Ga naar de commentaren

Op het verkeerde pad

FemaleMale
10 Hoofdstuk - 686 woorden - Ontwikkeld door:
- Ontwikkeld op: - 1.409 keer opgeroepen- Het verhaal is klaar

Nina gaat op kamp met haar beste vriendin Mila, maar op een bepaald moment wordt Mila naar het ziekenhuis gebracht en staat Nina er alleen voor. Een verkeerd meisje "ontfermt" zich over haar, maar zo geraakt Nina op het verkeerde pad

1
Ik weet het nog goed. Ik was 12 en ik ging naar een zomerkamp waar ik beter nooit naartoe was gegaan. "Zomer paradijs" Het stond in grote letters op een houten bord geschreven in tegenstelling tot de minuscule lettertjes op de richtingsaanwijzers langs de weg waar mama zich zo aan ergerde. Mila was er al. Drie leidsters stonden namen af te roepen. Wanneer ze mijn naam zeiden en ik luid ja riep keek Mila op. 'Nina!' De leidsters leidden ons naar onze slaapkamer. Ik en Mila sliepen samen in een stapelbed, Mila vanboven en ik beneden. 'Ik vind m'n zaklamp niet!', zeurde Mila. 'Je mag de mijne wel gebruiken', troostte ik haar. Ondertussen was het al laat. Alle meisjes deden hun pyjama aan en gingen rond het kampvuur zitten. We zongen liedjes terwijl een van onze leidsters op haar gitaar speelde. Het ging hier zo leuk worden! Was het maar zo! We gingen (moe van al die liedjes te zingen) naar bed. Ik viel snel in slaap maar Mila bleef boven woelen en te piekeren over waar haar zaklamp nu toch gebleven kon zijn.

commentaren (4)

autorenew

huh?? (49173)
voor 249 dagen
Sorry, maar ik snap het hele verhaal niet, en het is een beestje kort. Alsof je er eerst een normaal verhaal van wilde maken maar er vervolgens geen zin meer in had en gewoon maar wat ging typen. Volgende keer kun je daar aan werken, (als je nog een volgende keer een verhaal gaat schrijven.
)
Moonshine (86653)
voor 741 dagen
😔😢😧😩
PS: Komt er nog een vervolg?
Esmee (94735)
voor 1609 dagen
Ik vind het een leuk begin aleen op het laatst rafel je het af dat is erg jamer
Sien Declercq (86944)
voor 1964 dagen
Het zou heel leuk zijn als jullie hier jullie commentaren invulden?