query_builder

Je bent aan een quiz op tijd begonnen! Let op de countdown die verschijnt.

Hygiëne in de keuken.

star goldstar goldstar gold greystar greystar greyFemaleMale
10 Vragen - Ontwikkeld door:
- Ontwikkeld op: - 14.453 keer opgeroepen - User-Oordeel: 2,6 van 5 - 5 stemmen - 2 mensen vinden het leuk

Hallo wij zijn leerlingen van 3stwB en we moeten deze quiz maken voor IO ( = integrale opdrachten).

  • 1
    Aanrecht, gootsteen en kasten na gebruik afwassen met
  • 2
    De houdbaarheidsdatum geldt
  • 3
    Wat gebeurt er in de reine zone?
  • 4
    Wat gebeurt er met gekerfde oppervlakken?
  • 5
    Hoeveel bacteriën zitten er in een vaatdoek na één dag?
  • 6
    Waarop moet je letten als je bewust wil kopen?
  • 7
    Waarom rauw en bereid voedsel altijd gescheiden houden?
  • 8
    Wat is de ideale temperatuur in de koelkast?
  • 9
    Waar mag je diepgevroren producten NIET laten ontdooien?
  • 10
    Wat is een andere naam voor de kattenziekte?

commentaren (2)

autorenew

yasmine (57064)
voor 958 dagen
Het was wel een beetje moeilijk
Princess_Isaura (63451)
voor 1916 dagen
Ik weet niet hoor maar ik had sommige dingen fout terwijl ik daar zelf al van weet dat ze goed zijn!!!

WAT EEN DOMME TEST IS DIT!!!!!