Liefdes- / Relatietesten

Droom je van liefde? Of misschien twijfel je aan deze? Zoals het populaire liedje luidt, "all you need is love". Het is waar: liefhebben en geliefd worden is waarschijnlijk het belangrijkste ding in ons leven. Maar wat te doen, als je er niet zeker van bent, is het Liefde uit de hoofdletter of gewoon een tijdelijke flirt? Deze bladzijde zal je helpen om het uit te zoeken, om je gevoelens op zijn plaats te zetten en emotioneel van rationeel te onderscheiden. Twijfelend over het feit of de persoon waarmee je gaat, de juiste is voor jou - deze testen en quizzen zullen je helpen dit uit te sluiten, zijn of haar ware wezen. Denk je alles over liefde-en sex affaires te weten en beschouw je jezelf als een specialist - bewijs dit door één van de testen te doen. En als je altijd al wilde weten of Johnny Depp een perfecte match voor je zou zijn of met wie of welke Harry Potter figuren je zou afspreken - Stel jezelf een vraag, kies de juiste categorie en je gaat er vandoor. Test de liefde!

Flirten

Test jezelf over liefde kwesties

Verliefd

Wat is je seksualiteit?

Welke beroemdheid is jouw lover?

Andere Liefdes- / Relatietesten

commentaren (166)

autorenew

Floor (49038)
voor 6 dagen
Hoi xx_gwn_ik_xx,
Als je iemand leuk vind dan denk je heel veel aan die gene, je wil het liefst de hele tijd bij die gene zijn. Als hij/zij je iets vraagt of iets tegen je zegt wordt je een beetje verlegen.

Hopelijk is dit genoegg
florine (96389)
voor 7 dagen
Ik ben verliefd op een jongen ut de vriendengroep van mijn broer maar mijn broer zou dat niet leuk vinden. hij en ik s6xen al wel maar dat heb ik nog niet verteld
xx_gwn_ik_xx (90943)
voor 10 dagen
Hi saartje,
Als ik jou was zou ik kijken in wie je het meest geïnteresseerd bent.
xx_gwn_ik_xx (90943)
voor 10 dagen
Hi saeva,
Ik zou het gwn opnieuw aanvragen. Why not?
xx_gwn_ik_xx (90943)
voor 10 dagen
Hi flora,
Het is zeker niet gemeen, het is juist beter dat je het verteld hebt! Anders zou je daar miss ruzie over hebben. Als ze hem echt nog leuk vind zou ze dat zeker zeggen! Anders lijkt ze me geen goeie vriendin...

Ik hoop dat je er iets aan mijn reactie hebt😂
xx_gwn_ik_xx (90943)
voor 10 dagen
Hey floor,
Hoe weet je of iemand je leuk vind?
Alvast bedankt☺️
Floor (49038)
voor 37 dagen
Heeft iemand advies nodig voor iets? Laat het weten dan kan ik misschien helpen
Heyyy (49038)
voor 76 dagen
Stom voor je Hoi, waarom denk je dat? Zie je hem veel met een ander meisje of heeft hij gezegd dat hij iemand anders leuk vind? Of iets anders?
Hoi (44402)
voor 76 dagen
Ik heb verkering met iemand maar ik denk dat hij vreemdgaat😭😭😭
Flora (49038)
voor 77 dagen
Hoi heb een vraagje, ik heb al een tijdje een crush op een jongen, maar dat was ook de crush van mijn beste vriendin. Ik heb het haar verteld, maar ze zei dat ze geen crush meer op hem heeft en dat ik hem wel mag hebben.

Toch twijfel ik of het niet gemeen was van mij, ben bang dat ze hem misschien toch nog leuk vind

Tips plssss
Nova (49038)
voor 77 dagen
Hoi lovertjes, ik zou maar niet al te boos zijn op je nichtje, maar jij was eerder dus ik vind dat ie van jou is. Ik hoop dat je nichtje dat begrijpt, doeiiii
lovertje (90581)
voor 104 dagen
ik ben i n love met en jongen en heb dat tegen m'n nichtje vertelt nu is zij ook opeens op hem boehoe! ik zit nu in groep8 en hij ok maar niet bij mij en we gaan naar dezelfden school maar moet ik nu boos zijnop mijn nichtje of niet HELP ME PLEASE-!!!!!!!¡¡¡¡
Anoniempje 2.0 (80704)
voor 118 dagen
Hoi, ik heb dus een crush op iemand maar hij is 15 en ik ben 12 en hij kent mij niet eens, maar een vriendin van mij kent hem wel
Saeva (49038)
voor 235 dagen
Hoi ik had verkering met een jongen in groep 8. Nu zit ik op de middelbare. Die jongen heeft het dus uitgemaakt, maar hij zit nu weer bij mij op school en ik vind hem nog steeds leuk. Wat moet ik doen?
Liefdesadvies 2.0 (49038)
voor 270 dagen
Hoi Anoniemste, wat stom dat jou crush jou bff leuk vind. Heeft je bff ja gezegd? Als ze ja heeft gezegd tegen hem, dan moet je haar vertellen dat jij eigenlijk al heel lang een crush op hem hebt. Als ze een goede vriendin is zal ze het uitmaken met die boy. Ik denk niet dat jij nog verkering met hem kunt krijgen, omdat hij jou bff leuk vind, maar het is wel beter dan als je bff met hem heeft.
Veel succes ххх
Anoniemste (80704)
voor 271 dagen
Hoi ik heb dus een crush op een boy maar hij appte laatst in bff dat hij verkering met haar wilde. Terwijl ik m'n crush al bijna m'n hele leven ken.
Lieve (00372)
voor 338 dagen
Dankjewel mi, mijn liefdesverdriet is al een beetje over gelukkig.
iemand met een leven (90033)
voor 342 dagen
@saartje ik heb hetzelfde probleem
iemand met een leven (90033)
voor 348 dagen
zeker zijn al deze mensen pubers, want ik ben ook een puber en ik wil niet op mijn ouders lijken en ik ben ook emotieloos. Dus daarom zit ik altijd op google te kijken wat je moet doen voor alles en nog wat.
iemand met een leven (90033)
voor 348 dagen
Hoe weet ik of hij op mij is????? we kijken elkaar soms wel lang aan, maar hij kijkt ALTIJD serieus en zelfs als hij glimlacht.