Liefdes test!❤️️

Wow, de vonk vliegt over en het voelt alsof je door de bliksem bent getroffen. Het enige wat je nog ziet, is deze persoon en het enige wat je nog hoort, is je hartslag die bijna uit je borstkas bonkt. Verliefd zijn is toch eigenlijk het leukste wat er is? Vlinders in je buik als je naar die persoon kijkt en non-stop aan iemand denken. Ben jij verliefd? Of benieuwd of jullie bij elkaar passen? Doe dan deze liefdestest!

  • 1/18
    Waar ken je deze persoon van?
    Waar ken je deze persoon van?

commentaren (101)

autorenew

jasper (21650)
voor 8 dagen
heeel leuk mijn vriend had en crush en nu een relatie
Doerakje (00372)
voor 39 dagen
Hallo, ik ben verliefd op Leentje en op Thea en ik weet niet wie ik mort kiezen! Kan iemand mij helpen?
girl (80080)
voor 44 dagen
voor wie advies wil nou ik had een briefje in zijn kastje gelegt en toen zei hij dat tegen alle jongens en iedereen lachte en fluisterde over mij en ze keken en toen zij een jongen dat Joas geluk heeft omdat ik leuk was en toen dee mijn vriendin een briefje in het kastje van de vriend van Joas en toen viel het reuze mee en toen zeiden ze allebij ja dus ga er gewoon voor dan kan je noch wat leuks krijgen ook ik heb van hem een cadeautje gekregen love hem
girl (80080)
voor 44 dagen
please chatt met mij
girl (80080)
voor 44 dagen
o ik heb vk met Joas we hebben al afgesproken via roblox
Debbie (56956)
voor 48 dagen
Ik mis Daan Zwierink
Groetjes Debbie Sporken
Sem (14653)
voor 49 dagen
Hallo
Isa is niet leuk hoor
Sanne (26071)
voor 59 dagen
Ik heb zins vandaag verkering met Kai uit mijn klas ik kan het niet geloven
Klara (25345)
voor 60 dagen
Ik ben op iemand verliefd , eerst kende ik mijn cruch ( Jules )van de jeugdbeweging maar toen gingen we naar de middelbare school en hij zit nu in mijn klas. We beste vrienden maar ik begin iets voor hem te voelen. Ik heb hem gevraagd wie zijn cruch is , eerst wou hij niets vertellen ik vroeg achter een tip hij zij dat er twee a's in de naam zit mijn vriendinnen denken ik maar ik weet het niet zeker dus ja weet ik niet wat ik moet doen. Nu zegt de liefdestest dit :

Nou, de verliefdheid is zeker aangewakkerd! Zou het ook van zijn/haar kant komen? Jullie kijken wel eens naar elkaar en hebben ook al wat vaker afgesproken, maar hoe en wat nu verder? Probeer eens lichtjes te peilen of deze persoon jou ook ziet zitten of liever alleen vrienden wilt blijven. Zonder dat natuurlijk de vriendschap verpest wordt.

Probeer langzaam het gesprek aan te gaan en vraag of hij/zij toevallig iemand leuk vindt of op iemand verliefd is?

Nu weet ik zeker niet wat ik moet doen. Zou ik het vertellen of toch niet want ik wil niet dat onze vriendschap kapot gaat ?
liam (20788)
voor 62 dagen
Hanna:er is 1 advies die ik je kan geven: ga ervoor
liam (20788)
voor 62 dagen
Ik denk wel dat het klopt.
Ik heb een gevoel dat het meisje waarover ik het gedaan heb (Delia V.) verliefd is op mij en ik ben ook verliefd op haar.

Dat bleekook uit mijn test.
Rhiana (18479)
voor 65 dagen
😞het helpt niet
Milly (72699)
voor 69 dagen
Hij heeft nu een relatie met me ik vind deze app geweldig
Fenna (72699)
voor 69 dagen
Het helpt mij wel alleen ja ik kan diegene leuk vinden maar hij/zij niet
hanna (36614)
voor 74 dagen
helaas is hij naar kader gegaan een paar dagen geleden en ik zit op tl. We zaten eerst wel in dezelfde klas maar nu niet meer. Een paar dagen geleden kwam ik hem tegen bij een springwedstrijd. We hadden even gepraat en hadden wel veel oog contact, wat moet ik nu doen? Want hij zit dus niet meer in dezelfde klas.
Bart (80233)
voor 92 dagen
We zijn blijkbaar de perfect match. Want als ik haar mooie rode wangen zie vaar ik weg door haar rode haar. ze is de meest💗y Women die ik ken en zou met haar zeer romantische en bezondere avonden willen mee maken. Ik ga vanavond me zelf helemaal opmaken en ga helemaal los voor haar.
jacintha (67120)
voor 98 dagen
ze is een beetje gay
Maya (42048)
voor 110 dagen
Ik vind hem leuk maar durf het hem niet te zeggen🥺 maar op een dag zijn we een droom koppel 🥰😚♥️❤️❤️💗 wil je de naam weten vraag het dan
anoniem (17186)
voor 111 dagen
ik ben verliefd maar durf het niet tegen me vriendinnen te zeggen
Rhode (13015)
voor 114 dagen
Hij vind dat we goed bij elkaar passen❤️❤️