Gezondheidstesten -» Wanneer word ik ongesteld?

Het is zo fijn om voorbereid te zijn op iets wat misschien nog moet komen of al is gekomen! Je hebt vast je oma/moeder/zus/nichtje/tante/buurvrouw er al een keer over gehoord; ongesteld zijn of menstrueren hoe sommige vrouwen het ook noemen. Reuze spannend om voor het eerst ongesteld te worden, je lichaam begint zich nu langzaam te veranderen en je gaat richting ‘volwassene’… spannend! Of misschien ben je al een tijdje ongesteld of het net geworden, of wil je weten wanneer je ongeveer ongesteld gaat worden. Deze quizzes proberen je zo duidelijk mogelijk antwoord te geven op de verschillende vragen die je hebt! Wat kan ik nou het beste gebruiken en wat is precies het verschil tussen dag- en nachtmaandverband! En je hebt zoveel verschillende soorten…
Bij ongesteld zijn komt natuurlijk meer kijken dan ongeveer 7 dagen per maand bloeden; je hormonen kunnen letterlijk op hol slaan. Hallo cravings naar chocolade en chips! Maak de verschillende quizzes en kom erachter welke craving het beste bij jou past of wat jij het beste kunt doen als je last hebt van verschillende krampen!

Je wilt niet raden, je wilt advies? Test jezelf hier op lichaam en geest!

Quiz 1 - 8 van 8
Wanneer word ik ongesteld? Test

Wanneer word ik ongesteld? Test

Waarheden en mythen over menstruatie

Waarheden en mythen over menstruatie

Gezondheid

Word ik letterlijk bijna ongesteld?

Gezondheid

Wanneer word jij ongesteld?

Gezondheid

Ben ik al bijna ongesteld?

Gezondheid

Wanneer word ik ongesteld?

Gezondheid

commentaren (20)

autorenew

Lucy (84056)
voor 12 dagen
hoi Sasa ik ben ook 11. bedoel je dat je al ongesteld bent¿ nee ik gebruik het niet. heb nij een tip.... ik heb bruinwit afscheiding. is di goed?
Sasa (47691)
voor 14 dagen
Ik ben 11 en heb ze nu al ik gebruik maandverband en jullie
Zara (84056)
voor 50 dagen
dididididididi schaam je er nie voor. het hoort erbij. ps do u have tips?¿ mijn vraag staat onder die van jou
dididididididi (39882)
voor 53 dagen
hoihoi ik ga op kamp maar ik ben al ongesteld aleen ik vind dat super schamend en ik wil niet dat iedreen dat weet wat moet doen
Zara (84056)
voor 54 dagen
hey, ik heb geelbruinig afscheid. is dit normaal? ik ben 11. Kan iemand mij helpen?! ik heb hulp nodig!(mijn moeder praat ee nooit over behalvrn toen ik mijn lipstift ben gaan zitten haha) alvast thx
Arda (88424)
voor 75 dagen
Ik ben vorig jaar ongesteld geworden. Voor wie het nog niet of bijna is, het doet geen pijn. De eerste keer is het ook niet veel bloed. Groetjes Arda.
Anlieske (47695)
voor 256 dagen
Mijn vrindin is deze week weer ongesteld (2de keer) Ik ben al een keer met hocky samengaan douchen en ik kan het niet wegleggen... ze had bestveel schasm en okselhaar en ook wel borsten... dus die dingen wijzener wel op!!!
Anlieske (47695)
voor 256 dagen
mijn vriendin werd in de vakantie toen ze net elf was (3 dagen) ongesteld! ik ben over 4 maanden 12 en ik begin borstjes te krijgen (iets groter dan de rest van mijn klas) ik zou volgens een paar quizen bij elkaar ongeveer over 5 maanden ongesteld worden!! hopelijk net bij mijn verjaardag!!!!! :)
Lol (32617)
voor 292 dagen
Ik vraag het me af want ik heb al heel vaak klachten zoals buikpijn, hoofdpijn en rug pijn en m moeder & zus denken dat ik het al bijna word
ANONIEM (27551)
voor 379 dagen
Ik hou het bij op een schoolbord in m'n kamer
Als ik het goed heb bijgehouden dan wordt ik het op kamp
Meryame (20218)
voor 407 dagen
Ik wil het weten ongeveer
Anoniem (13510)
voor 433 dagen
Hoi! Ik ben net 15 maar ik heb een vraagje.
Ik heb al bijna 3 haar lang oksel en schaamharen en mijn borstjes beginnen net wat te groeien. Ik ben alleen nog niet ongesteld en mijn moeder maakt zich zorgen omdat zij 11 was toen de eerste keer, Ik heb wel diabetes kan dat er iets mee te maken hebben? en weet iemand misschien of ik iets heb waardoor ik nog niet ongesteld ben?
Anoniem 3768754332 (05196)
voor 441 dagen
Kan je ongesteld worden als je bijna elf bent?
Fien Voots (17237)
voor 452 dagen
Ik wil het gw weten
Iemand (19629)
voor 455 dagen
Ik will het graag weten heb er gw geen zin in
Loura (91021)
voor 472 dagen
wil het gwn weten
Ik (23793)
voor 508 dagen
Als je in elk geval ouder bent dan 9 (er zijn echt bar weinig kinderen die ongesteld worden onder de 9)dan denk ik inderdaad dat je ongesteld bent geworden anoniem.zelf ben ik nog niet ongesteld geworden, maar 2 vriendinnen van me wel en die hebben me heel wat verteld.
Goa (61457)
voor 511 dagen
Ik wil het gewoon weten
Ella (11402)
voor 584 dagen
Ik denk misschien een beetje.
anoniem (15861)
voor 628 dagen
Heyhoi!
Ik dacht dat ik donderdag voor het eerst ongesteld was, je zag echt een vorm van bloed en de kleur van bloed.
Ik had alleen die dag een roze onderbroek aan. Toen ik thuis kwam had ik meteen mijn onderbroek verwisselt en natuurlijk een inlegkruisje ingedaan omdat het niet extreem veel was. Nadat ik het inlegkruisje en schoon ondergoed aan had was er daarna niks meer. Maandag had ik dezelfde onderbroek aan (wel schoon natuurlijk ;) ) en toen was het er weer, het was door mijn ondergoed heen gegaan. Precies hetzelfde als donderdag. Ik heb het al wel aan mijn moeder en stiefmoeder verteld dat ik ongesteld ben.
Ik weet nu niet zeker of ik nou wel of niet voor het eerst mijn menstruatie heb gehad, aub help me ik zou het heel erg waarderen. :)

Groetjes, Anoniem