Ben ik biseksueel? De bi test

Hoe weet je of je misschien biseksueel bent? Het kan voorkomen dat je je op gegeven moment ook aangetrokken voelt tot hetzelfde geslacht! En daar is helemaal niks mee, je kan natuurlijk wel met veel vragen zitten. Doe deze 'Ben ik bi?' test en kom erachter of jij je toch ook wel aangetrokken voelt tot hetzelfde geslacht.

 • 1
  Vind je jongens leuk?
 • 2
  Vind je meisjes leuk?
 • 3
  Heb jij weleens een date gehad met iemand van hetzelfde geslacht?
 • 4
  Heb je wel eens verkering gehad met een jongen en daarna een meisje?
 • 5
  Hoe zie jij de toekomst later?
 • 6
  Waarom doe je deze quiz?
 • 7
  Schaam jij je voor je seksuele geaardheid?
 • 8
  Heb je weleens seks gehad met hetzelfde geslacht?
 • 9
  Heb je weleens seks gehad met het andere geslacht?
 • 10
  Praat je veel over biseksualiteit?

commentaren (27)

autorenew

Senna (39053)
voor 2 dagen
hoii
🌻 (96939)
voor 27 dagen
Beste anoniem, ik ben ook 13 jaar. Dat je dit durft zo al durft te zeggen vind ik best dapper. Misschien kun je het aan je beste vriend(in)vertellen, iemand waarvan je zeker weet dat hij/zij het accepteert. Ik weet zeker dat (bijna) iederen het accepteert. Diegene kan je misschien tips geven van wat je met doen, als je hem/haar verteld in welke situatie je zit.
❤️
anoniem (45731)
voor 44 dagen
heyy, ik ben 13 jaar en twijfel veel over wat ik ben ik denk namelijk dat ik een meisje leuk vind. ik durf het niet aan mijn ouders te vertellen omdat die daar niet zo van houden enzo, ik heb het wel aan iemand vertelt maar die kan mij er verder ook niet mee helpen ofzo, heeft iemand tips of iets wat ik kan doen of aan wie ik het moet vertellen. ik voel me apart en anders en ben bang wat vriendinnen en wel niet van zullen denken.
Madelief (31285)
voor 75 dagen
Ik vind m'n beste vriendin leuk en zij mij . Ik denk dat ik bi ben
Lotte (68412)
voor 84 dagen
Hoi ik ben 22 jaar oud. Ik heb nu iets met jongen. Maar vind vriendin van mij beste wel aantrekkelijk dat soms het gevoel heb dat meer met haar zal willen. Daarom heb ook deze tets gedaan om beetje te kijken of misschien bi ben. Maar durf ook niet zo goed om met haar over hebben wat ze daar van zo vinden. Heeft iemand misschien tips voor wat zal kunnen doen.
Lieve (66631)
voor 96 dagen
Ik ben 12, maar ik ben vrij zeker dat ik bi ben. Ik doe deze test omdat ik benieuwd ben of ze hetzelfde antwoord geven. En dan zegt deze test dat ik (waarschijnlijk) niet bi ben. Ik weet dat het maar een test is, maar het is nog steeds wel frustrerend aangezien bij veel van deze dingen niet een antwoord was dat voor mij gold.
Robin van Wel (35088)
voor 97 dagen
Ik voel me bi omdat ik mn beste friendin leuk vind
Fien (45706)
voor 109 dagen
Ik hoop dat als iemand dit berichtje leest, deze persoon mij miss kan helpen. ik heb het gevoel dat ik miss bi ben maar twijfel er al voor een hele lange tijd over. Deze test zegt da het waarschijnlijk niet zo is maar ik zit er wel mee. Ik ben 15 en denk er echt super veel over na want ik denk dat ik miss verliefd ben op een meisje. Ik weet echt niet wat ik moet doen. Ik ben ook wel bang om er tegen iemand iets van te zeggen want ik heb namelijk een lief, een jongen (waarmee ik het wil uitmaken).
A.B.C. (54604)
voor 119 dagen
Het eerste antwoord van vraag 3 klopt niet: 'Heb jij weleens een date gehad met iemand van hetzelfde geslacht?' en 'Nee, dat heb ik nog nooit gedaan. Alleen met hetzelfde geslacht.'
Acelya (99963)
voor 120 dagen
Dit ding zegt dat ik niet bi ben maar zo voel ik me wel. ik ben een meisje maar heb nog nooit echt iets serieus gehad met een jongen of meisje maar voel me net iets meer aangetrokken tot meisjes. ik ben nu 15 en ik denk al vanaf mijn dertiende dat ik bi ben en ik schaam me ervoor dus hier kent toch niemand mij. Fijne dag iedereen en doe hiermee wat je wilt
derfke (34033)
voor 125 dagen
volgens test ben ik bi, maar voel me 100% hetero. heb wel al enkele dates gehad met mannen, maar was enkel voor de fun. was verwonderd over mezelf dat ik dat deed, maar was een aangename ervaring. heb wel nog nooit ge💗t met man, dat doe k dus niet. voel me dus 100% hetero, en wil dat ook zo houden. groetjes.
Anoniem (45219)
voor 128 dagen
Ik zat maar te denken en ik een heb een vriendin die is pan en een vriendin die lesbisch en ik zat te twijfelen en maar ik kwam een keer naar die vriendin die pan is ik denk dat ik bi ben en zij ik ben blij voor je maar ik durf het niet tegen me ouders vertelen zij ik zij zij toen als je er klaar voor bent en het zeker weet dan kan je het zeggen
kirstaaa (82734)
voor 128 dagen
er zijn bij sommige geen nee antwoorden beetje sad
Zoë (16752)
voor 129 dagen
Ik voelij bi want ja ik val vaak op meisjes dan weer op jongens
F.D (53441)
voor 140 dagen
Ik voel me niet bi mr toch leek het me leuk om deze test te doen want wat als wel zo is!? op school hoor ik wel mensen erover mr ik? NEE!
J.P. (98833)
voor 151 dagen
Ik test bi, dat ben ik ook, zo voel ik mij ook. Ik heb van mijn 13de al gevoelens gehad voor vriendjes, toch durf ik er niet echt voor uitkomen, nu jaren later ook noch niet, steeds in het geniep en dat maakt mij niet gelukkig.
puck (95336)
voor 152 dagen
ik denk dat ik bi ben mr ik heb nog nooit met iemand gehad en ik durf het niet te zeggen iem tips?
Caitlin (22938)
voor 159 dagen
Ik weet het echt niet ik nog nooit eens gezoend met een meisje of jongen want dat durf ik niet om zelf bijvoorbeeld te beginnen met zoenen.
Noor (54302)
voor 160 dagen
Ik ben 100% bi maar ik heb meer zin in💗 met jongens
tony (66385)
voor 178 dagen
Best interesant heb er nooit bij stil gestaan ,en heb best veel gevrijd met veel jongens.