query_builder

Je bent aan een quiz op tijd begonnen! Let op de countdown die verschijnt.

Persoonlijke hygiëne en ziekteverwekkende bacteriën

star goldstar goldstar goldstar greystar greyFemaleMale
10 Vragen - Ontwikkeld door:
- Ontwikkeld op: - 25.637 keer opgeroepen - User-Oordeel: 2,9 van 5 - 8 stemmen

Wij zijn Seppe Daan en Xheni
Dit is onze quiz over persoonlijke hygiëne en ziekteverwekkende bacteriën.

  • 1
    Wat moet je met je haren doen in een grootkeuken volgens de regels van de HACCP?
  • 2
    Waarom moet je eerst je handen bevochtigen en dan de zeep nemen?
  • 3
    Moet je je kleren elke dag verversen als je in een grootkeuken of in een voedingsfabriek werkt?
  • 4
    Wat is het verschil tussen blijvende en tijdelijke flora op onze handen?
  • 5
    Wat mag je niet aan je handen in een grootkeuken?
  • 6
    Wat is het belangrijkste transportmiddel van micro organismen?
  • 7
    Bij welke dieren komt salmonella het meeste voor?
  • 8
    Hoe kan een voedselinfectie ontstaan?
  • 9
    Wat is het ernstigste gevolg van Clositridium Botulinum?
  • 10
    Noem enkele levensmiddel waar je Listeria in vind?

commentaren (0)

autorenew