671 dagen
Bedankt
omte antwoorden ik zou het tegen mij vriendin zeggen en zij zou heel blij mee zijn een er mee opleten.
En zij gaat super blij zij bedankt dat u mij geholpen heb en mij vriendin.
Ik ben blij dat u altijd mij helpt en mij vriendin.
Bedankt als ik nog vragen heb zal ik het vraagen . tot volgende keer dan met een nieuwe vraag.😃😃😃😃😃🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋🙋 Dag
ikhebeenleven (43963)
voor 1672 dagen
Nou louie, je herkent het als een jongen heel veel naar je achterwerk kijkt en je borsten, maar ook als de jongen heel aardig is en heel veel in je ogen kijkt😉 en nee ik ben niet verliefd ik help graag mensen met de liefde🙄
Louie (47699)
voor 1672 dagen
Heb u deze vragen allamaal zelf verzone ???wow als het zo is moet ik heb wel doe geven dat u super slim bent en dat u veel weet over liefde. Allen snap ik een vragen niet hoe moet je nou heel zeker zijn of dat iemand op jou is??? Want mij vriendin denkt dat iemand op haar is maar zij will be we is Hebe om zeker te zijn dus daarom vroeg zij mij de help dus ik dankt dat u mij kond helpen ik hoop dat u wat meer kan helpen a.u.b. hobbelijk gaat u het zo snel mogelijk lezen en een antwoord achter laten . want ik moet tege mij vriendin maandag zegen welke tip zij moet opleten aan de jongen want zij moed maandag met dat jonge allen iets doen
Dus kan u een tip gier voor geven a.u.b.☺☺☺☺☺☺
Louie (47699)
voor 1673 dagen
Oke bedankt dat u antwoord hebt
Maar heb u wel een lief op bent u verliefd op iemand. Want u weet veel over liefde.😃😃😃