Gezondheidstesten -» Wanneer word ik ongesteld?

Het is zo fijn om voorbereid te zijn op iets wat misschien nog moet komen of al is gekomen! Je hebt vast je oma/moeder/zus/nichtje/tante/buurvrouw er al een keer over gehoord; ongesteld zijn of menstrueren hoe sommige vrouwen het ook noemen. Reuze spannend om voor het eerst ongesteld te worden, je lichaam begint zich nu langzaam te veranderen en je gaat richting ‘volwassene’… spannend! Of misschien ben je al een tijdje ongesteld of het net geworden, of wil je weten wanneer je ongeveer ongesteld gaat worden. Deze quizzes proberen je zo duidelijk mogelijk antwoord te geven op de verschillende vragen die je hebt! Wat kan ik nou het beste gebruiken en wat is precies het verschil tussen dag- en nachtmaandverband! En je hebt zoveel verschillende soorten…
Bij ongesteld zijn komt natuurlijk meer kijken dan ongeveer 7 dagen per maand bloeden; je hormonen kunnen letterlijk op hol slaan. Hallo cravings naar chocolade en chips! Maak de verschillende quizzes en kom erachter welke craving het beste bij jou past of wat jij het beste kunt doen als je last hebt van verschillende krampen!

Je wilt niet raden, je wilt advies? Test jezelf hier op lichaam en geest!

Quiz 1 - 10 van 30
Wanneer word ik ongesteld? Test

Wanneer word ik ongesteld? Test

Waarheden en mythen over menstruatie

Waarheden en mythen over menstruatie

Gezondheid
Gezondheid
Gezondheid
Gezondheid
Gezondheid
Gezondheid
Gezondheid
Gezondheid
1 • 23Pijl

commentaren (14)

autorenew

Anlieske (47695)
voor 123 dagen
Mijn vrindin is deze week weer ongesteld (2de keer) Ik ben al een keer met hocky samengaan douchen en ik kan het niet wegleggen... ze had bestveel schasm en okselhaar en ook wel borsten... dus die dingen wijzener wel op!!!
Anlieske (47695)
voor 123 dagen
mijn vriendin werd in de vakantie toen ze net elf was (3 dagen) ongesteld! ik ben over 4 maanden 12 en ik begin borstjes te krijgen (iets groter dan de rest van mijn klas) ik zou volgens een paar quizen bij elkaar ongeveer over 5 maanden ongesteld worden!! hopelijk net bij mijn verjaardag!!!!! :)
Lol (32617)
voor 159 dagen
Ik vraag het me af want ik heb al heel vaak klachten zoals buikpijn, hoofdpijn en rug pijn en m moeder & zus denken dat ik het al bijna word
ANONIEM (27551)
voor 246 dagen
Ik hou het bij op een schoolbord in m'n kamer
Als ik het goed heb bijgehouden dan wordt ik het op kamp
Meryame (20218)
voor 274 dagen
Ik wil het weten ongeveer
Anoniem (13510)
voor 299 dagen
Hoi! Ik ben net 15 maar ik heb een vraagje.
Ik heb al bijna 3 haar lang oksel en schaamharen en mijn borstjes beginnen net wat te groeien. Ik ben alleen nog niet ongesteld en mijn moeder maakt zich zorgen omdat zij 11 was toen de eerste keer, Ik heb wel diabetes kan dat er iets mee te maken hebben? en weet iemand misschien of ik iets heb waardoor ik nog niet ongesteld ben?
Anoniem 3768754332 (05196)
voor 308 dagen
Kan je ongesteld worden als je bijna elf bent?
Fien Voots (17237)
voor 319 dagen
Ik wil het gw weten
Iemand (19629)
voor 322 dagen
Ik will het graag weten heb er gw geen zin in
Loura (91021)
voor 339 dagen
wil het gwn weten
Ik (23793)
voor 375 dagen
Als je in elk geval ouder bent dan 9 (er zijn echt bar weinig kinderen die ongesteld worden onder de 9)dan denk ik inderdaad dat je ongesteld bent geworden anoniem.zelf ben ik nog niet ongesteld geworden, maar 2 vriendinnen van me wel en die hebben me heel wat verteld.
Goa (61457)
voor 378 dagen
Ik wil het gewoon weten
Ella (11402)
voor 451 dagen
Ik denk misschien een beetje.
anoniem (15861)
voor 495 dagen
Heyhoi!
Ik dacht dat ik donderdag voor het eerst ongesteld was, je zag echt een vorm van bloed en de kleur van bloed.
Ik had alleen die dag een roze onderbroek aan. Toen ik thuis kwam had ik meteen mijn onderbroek verwisselt en natuurlijk een inlegkruisje ingedaan omdat het niet extreem veel was. Nadat ik het inlegkruisje en schoon ondergoed aan had was er daarna niks meer. Maandag had ik dezelfde onderbroek aan (wel schoon natuurlijk ;) ) en toen was het er weer, het was door mijn ondergoed heen gegaan. Precies hetzelfde als donderdag. Ik heb het al wel aan mijn moeder en stiefmoeder verteld dat ik ongesteld ben.
Ik weet nu niet zeker of ik nou wel of niet voor het eerst mijn menstruatie heb gehad, aub help me ik zou het heel erg waarderen. :)

Groetjes, Anoniem