Wanneer word ik ongesteld? Test

Je voelt je niet lekker. Je voelt je erg emotioneel of hebt last van stemmingswisselingen. Je hebt een trekkerig gevoel in je onderbuik. Je hebt rugpijn en je hebt zin in lekker veel chocola!

Het kan zomaar zijn dat jij voor het eerst ongesteld wordt. Iets wat vriendinnen misschien al zijn geworden of misschien ben jij de eerste van jouw klas? Toch spannend zo de eerste keer. Word jij misschien bijna ongesteld? Doe de test en kom erachter.

  • 1/13
    In welke stadia zijn je borsten?

commentaren (229)

autorenew

(≡・x・≡) (41447)
voor 17 dagen
Jullie moeten jullie niet druk maken ik heb het net gehad en dat deed pijn heel veel kinderen zijn aanstellers en kunnen niks meer, maar ik niet ik ben 11 en ok was heel vroeg. Heel veel kinderen denken dat ze op hun verjaardag ongesteld worden dat is best weinig kans en onzin dat je daar bang van wordt

Ik snap het wel hoor, geen haat

Deze test is onzin.

ххх (≡・x・≡)

Zeg als jullie tips nodig hebben

Doei,

(≡・x・≡)
Jos (31990)
voor 19 dagen
Henk wordt binnekort ongesteld!! Leuk voor hem :)
net 12 (45494)
voor 38 dagen
heyy ik ben 3 dagen geleden ongesteld geworden echt super irritant ik moet morgen weer naar school want is nu zondag #geenzinin en ik ben bang voor doorlekken maar hier komen tips koop leuke zwarte broeken draag geen string of boksertje van onderbroeken je kan het namelijk heel slecht daar in plakken(maandverband) en ja koop gewoon met iemand die het al is geweest of je moeder of zo want die weet vast wel welke je moet hebben. Schaam je niet als je maandverband goed in je onderbroek is geplakt lekt je niet zo snel door hoor en check gewoon minstens elke 3/4 uur je maanverband en begin niet meteen met tampons pas als je er klaar voor bend persoonlijk heb ik superr veel buikpijn (krampen) dus je wilt het echt niet worden en vlak voor dat je het word veeg je bijvoorbeeld af na het plassen en dan is het een beetje licht roze op het wc papier doe dan meteen maandverband in en neem gewoon maandverband mee voor de zekerheid en dit soort testen hebben totaal geen zin bij mij stond er je wordt het over 6 -10 maanden bij anderen testen deed dit 1 maand geleden en toen werd ik het 1 maand later super irritant maar ja het komt allemaal goed suc6 meiden :)
Pipi und kaki (08928)
voor 45 dagen
Wat bedoelen ze met stemmingswisselen? Ik bedoel ik weet wel wat ze bedoelen maar ik heb het volgens mij niet gekregen?
Anoniem (84079)
voor 79 dagen
Ik zie dat sommige zeggen 'iedereen is al ongesteld geweest, ikke nog niet. Help?! Tips?!' Er zijn geen tips of manieren om sneller je eerste menstruatie te krijgen lieverds. Het komt vanzelf. Ik was 10 bijna 11 toen ik mijn eerste menstruatie had. Ik was aan het paardrijden en had wat buikpijn, maar dacht er niet over na want bij paardrijden heb je wel vaker wat sneller buikpijn. Dus ik ging naderhand thuis douchen en opeens zegt m'n moeder 'hey vgm ben je ongesteld geworden'. Ik deed deze quiz en vulde hem eerlijk in en ik kreeg het antwoord 'het komt er bijna aan' maar ik ben al 2 jaar ongesteld. De quiz is niet superprecies of supergoed (niets onaardigs!). Dus maak je geen zorgen schatten! Niemand 's 'tzelfde dus ook bij niemand, zelfs niet moeder/dochter, lijken de menstruatie-dingen op elkaar. Sterkte met jullie puberteit!
Lotte (77052)
voor 83 dagen
Ik vind het goed want je kan het in de gaaten houden
levi van leeuwen (47865)
voor 105 dagen
yay ik ben ongesteld!!! #17 #menonperiod
Anoniem meisje (85883)
voor 108 dagen
Ik ben nu bijna dertien en ik heb deze test een jaar geleden gedaan hij zij toen een jaar maar nog steeds niets. Mijn ouders zijn allebij klein dus ik ook. We denken dat ik nu wel in mijn groeispeurt zit. Ik heb ook al haar onder mijn oksels en ik heb nu ook al een jaar( ik denk nog wel meer ) afscheiding
Mir (54800)
voor 139 dagen
De Engelse zijn veel waarder en Meer
Mir (54800)
voor 139 dagen
Deze testen kloppen noontime zo goed het is best dat je the engine does ze zijn veel Meer waar en er zijn Meer ook!
emma (33581)
voor 147 dagen
ben 13, word 14 in november en zit in de 3e klas. k heb al vanaf mn 11e last van stemmingswisselingen elke maand en wite afscheiding. soms heb ik last van buikkrampen, maar ik ben nog niet zo lang dus ik weet dat het nog niet komt (beiden ouders zijn redelijk lang). maar dan zie je allemaal 10-jarigen hier zeggen: ja ik heb kramp in mn onderbuik, help ik word ongesteld! mensen. nee. fase 1: puberteit. dat begint zegmaar ongeveer NA je 10e, en dat is nog maar stap 1. fase 2: stemmingswisselingen. fase 3: afscheiding rond ongeveer je 11e totje 13e. fase 4: rode afscheiding (ongeveer je 13e) en dan fase 4: ongesteld, ook ongeveer je dertiende. sommigen hebben het idd erg vroeg, maar als je een simpele kramp hebt hoef je niet helemaal panisch iedereen te vertellen dat je morgen ongesteld bent. eerst heb je sws minimaal 2 jaar witte afscheiding.
~Anlieske~ (35991)
voor 166 dagen
Ik heb deze test een jaar geleden gedaan en andere tien zeiden ze allemaal 4 weken toto 4 maanden. En ik heb nu alleen maar meer haar meer puistjes en grote borsten en nog steeds niks. dus vertouwecht nit alles!!!
anoniempje_0416ххх (34901)
voor 169 dagen
OMG ik ben bijna 12 en iedereen is ongestelt ik ben de enigste van ni ik heb wel afscheiding haar enzo helup wat moet ik doen??
ik ben anoniem (22879)
voor 174 dagen
hij zegt dat het nog even duurt en dat klopt want ik ben nog niet onsex
Anoniem (99025)
voor 180 dagen
Ik ben 13 en deze test zei dat ik nog lang niet ongesteld zou worden. dit klopt dus niet, want ik ben al 2 jaar geleden ongesteld geworden. DEZE TEST KLOPT NIET!!!
Harry Potter fan (29245)
voor 182 dagen
Ik ben nog lang niet ongesteld. Ik zit in groep 6. Mijn gewicht stond er niet tussen ik ben 28 kilo en 1,50 meter
anoniem kind (90478)
voor 188 dagen
helpp ik heb ook een trekkerig gevoel in mijn onder buik!!!!! straks wordik het morgen of zo ff dat je hat weet IK ZIT IN GROEP 7!!!!!!
anoniem kind (90478)
voor 188 dagen
ik ben 10 en ben best bang en deze quiz helpt ook niet erg straks ben ik als eerste
annoniemm (31840)
voor 202 dagen
ze zeggen dat het nog even gaat duren en dat ik me niet druk moet maken maar ondertussen ben ik het rustig al een jaar WAHAH 💗 is dit ook voor test
Tasharell (58204)
voor 208 dagen
Je hoef je echt niet teschamen het is gewoon normaal