Liefdes test!❤️️

Wow, de vonk vliegt over en het voelt alsof je door de bliksem bent getroffen. Het enige wat je nog ziet, is deze persoon en het enige wat je nog hoort, is je hartslag die bijna uit je borstkas bonkt. Verliefd zijn is toch eigenlijk het leukste wat er is? Vlinders in je buik als je naar die persoon kijkt en non-stop aan iemand denken. Ben jij verliefd? Of benieuwd of jullie bij elkaar passen? Doe dan deze liefdestest!

  • 1/18
    Waar ken je deze persoon van?
    Waar ken je deze persoon van?

commentaren (162)

autorenew

Lora (99271)
voor 19 dagen
Ik ben verliefd op jongen maar hij ni op mij maar hij gaf me wel een kus op de wang voor waarheid of doen dug ik ga het morgen aan vragen
Anoniem (86312)
voor 21 dagen
De jongen die ik leuk vindt vindt mij dus ook leuk!! Hij heeft me vandaag gezoend!!!!!!😍😍😍😍
anoniem (28750)
voor 22 dagen
een jongen heeft eergister gezecht dat hij me leuk vind. OMG
Debbie Sporken (08608)
voor 25 dagen
Ik mis Daan Zwierink zo hard om me heen groetjes Debbie Sporken
Anoniem (32954)
voor 32 dagen
Ik ben verliefd op een jongen uit mijn klas en die is niet op mij! Ik vind dat niet meer leuk maar hij heeft al een vriendin ik weet niet wat ik moet doen dus ja help mij asjeblieft 😖!!!!!!
Poepende banaan (86603)
voor 43 dagen
Ik ben verliefd op bas
Hugo (56845)
voor 48 dagen
Ik ben verliefd op een meisje uit mijn klas maar durf haar niet te vragen
Mateo (65967)
voor 53 dagen
Jille is de beste die er is
David (55853)
voor 70 dagen
ik ben lief
Debbie Sporken (08608)
voor 97 dagen
Hoi lieve Daan Zwierink
Waarom heb je in maart 2020 een brief gestuurd.
Nu is 2023 hoor ik niks meer jouw Daan Zwierink
Hoe kan dit?
Groetjes Debbie Sporken
Wout (44319)
voor 104 dagen
Ik ben op haar maar ze is nog niet klaar voor een nieuw lief en ik wil het aan aar ghhh nu ben ik lonely
Debbie Sporken (08608)
voor 113 dagen
Hoi lieve Daan Zwierink
Als je dit leest
Wil je dan antwoordde op mijn vraag
Heb jij een vriendin?
Hoe heet jouw vriendin?
Groetjes Debbie Sporken
Lola (28065)
voor 125 dagen
Ben verliefd op een jongen van een hogere klas en wil het aanmaken maar durf niet
lisa (73062)
voor 131 dagen
een jongen heeft gisteren gestuurt via snap ik ben verliefd op u een ik zij ik ook op u en toen hadden we een relatie maar dat voelde niet goed aan dus ik maakte het uit en nu op school doet hij super klef tegen mij maar ik vind het wel leuk wat moet ik doen het aanvragen of niet???????????????????
Truus (01760)
voor 135 dagen
Ik zoen vaak met het vriendje van mijn bestie zonder dat zij dat weet hij is echt lekker😍 hij vind mij ook lekker zei die en hij gaat het uit maken met mn bestie ahhaahah
Lina (01760)
voor 135 dagen
Een jongen uit m'n klas wou me gisteren zoenen.... we hadden gym en ik moest naar de wc en hij zag dat. Ik was net klaar en toen kwam hij binnen... en zei:lieve Lina ik vind je al heel erg lang leuk.. en voor dat ik iets kon zegen zoende hij me! Ik was zo geschroken dat ik hem weg duwde... hij vroeg waarom ik dat deed maar toen ben ik snel weg gerend en heb geprobeerd te doen als of er niets was
Hij is nog steeds op me wat kan ik doen help me!
Mila (01760)
voor 135 dagen
Ik weet niet of ik verliefd ben op een jongen uit mijn klas hoe kan ik daar achter komen? Help
Debbie (08608)
voor 137 dagen
Hoi lieve Daan Zwierink
Heb jij een vriendin?
Hoe heet jouw Vriendin?
Groetjes Debbie Sporken
Evelyn (23037)
voor 169 dagen
Ik heb de test eerst gedaan met mijn zusje , bij haar kwam er uit dat ze verliefd is is ze ook . Daarna met mezelf en over mijn beste vriend omdat dat moest van mijn zusje , omdat zij volgensmij denkt dat ik hem leuk vind. Er kwam uit dat er kleine vlinders in mijn buik zaten die steeds groter werden als ik hem zag en dat ik ik het begin van verliefdheid zit . Maar dat is niet zo , ik vind hem aardig als vriend maar als ik het met mijn beste vriendin doe Komt er uit dat ik echt verliefd ben op haar ! Dat is niet zo , natuurlijk niet . Maar het is logisch dat dat er uit komt want ik vind het leuk om bij haar te zijn duh we zitten naast elkaar in de klas we kijken vaak naar elkaar als juf bv iets raars zegt . Om te communiceren zonder te praten . Want je mag niet praten als juf iets verteld . Maar hij mijn beste vriend is dat niet zo dus hoe kan het dat ze zeggen dat ik op hem verliefd ben ?!

Ik ben wel verliefd 💘 op een meisje ze is heel cute ( en ja ik ben zelf een meisje maar boeien ) hoe kan ik dan op mijn beste vriend zijn als ik al iemand anders leuk vind …….misschien toch beetje hetzelfde als bij mijn beste vriendin ….?
Niene (33419)
voor 179 dagen
Ik kom geen komentaar geven maar complimented ik vind jullie super Liev en ook de vragen die jullie spelen zijn heel goed, jullie hebben me veel inspirati opgebracht. Echt bedankt!