Ben ik biseksueel? De bi test

Hoe weet je of je misschien biseksueel bent? Het kan voorkomen dat je je op gegeven moment ook aangetrokken voelt tot hetzelfde geslacht! En daar is helemaal niks mee, je kan natuurlijk wel met veel vragen zitten. Doe deze 'Ben ik bi?' test en kom erachter of jij je toch ook wel aangetrokken voelt tot hetzelfde geslacht.

 • 1
  Vind je jongens leuk?
 • 2
  Vind je meisjes leuk?
 • 3
  Heb jij weleens een date gehad met iemand van hetzelfde geslacht?
 • 4
  Heb je wel eens verkering gehad met een jongen en daarna een meisje?
 • 5
  Hoe zie jij de toekomst later?
 • 6
  Waarom doe je deze quiz?
 • 7
  Schaam jij je voor je seksuele geaardheid?
 • 8
  Heb je weleens seks gehad met hetzelfde geslacht?
 • 9
  Heb je weleens seks gehad met het andere geslacht?
 • 10
  Praat je veel over biseksualiteit?

commentaren (39)

autorenew

Madou (53619)
voor 40 dagen
Ik heb altijd op school dat ik naar iemand van hetzelfde geslacht zit te staren en daardoor word ik wel gepest, Maar als ik gewoon heel normaal doe voelt dat slecht, Dus dan word ik liever gepest dan dat ik mijn leven gewoon moet veranderen.
Luca (11242)
voor 42 dagen
Ik weet eigenlijk zeker dat ik bisexual ben en ik deed deze test ok te kijken wat deze test zei en die zegt nu jij bent wss niet bisexual.
Dat vond ik wel raar
Evy (51977)
voor 51 dagen
Heyy, ik weet dus echt gewoon niet of ik bisexueel ben. Stel je weet het wel over jezelf, wil je me alsje, alsjeblieft mailen en dan kunnen we misschien met elkaar erover praten:). Je kan me mailen op: EvyvandeBor@gmail.com
Becky (52246)
voor 94 dagen
Zoë wil je met me trouwen
Becky (52246)
voor 94 dagen
Lieve anoniem die vriendin die pan is lijkt me heel leuk en jij ook vertel het je ouders gewoon en als ze je niet goed vinden zoals je bent zijn ze je niet waard
Becky (52246)
voor 94 dagen
Lieve acelya je lijkt me heel leuk ik ben zelf bi en ik heb het er heel vaak over probeer je niet te schamen voor wie je bent
Becky (52246)
voor 94 dagen
Lieve fien je bent echt de moeite waard vertel het hen gewoon
Becky (52246)
voor 94 dagen
Beste anoniem je bent heel dapper en je lijkt mij heel leuk en als je ouders je niet accepteren zijn ze je niet waard
Tim (25783)
voor 105 dagen
Yo, ik val gewoon op meiden, maar ik denk er soms/vaak wel aan een jongen. Ik deed de test en ik ben hoogstwaarschijnlijk bi! Ik ben 14 jaar oud, bijna 15 jaar.
Amy (83979)
voor 105 dagen
Dankje wel voor de test ik ben bi
bi girl (94445)
voor 112 dagen
hoi,ik ben 100 procent lesbi ik ben op me bestie gevallen
🌈 (41364)
voor 113 dagen
Ben niet bi volgens de test, Ik dacht van wel maar dan ben ik blijkbaar lesbisch
Senna (39053)
voor 124 dagen
hoii
🌻 (96939)
voor 149 dagen
Beste anoniem, ik ben ook 13 jaar. Dat je dit durft zo al durft te zeggen vind ik best dapper. Misschien kun je het aan je beste vriend(in)vertellen, iemand waarvan je zeker weet dat hij/zij het accepteert. Ik weet zeker dat (bijna) iederen het accepteert. Diegene kan je misschien tips geven van wat je met doen, als je hem/haar verteld in welke situatie je zit.
❤️
anoniem (45731)
voor 166 dagen
heyy, ik ben 13 jaar en twijfel veel over wat ik ben ik denk namelijk dat ik een meisje leuk vind. ik durf het niet aan mijn ouders te vertellen omdat die daar niet zo van houden enzo, ik heb het wel aan iemand vertelt maar die kan mij er verder ook niet mee helpen ofzo, heeft iemand tips of iets wat ik kan doen of aan wie ik het moet vertellen. ik voel me apart en anders en ben bang wat vriendinnen en wel niet van zullen denken.
Madelief (31285)
voor 197 dagen
Ik vind m'n beste vriendin leuk en zij mij . Ik denk dat ik bi ben
Lotte (68412)
voor 206 dagen
Hoi ik ben 22 jaar oud. Ik heb nu iets met jongen. Maar vind vriendin van mij beste wel aantrekkelijk dat soms het gevoel heb dat meer met haar zal willen. Daarom heb ook deze tets gedaan om beetje te kijken of misschien bi ben. Maar durf ook niet zo goed om met haar over hebben wat ze daar van zo vinden. Heeft iemand misschien tips voor wat zal kunnen doen.
Lieve (66631)
voor 218 dagen
Ik ben 12, maar ik ben vrij zeker dat ik bi ben. Ik doe deze test omdat ik benieuwd ben of ze hetzelfde antwoord geven. En dan zegt deze test dat ik (waarschijnlijk) niet bi ben. Ik weet dat het maar een test is, maar het is nog steeds wel frustrerend aangezien bij veel van deze dingen niet een antwoord was dat voor mij gold.
Robin van Wel (35088)
voor 219 dagen
Ik voel me bi omdat ik mn beste friendin leuk vind
Fien (45706)
voor 231 dagen
Ik hoop dat als iemand dit berichtje leest, deze persoon mij miss kan helpen. ik heb het gevoel dat ik miss bi ben maar twijfel er al voor een hele lange tijd over. Deze test zegt da het waarschijnlijk niet zo is maar ik zit er wel mee. Ik ben 15 en denk er echt super veel over na want ik denk dat ik miss verliefd ben op een meisje. Ik weet echt niet wat ik moet doen. Ik ben ook wel bang om er tegen iemand iets van te zeggen want ik heb namelijk een lief, een jongen (waarmee ik het wil uitmaken).