Liefdes- / Relatietesten

Droom je van liefde? Of misschien twijfel je aan deze? Zoals het populaire liedje luidt, "all you need is love". Het is waar: liefhebben en geliefd worden is waarschijnlijk het belangrijkste ding in ons leven. Maar wat te doen, als je er niet zeker van bent, is het Liefde uit de hoofdletter of gewoon een tijdelijke flirt? Deze bladzijde zal je helpen om het uit te zoeken, om je gevoelens op zijn plaats te zetten en emotioneel van rationeel te onderscheiden. Twijfelend over het feit of de persoon waarmee je gaat, de juiste is voor jou - deze testen en quizzen zullen je helpen dit uit te sluiten, zijn of haar ware wezen. Denk je alles over liefde-en sex affaires te weten en beschouw je jezelf als een specialist - bewijs dit door één van de testen te doen. En als je altijd al wilde weten of Johnny Depp een perfecte match voor je zou zijn of met wie of welke Harry Potter figuren je zou afspreken - Stel jezelf een vraag, kies de juiste categorie en je gaat er vandoor. Test de liefde!

Flirten

Test jezelf over liefde kwesties

Verliefd

Wat is je seksualiteit?

Welke beroemdheid is jouw lover?

Andere Liefdes- / Relatietesten

commentaren (152)

autorenew

Liefdesadvies 2.0 (49038)
voor 34 dagen
Hoi Anoniemste, wat stom dat jou crush jou bff leuk vind. Heeft je bff ja gezegd? Als ze ja heeft gezegd tegen hem, dan moet je haar vertellen dat jij eigenlijk al heel lang een crush op hem hebt. Als ze een goede vriendin is zal ze het uitmaken met die boy. Ik denk niet dat jij nog verkering met hem kunt krijgen, omdat hij jou bff leuk vind, maar het is wel beter dan als je bff met hem heeft.
Veel succes ххх
Anoniemste (80704)
voor 35 dagen
Hoi ik heb dus een crush op een boy maar hij appte laatst in bff dat hij verkering met haar wilde. Terwijl ik m'n crush al bijna m'n hele leven ken.
Lieve (00372)
voor 102 dagen
Dankjewel mi, mijn liefdesverdriet is al een beetje over gelukkig.
iemand met een leven (90033)
voor 106 dagen
@saartje ik heb hetzelfde probleem
iemand met een leven (90033)
voor 112 dagen
zeker zijn al deze mensen pubers, want ik ben ook een puber en ik wil niet op mijn ouders lijken en ik ben ook emotieloos. Dus daarom zit ik altijd op google te kijken wat je moet doen voor alles en nog wat.
iemand met een leven (90033)
voor 112 dagen
Hoe weet ik of hij op mij is????? we kijken elkaar soms wel lang aan, maar hij kijkt ALTIJD serieus en zelfs als hij glimlacht.
mi (90581)
voor 121 dagen
ah Lieve prober rustig te blijven of vraag (als je dat durft) waarom hij het uit heeft gemaak of zoek een nieuw vriendje. gaat hij vreemd dump hem gwoon
ik steun je
Lieve (00372)
voor 138 dagen
Mijn vriendje heeft het uit gemaakt, ik weet niet wat ik moet doen. Help me alsjeblieft!
Saartje (00372)
voor 146 dagen
Ik heb verkering met een jonge uit mijn klas, maar ik heb het idee dat zijn tweelingbroer ook op mij is. Ik weet niet meer zo goed op wie ik nou echt ben. Wie kan mij helpen?
Liefdesadvies 2.0 (00372)
voor 146 dagen
Hoi Kaboutertjes, je moet de kinderen die jou daar mee plagen duidelijk maken dat ze moeten ophouden. Ook kan je een vriend of vriendin vragen of hij/zij je kan helpen. Je vriend of vriendin kan dan bijvoorbeeld tegen die kinderen zeggen dat ze moeten stoppen. Ik hoop dat je hier iets aan hebt.

Veel succes!
kaboutertjes (68066)
voor 154 dagen
weet liefdesadvies hier antwoord op?
kaboutertjes (68066)
voor 154 dagen
hallo ik ben voorlopig op niemand en ben nog nooit met iemand samen geweest maar iedereen plaagt mij daarmee hoe los ik dit op?
Liefdesadvies 2.0 (70572)
voor 160 dagen
Laat even weten hoe het gegaan is en met wie je nu verkering hebt.
Liefdesadvies 2.0 (70572)
voor 160 dagen
Hallo Julie,

Ik ben niet 'Liefdesadvies', maar ik kan je wel helpen.

Als je niet meer verliefd bent op de jongen waar je verkering mee hebt moet je het uitmaken, want je moet niet tegen hem liegen en doen alsof je hem leuk vind, dan bedrieg je hem. Je kunt het beste het tegen hem zeggen als je alleen met hem bent. Je moet het niet via een vriendin laten zeggen. En ik zou ook voorstellen om gewoon vrienden te blijven.

Als je verkering wil met een andere jongen zijn dit tips om erachter te komen of hij jou ook leuk vind:
1. Kijk naar hem, als hij ook naar jou kijkt en lacht zou het best wel kunnen dat hij op jou is.
2. Vraag of hij wil afspreken of bijvoorbeeld meegaat naar het park. Als hij dan zegt dat hij dat wel wil zou het best kunnen dat hij op jou is.
3. Laat een vriendin voor je vragen aan de jongen die je leuk vind: Wat vind jij van.....(vul hier jou naam in.)

Als je denkt dat hij jou leuk vind kun je zo verkering vragen:
1. Schrijf een leuke brief waar je in zegt dat je hem heel leuk en speciaal vind.
2. Laat een vriendin voor je verkering vragen.
3. Als je echt dapper bent vraag je het gewoon zelf.

Ik hoop dat je iets hebt aan deze tips. Veel succes!
Julie (57579)
voor 193 dagen
Hai,

Ik denk dat ik verliefd ben op iemand maar ik heb al verkering met een andere. Ik wil met wie ik echt leuk vind maar ik moet zeker weten dat hij mij leuk vind. Ik weet ook niet hoe ik het moet uitmaken want ik ben zelf gedumpt en dat was heel pijnlijk en dat verdient hij niet!! Wil Liefdesadvies
mij aub helpen!
(46398)
voor 301 dagen
Hij zei al meer dat hij half op mij was
Amy (09817)
voor 562 dagen
hewp.! ik ben 13 n ik ben tottaly on love met een gurl die ik ken, maar die ouders mogen mij niet dus ze moest het contact verbreken met mij, dus ze hefet me geblokt op snap en whatsapp, maar ik stond dus daar met het feit dat ik bi ben. hoe ga ik dat dan vertellen aan mn familie? :}
Noa (33817)
voor 574 dagen
Hij is echt heel aardig
Liefdesadvies (89158)
voor 805 dagen
@lola laat je borsten gewoon normaal want jij bent tenslotte...,,,JIJ!
lola (19807)
voor 807 dagen
hailo
oke ff alleen voor jullie maar ik ben 13 en heb cupmaat g ja ik weet dat is groot en ik ben maar 124cm dus ze lijken nog groter zeg wat ik moet doen en of jij borsten mooi vindt bij kleine mensen