Gezondheidstesten -» Wanneer word ik ongesteld?

Het is zo fijn om voorbereid te zijn op iets wat misschien nog moet komen of al is gekomen! Je hebt vast je oma/moeder/zus/nichtje/tante/buurvrouw er al een keer over gehoord; ongesteld zijn of menstrueren hoe sommige vrouwen het ook noemen. Reuze spannend om voor het eerst ongesteld te worden, je lichaam begint zich nu langzaam te veranderen en je gaat richting ‘volwassene’… spannend! Of misschien ben je al een tijdje ongesteld of het net geworden, of wil je weten wanneer je ongeveer ongesteld gaat worden. Deze quizzes proberen je zo duidelijk mogelijk antwoord te geven op de verschillende vragen die je hebt! Wat kan ik nou het beste gebruiken en wat is precies het verschil tussen dag- en nachtmaandverband! En je hebt zoveel verschillende soorten…
Bij ongesteld zijn komt natuurlijk meer kijken dan ongeveer 7 dagen per maand bloeden; je hormonen kunnen letterlijk op hol slaan. Hallo cravings naar chocolade en chips! Maak de verschillende quizzes en kom erachter welke craving het beste bij jou past of wat jij het beste kunt doen als je last hebt van verschillende krampen!

Je wilt niet raden, je wilt advies? Test jezelf hier op lichaam en geest!

Hoeveel weet je nou eigenlijk van ‘dat’ wat elke maand een bezoekje komt brengen? Doe de Ongesteld tests en kom erachter welke handige weetjes jij nog niet wist!

Quiz 1 - 10 van 35
Gezondheid

Wanneer word je ongesteld?

Gezondheid

Bijna ongesteld?

Gezondheid

Ben ik al bijna ongesteld?

Gezondheid

Wanneer word jij ongesteld?

Gezondheid

Wanneer word ik ongesteld?

Gezondheid

Wordt ik bijna ongesteld?

Gezondheid

Ongesteld

Gezondheid

Wanneer krijg jij je menstruatie?

Gezondheid

Wanneer wordt je voor het eerst ongesteld?

Gezondheid

Word ik ongesteld?

1 • 234Pijl

commentaren (1)

autorenew

anoniem (15861)
voor 38 dagen
Heyhoi!
Ik dacht dat ik donderdag voor het eerst ongesteld was, je zag echt een vorm van bloed en de kleur van bloed.
Ik had alleen die dag een roze onderbroek aan. Toen ik thuis kwam had ik meteen mijn onderbroek verwisselt en natuurlijk een inlegkruisje ingedaan omdat het niet extreem veel was. Nadat ik het inlegkruisje en schoon ondergoed aan had was er daarna niks meer. Maandag had ik dezelfde onderbroek aan (wel schoon natuurlijk ;) ) en toen was het er weer, het was door mijn ondergoed heen gegaan. Precies hetzelfde als donderdag. Ik heb het al wel aan mijn moeder en stiefmoeder verteld dat ik ongesteld ben.
Ik weet nu niet zeker of ik nou wel of niet voor het eerst mijn menstruatie heb gehad, aub help me ik zou het heel erg waarderen. :)

Groetjes, Anoniem