Verliefd.

star goldstar goldstar goldstar greystar greyFemale
10 Vragen - Ontwikkeld door:
- Geactualiseerd op: - 43.030 keer opgeroepen - User-Oordeel: 3,1 van 5 - 21 stemmen - 20 mensen vinden het leuk

Er zijn vele testjes op deze site die gaan over verliefd zijn. Maar verliefd zijn is niet verlegen wegkijken als hij weer eens naar je staart. Verliefd zijn is hem diep in de ogen kijken en dan beide in lachen uitbarsten. Verliefd zijn is als je compleet jezelf bij hem kan zijn, en hij dat accepteert. Verliefd zijn is zien dat hij niet perfect is en toch nog bij hem willen zijn. Je hoeft niet 24/7 aan hem te denken om verliefd te zijn. Verliefd zijn is als er stiltes vallen die niet ongemakkelijk zijn. Een test kan niet zeggen of jij verliefd bent of niet. Jij kan het zelf ook niet zeggen als je het nog nooit meegemaakt hebt. En als je denkt verliefd te zijn geweest, maar er een nieuw iemand is, dan is die liefde zoveel anders.

  • 1/10
    Als ik hem zie dan gedraag ik mij ...

commentaren (42)

autorenew

HP fan Fay!! (64833)
voor 257 dagen
FF SERIEUS: Niet verliefd??!! Hallo ik ben al sinds groep 3 smoor op hem dus die quiz klopt niet. Ik heb ook alles ingevoerd dat ik als uitslag wel verliefd zou MOETEN zijn. Ik snap DIT NIET. Sorry voor de maker.
Anoniem (ik zeg me naam liever niet) (46190)
voor 565 dagen
je zegt dat ik niet verliefd ben. Gast ik droom over dat ik met hem zoen enz
Alice (89081)
voor 578 dagen
Ik ben verliefd op mijn ex dat is niet leuk want hij plaagt mij altijd
Mila (46190)
voor 698 dagen
Ik dacht ik doe deze Quiz voor de grap. Uitkomst: Je bent niet verliefd. Dat zeg ik in volle zekerheid.
Ik: IK BEN WEL OP HEM VERLIEFD! IK BEN ZWANGER VAN HEM!
meisjeanoniem (80080)
voor 939 dagen
De uitslag klopt mischien niet, maar het was een te gekke quiz om te doen! Ik vind jou veel aardiger dan die neppe maker Abygail! Ik ben in love op iemand die mij de hele tijd complimentjes geeft, me op een leuke manier plaagt, naar me lacht op een speciale manier wat hij niet bij andere meiden doet en als we op school doen-durven-of-de-waarheid doen en iemand steld aan hem bij waarheid de vraag: ben je verliefd dan word hij sprakeloos en hij bloost dan. Hij heeft gezegt dat hij op iemand is: op mij dus, dat is wel duidelijk. Ik lig de hele dag over hem te dromen.
xox mij
naam (10472)
voor 990 dagen
ik denk continu aan hem maar hij/zij zegt dat ik niet verliefd ben
De Maker (26192)
voor 1008 dagen
Awww echt! Bedankt hoor, @Anoniempje
Anoniem (26192)
voor 1008 dagen
Hai! De echte maker die voor 1 minuut ofzo die commentaar heeft geplaatst, ik vindt het wel een te gekke quiz! Het was 75% bij mij!
De Maker (26192)
voor 1008 dagen
Hey allemaal! Hé! Ik heb deze quiz met veel liefde gemaakt! Iets van hmm 7 jaar ofzo maar als je hier in de commentaren naar beneden scrolt zie je een De Maker en dat is niet de echte. Dus trek je maar niks van aan! En ik ben niet zo'n gemenerik! Maar jullie keuze of jullie heb geloven of niet maar ja en dus ik ga het wel aanpassen ik weet het hij slaat een beetje nergens op maar hij doet ook raar, maar ga maar verder met nadenken hoe JIJ je liefde kunt krijgen. Dus ja! Relax, een beetje ik zal die commentaar verwijderen van de neppe maker!

Groetjes, Abygail
Rosa (26192)
voor 1008 dagen
Omg! 40% 😔😔😔 we passen niet zo bij elkaar maar hij is zo knap en... hij zit naast me in de klas! Ik heb paar keer straf gekregen omdat ik de hele tijd naar hem staar! We passen gwn zo goed bij elkaar! Iemand help me alsjeblieft!
Anoniempje (45052)
voor 1081 dagen
Voor 60% ben jij: Het klinkt voor mij alsof jullie in een relatie zitten. Jij voelt je gewoon totaal op je gemak bij hem en hij bij jou. Dat is wat er moet zijn in een relatie; comfortabiliteit en relaxtheid. Je moet van elkaar kunnen geniet zonder telkens te denken aan hoe je haar zit of aan het feit dat je make-up misschien is uitgelopen. Ik zou zeggen je bent verliefd, maar dat voel je zelf natuurlijk het beste aan.😂❤😍👍🎈💛❤💙💖
Anoniem (91625)
voor 1191 dagen
Pls help me ik ben verliefd op een jongen uit me klas en ik zit naast hem en het voelt soms alsof hij verliefd op me is maar daarna praat hij gewoon weer met andere meisjes en trekt niks van me aan hij praat meestal met me waneer hij zich verveelt of klaar is met ze werk of als hij niemand anders heeft om mee te praten aleen dan praat hij tegen mij ik vind hem al 4 jaar leuk maar voelt hij hetzelfde voor mij ?
Sigrid (39087)
voor 1244 dagen
Leuk, hij kan miss soms niet kloppen maar dat heb je altijd!
Anoniem (92063)
voor 1309 dagen
de quiz zegt dat we in een relatie zitten maar dat doen we niet haha wel een leuke quiz om eens te proberen! leuk gemaakt! ik ben denk ik gwn echt heel verliefd hihi
Ik (37323)
voor 1528 dagen
tja aardiger kan het ook mensen. Ik ik houw van je Tycho.
Loveyou ♡♡♡♡♡♡♡♡♡
de maker (55310)
voor 1648 dagen
hallo iedereen
ik heb deze quiz met veel liefde en zorg gemaakt. Het boeit me niets dat jullie hem niet goed vinden, ik ga hem niet aanpassen, no way. Als jullie hem slecht vinden, zijn jullie idioten en kent ge niets van liefde
vriendelijke groeten
Abygail, de trotse maker van deze top quiz.
maa (55310)
voor 1648 dagen
@quizmaker: pas deze quiz aan want hij klopt van geen kanten!!!
lucas (68715)
voor 1697 dagen
ik dmde een meisje op een discord server en ik had 100% op die test en ze wees me af test niet vertrouwen
lies (55310)
voor 1703 dagen
heeft iemand advies want ik heb nog nooit een lief gehad en weet niet hoe ik hem duidelijk moet maken dat ik van hem hou?????
anoni (55310)
voor 1703 dagen
deze quiz zegt:'Jij bent niet verliefd. Dat zeg ik met volle zekerheid.' klopt van geen kanten!!!!!!!!!twee dagen nadat ik deze quiz deed was het al aan! tekst zegt:' jij kent hem niet zo goed' hij is mijn beste vriend en ken hem al jaren!!!!!en het is niet omdat ik hem niet supergoed ken, dat ik niet verliefd kan zijn!!!!! tip voor quizzers: deze quiz klopt niet. vertrouw er niet op en doe een andere liefdesquiz, want deze klopt zeker niet en ik heb spijt dat ik er mijn tijd aan verprutst heb.
ik hou van hem en hij van mij... hij deed deze quiz ook en hij kwam hetzelfde uit als ik. maar we zijn een koppel, dus volgens deze quiz zijn we niet verliefd terwijl wij dat wel zijn!!!!! DOE DEZE QUIZ NIET? JE VERPRUTST JE TIJD ERMEE!!!!!! aan de maker van deze quiz: pas hem aan!!!!!!!!! en nu heb ik nog meer tijd verprutst aan deze quiz door zon lang verhaal te typen.