Liefdes- / Relatietesten -» Ben ik verliefd op hem?

Ben ik verliefd op hem? Of is het gewoon een crush? Misschien stel je jezelf deze vraag de laatste tijd wel vaker omdat je niet zeker weet hoezeer je je tot een jongen aangetrokken voelt. Zodra je hem ziet, versnelt je hartslag, tintelt je maag als een mierenhoop en worden je knieën zacht? Misschien mis je hem wel als hij er niet is? Maar dan kom je dichterbij en is dit gevoel ineens verzwakt of helemaal weg. Je vraagt je af of je misschien gewoon verliefd bent op het gevoel dat je verliefd bent en het op hem projecteert. Oh het zou zoveel makkelijker zijn als je gewoon kon kiezen op wie je verliefd wordt! Maar misschien kunnen de tests jou helpen om uit te leggen wat dit onverklaarbare gevoel van aantrekkingskracht betekent. We zijn voor je aan het wroeten. Doe nu de verliefdheidstest en haal de twijfels weg.

Kan het echt liefde zijn? Test jezelf hier!

Quiz 1 - 10 van 19
Vind Ik Hem Leuk? 👦🏼

Vind Ik Hem Leuk? 👦🏼

Liefde

Ben ik verliefd op hem of wil ik de aandacht?

Liefde

Ben jij in LOVE?

Liefde

Zou dit verliefdheid zijn?

Liefde

Ben ik echt verliefd op hem?

Liefde

Verliefd.

Liefde

Vind ik hem eigenlijk wel leuk?

Liefde

Vermijd Of Verliefd

Ben ik verliefd?

Ben ik verliefd?

Liefde

Ben ik nou verliefd op hem?

1 • 2Pijl

commentaren (32)

autorenew

hopeloos (35934)
voor 55 dagen
ik ben verliefd op een jongen die de hele tijd naar mij zit te kijken maar hij fietste laatst ook langs mij en mijn vriendin en zei toen : jo en wat moet IK nu doen ?!
Anoniem (98237)
voor 112 dagen
Ik ben al 2 jaar op cedric uit mijn klas lj ik ben echt smoorverliefd mijn beste vriendin was met hem gaan lopen dus praatte ik niet meer tegen haar ze had het uitgemaakt ik heb mijn best gedaan om hem te troosten en hij heeft me gekust op de wang ik was in de zevende hemel maar ik weet eigelijk niet of ik het zou aanvragen

Pls help me!!
Anoniempje❤️😈😘 (88209)
voor 140 dagen
Trouwens misschien heeft hij wel een vriendin bruh
Anoniempje ❤️😈😘 (88209)
voor 140 dagen
Ik vind iemand uit mijn klas zo knap maar ik weet niet eens of hij mij wel leuk vind hij is zo knap en hij heeft super mooie ogen ps zou ik vragen of hij met mij verkering wil hebben ❤️❤️❤️😘😘
Beckie (52246)
voor 207 dagen
Ik ben echt smoorverliefd op milo ik ga hem zeggen wat ik voor hem voel
Lisa (74519)
voor 650 dagen
Wat moet ik tegen mijn crush zeggen?🥺
Lisa (74519)
voor 650 dagen
Ik weet niet of ik echt verliefd ben en als ik het ben durf ik het niet te zeggen
Liefdesadvies (89158)
voor 1090 dagen
@Daisy oh echt hou eens een praatje en zeg dat ie er leuk uitziet
Liefdesadvies (89158)
voor 1090 dagen
@Esmée praat met hem
Liefdesadvies (89158)
voor 1090 dagen
@anoniem DOE HET GWN ZEG HET
Liefdesadvies (89158)
voor 1090 dagen
@samuel meisjes houden van complimentjes :)
Liefdesadvies (89158)
voor 1090 dagen
@lisa spreek hem aan
Liefdesadvies (89158)
voor 1090 dagen
@ anoniemxx maak eens een praatje met hem dan leer je hem beter kennen en zie je echt of hij een player is
Liefdesadvies (89158)
voor 1090 dagen
@Selena xx als je het goed vind is het goed maar zeg als je iets niet leuk vind
Selena xx (90099)
voor 1247 dagen
HEYYY. Ik ben 14 en zit in de 3e. Ik heb een vriendje, Rick! OHHH hij is zoo leukkk. Maar dat is niet wat ik wil zeggen. Ik heb een vraag. We spreken vaak af enzo en dan gaan we film kijken en liggen we tegen elkaar aan enzo. En hij zit dan steeds aan mijn 💗 en borsten, Is dat normaal voor deze leeftijd of is dat raar? (ik heb er geen problemen mee maar ik vroeg het me gewoon af)

BYEE XX
so mutch in lovee
Yasmin (90099)
voor 1247 dagen
HEE! Ik heb n crush op n hele leuke boyy:) Het is ook voor het eerst dat ik hem echt LEUK LEUK vind, want ik zit nu in de tweede en heb wel eens crushes gehad op de basisschool maar dat stelde niet veel voor HAHA. Ik ben ook zo blij want ik ben voor mijn leeftijd echt heel lang, en hij is de eerste jongen die ik leuk vind die ook langer is dat ik!!! AAHH HIJ IS GEWOON ZO LEUKKK!!

ххх
IN LOVE
anoniemxx (90099)
voor 1247 dagen
Hey! Ik heb een crush op een jongen bij mij op school. Wij snappen ook al. We sturen hardjes en hij geeft mij complimentjes. Maar ik ben echt heel erg bang dat hij een player is. Ook kom ik hem best vaak tegen op school maar durf ik niks tegen hem te zeggen. (IK DURF HEM NIET EENS AAN TE KIJKEN!!!) terwijl ik graag gewoon naar hem zou glimlachen ofzo maar het lukt niet! Ughh. Maar hij is zo cute en knap en lief en alles!!!
Ann (41260)
voor 1351 dagen
Ik ben verliefd op mijn beste vriend hij wil geen relatie
Sonja (52458)
voor 1620 dagen
Volgens mij verwar ik liefde met lustgevoelens... ik verlang echt naar zijn lichaam etc.. en soms heb ik weer die vlinders in mn buik maar weet niet wat te doen. Wij bellen vaak en praten veeeel. Hij praat soms ook wel “geil” met me van hoe hij met mij gaat spelen enzo. En we hebben altijd oogcontact op school echt zalig. Zieee nu denk ik weer dat ik verliefd ben!
Angelo (69270)
voor 1642 dagen
Dit is een goeie site